KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Günaydın-tünaydın arkadaşlar. Yeni yılı da hızlı bir şekilde tüketeceğiz,malum. Öyleyse bu sabah, yeni tükettiğimiz 2013'te bizi güldüren,eğlendiren,hoşumuza giden olayların videolarını paylaşalım,anlatalım,güldürelim birbirimizi diyerek ilk paylaşımları yapıyorum. Ne seneydi valla,Aziz Nesin yaşasaydı sadece bu sene gördükleri ile 30 kitap yazardı en az. http://www.youtube.com/watch?v=5Y_rOP5QtM0 http://www.youtube.com/watch?v=TmjrdZW4RXM http://www.youtube.com/watch?v=UHnv6tGmIGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 NE GECEYDİ BE VUFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Niye hep siyaset?? Eğlencen bile siyasetle mi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bütün gece rakı içerek atatürk konuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: Niye hep siyaset?? Eğlencen bile siyasetle mi senin siyaset olsun diye koymadım valla.ama bunlara ben çok güldüm. yoksa haklısın,hep siyaset,siyaset nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ren said: bütün gece rakı içerek atatürk konuştuk aferin lan, bir insan takma da olsa isminin hakkını ancak senin kadar verebilir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Abi enteresan bir adamsın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 çeto başganın askerleriyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 estağfurullah. hepiniz kral adamlarsınız vesselam.aranızda bir-iki cins var ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bilgisayar oyunlarına da "tayyip'in büyük oyunu" diye başlık açarsa bu adam şaşırmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 asdznfxgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sam said: Bilgisayar oyunlarına da "tayyip'in büyük oyunu" diye başlık açarsa bu adam şaşırmam artık. Ooooo,Sam! Ne haber yaaaa? Nerelerdesin sen? Ruh hali kötü,insan içine çıkamıyor,çok üzüldü AKEPEye falan diyorlardı senin için. İyi ol güzel kardeşim 2014 yılında. İşin,gücün rast gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yok keyfim yerinde, alıyorum haberleri gönlüm de ferah. Sana da başta sağlık, sonra gönlüne göre mutluluk dilerim yeni yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bunlar hep israilin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar