bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi paticik şifresi hacklense ne olur ki? en fazla küfür eder banlatır hesabı asdasd. önemli olan mailler ve diğer battle.net, ncsoft vs. gibi master accountlar. herhalde insanlar nebula'da veya veteran'da yazdıkları şifrelerle aynılarını kullanmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: şu anda benim accountta heralde 400m den fazla para falan vardır. 4 tane edit acc patlattım bankada köppek gibi dupe lu 1m lik checkler var. akdf bana biraz para item filan versene lan , 200m para ver bi sürü item ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bingildak said: abi paticik şifresi hacklense ne olur ki? en fazla küfür eder banlatır hesabı asdasd. önemli olan mailler ve diğer battle.net, ncsoft vs. gibi master accountlar. herhalde insanlar nebula'da veya veteran'da yazdıkları şifrelerle aynılarını kullanmıyordur. çoğu aynı kullanıyo, nebulanın yaklaşık yarısının facebook hesaplarını da almıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok kötüymüş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 daha bu yaşıma kadar 1 şlifrem diğer şifrem ile aynı olmadı nasıl bir ruh hastasıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 salvation said: Fransuxa said: şu anda benim accountta heralde 400m den fazla para falan vardır. 4 tane edit acc patlattım bankada köppek gibi dupe lu 1m lik checkler var. akdf bana biraz para item filan versene lan , 200m para ver bi sürü item ver nick ne nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 im por ylemde nasıl para kasılıyor onu soleyın guildi kaleyi dikek direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: salvation said: Fransuxa said: şu anda benim accountta heralde 400m den fazla para falan vardır. 4 tane edit acc patlattım bankada köppek gibi dupe lu 1m lik checkler var. akdf bana biraz para item filan versene lan , 200m para ver bi sürü item ver nick ne nerdesin? ahah bana da bi 100m ateşleyiver :) hatta benim account name ve şifre de listede var gir kendin koy ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lan ben hesabı daha dün aldım benim bilgiler bile var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: şu anda benim accountta heralde 400m den fazla para falan vardır. 4 tane edit acc patlattım bankada köppek gibi dupe lu 1m lik checkler var. akdf ben bilmem şahin k suan en zengin gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ahah checkleri patlatırsam ortalık karışır server çöker kıyamet kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ownerın acc patlamamış ama ya patlasaydı o zaman şenliği görün siz uasdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 patlatırız onu da acc ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bi tane tuttu daha ondan da 4m para ve mining runebook çaktım bi sürü haha :) easyuo scripti lazım şimdi mining için fransuxa kale dikelim güzel bi yere hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi dandik bi tane ev kurdum şimdilik paraları falan taşıyamam belki diye de şimdilik banka idare ediyo. baktım 400 falan yokmuş lan biri 39 biri 59 bi taneside 30 küsur luk 1m lik check var. yine slalamışım götümden asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 vpn'le hackleseydin bari ip ban çekerler eğer angut değillerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 MODEM RESLER AQARIZ AQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 MERT Var şifre kimin o şifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aa di mi lan öyle bir şey vardı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gaboo said: bingildak said: abi paticik şifresi hacklense ne olur ki? en fazla küfür eder banlatır hesabı asdasd. önemli olan mailler ve diğer battle.net, ncsoft vs. gibi master accountlar. herhalde insanlar nebula'da veya veteran'da yazdıkları şifrelerle aynılarını kullanmıyordur. çoğu aynı kullanıyo, nebulanın yaklaşık yarısının facebook hesaplarını da almıştık benim facebook hesabını da patlatın lan hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olm ahaha şifrelerle gezmek milleti çok zevkli lan adamlar da neler var amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Aluriel said: Gaboo said: bingildak said: abi paticik şifresi hacklense ne olur ki? en fazla küfür eder banlatır hesabı asdasd. önemli olan mailler ve diğer battle.net, ncsoft vs. gibi master accountlar. herhalde insanlar nebula'da veya veteran'da yazdıkları şifrelerle aynılarını kullanmıyordur. çoğu aynı kullanıyo, nebulanın yaklaşık yarısının facebook hesaplarını da almıştık benim facebook hesabını da patlatın lan hadi ver facebookunu patlatim olmadı arkadşa olarak eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi 60k 60k 60k dupe lu ne ingotlar ne bilmemneler nası edit yok lan bu serverda? bu şekilde kasamaz ki zaten bi adam makroyla bile kasamaz. 200 bin er tane her ingottan olurmu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 edit var, yazıldı zaten ilk veteran lafı geçtiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: abi 60k 60k 60k dupe lu ne ingotlar ne bilmemneler nası edit yok lan bu serverda? bu şekilde kasamaz ki zaten bi adam makroyla bile kasamaz. 200 bin er tane her ingottan olurmu abi? olm bende aynı şekilde gördüm bi adamda az önce zilyon tane ingot var aheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar