totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ulan git almaya utanıyorum demiyor da atar yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ic camasiri cok farkli bir dinamik abi. Kadinin kendini en ozel hissettigi elbise. Onu kendisi secer. Sen onu agent provocateur a goturmekle gorevlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: Esh said: Kadina ic camasiri alinmaz abi liseli misin? alınır da yılbaşı hediyesi olarak alınmaz diyelim neden alınmasın abi liseli olmakla ne alakası var? YOL YORDAM BİLMİYORUM, BİLİYORMUŞ GİBİ YAPIP FİKİR ALAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 KuddusiMavra said: D&R'Da şu yeni kulaklıklardan görmüştüm, 39,90 TL'ydi fiyatı. Ondan alabilirsin sanki.Çok güzel renkler vardı. Nası bi kulaklık resmi varsa güzel bi hediye olabilir Esh said: Isine yarayacak risksiz bisi al, parfum falan alma. "Benim kokumu begenmiyosun, eski sevgilinin parfumunden aliyosun demek ki" algisi olusmasin. Amk ince dusunucem diye eridim 60 kiloya dustum 10 senede, butun kadinlari yakmak istiyorum Yok ya o 30< kadınlar için geçerli bence bizimkisinin öyle tripleri olmaz Llama said: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1512613_10151993410738159_1831456187_n.jpg al sana hediye gönder gitsin Güzel görünüyor bingildak said: Lord_Argos said: bingildak said: yapısına göre düzgün bir mağazadan elbise vs. alabilirsin ben öyle yaptım şahsen, en kötü ihtimal gider değiştirir. yılbaşında bence bir hanıma çicek alınmaz ama karışmak gibi olmasın :p Abi bana 150 TL 'lik H&M çeki verdi kıyafet alamam o yüzden :( hediye çeki mi verdi hediye olarak? H&M 'i sevdiğimi bildiği için hediye çeki verdi, bence gayet güzel her ay rutin alışveriş ediyorum ordan zaten. RRa said: ben kendi aldığımı göstereyim http://www.ciceksepeti.com/canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller 64tl civarına geliyor Şu da kafama yattı gibi aramızda ilişki biraz buddy kıvamında ama yine de güzel bir hediye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şu an tırnaklarımı kemirip "hısssssssiktir ya agent provacateur dedi" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 donlarimi jockeyden aliyorum ben, 3lu paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 amerikanın comfort family'si mi oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 catal bicak takimi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Ic camasiri cok farkli bir dinamik abi. Kadinin kendini en ozel hissettigi elbise. Onu kendisi secer. Sen onu agent provocateur a goturmekle gorevlisin. ben katılmıyorum valla kadınların çok da hoşuna gidiyor hatta iç çamaşırı alışverişine beraber gitmeyi teklif ediyorlar sen seç diye. senin beğendiğin seksi bulduğun şeyi seçip, giymek amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o filmlerde oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bende ufak bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 de iç çamaşırı almak bir nevi kendine hediye almaktır yani kadına mutfak gereci alıp "sana hediye aldım bak" demekten farksızdır asdasd sonuçta erkek olarak kendi zevkin için alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bilmiyorum abi, ben kadinlardan anlamiyorum sonucta. Bana ipadle gelin, anakart sorun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 çok otisabi okumuş forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Top noktada biraktim zaten, Tecrube paylasma moduna girdim, milletin iliskilerine yardim ederken kendi sokugumu dokemedim sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aquila said: o filmlerde oluyo. abi. ): gerçekte de oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hele kadınların vücuduna tam uyan iç çamaşırı aldıysanız hatunun gözünde 4-5 level birden atlıyorsunuz.. bu ince ayrıntılar çok hoşlarına gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 porselen takımı al abi en temizi,hiç bi kadın porselene hayır diyemez skaogksoga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hediye çeki veren birine bence detaylı düşünme al bir şey geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 EKMEK AL OLM!!!! BİLDİĞİN Bİ SOMUN EKMEK LAN!! oha süper fikir. sonra böyle ortadan ikiye bölerken "kalbim gibi ekmeğimi de paylaşmak istedim.." diyip ekmeği uzat. beraber ağlayarak yiyin emrah filmindeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hatta ben senin yerinde olsam 50 tl daha bulur onun sevdiği mağazadan 150 tl'lik hediye çeki verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben evvelsi gün aldım iç çamaşırı aldım da giydirmek nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aquila said: o filmlerde oluyo. :( gerçekte de oluyo olm bunları da anlatalım diye trolluyonuz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 oyuna gelme tut kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: hatta iç çamaşırı alışverişine beraber gitmeyi teklif ediyorlar sen seç diye. senin beğendiğin seksi bulduğun şeyi seçip, giymek amaç. O öyle olmuyor işte olmuyorr Eski sevgilimle beraber alışverişe çıkardık, iç çamaşırını bana seçtirtmişti bende hevesle en tahrik edici olanı seçmiştim. Nerden bileyim aynı gün benden ayrılıp, yeni sevgilisi için deniyeceğini.... Off efkarlandım yine bi sigara yakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar