Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 su fakir sunucuda bu kadar hevesli kasiyosunuz desenize scipt yazan okuzlere eve giren summon yaratik otomatik selfdispel yapsin. ulan neyse sinirlendim yine siz adam olmazsiniz gidin kasin dandik dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Black_Lupin said: su fakir sunucuda bu kadar hevesli kasiyosunuz desenize scipt yazan okuzlere eve giren summon yaratik otomatik selfdispel yapsin. ulan neyse sinirlendim yine siz adam olmazsiniz gidin kasin dandik dandik kanka sen kaliteli server actinda kasmadikmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HotLine said: o deilde dun bucs ta nasil dagildik ya uzhuheueahae nereye gitsek kesiolar amk ne lamer guildiz. brit mezarda 5 kisi 1 adami kesemedik amk o neden oluyor herkes sikinini keyfine göre adam kovalıyor pk olan arkadaşlara dalıyorlar maviler izliyor ekrandan çıkmayın durun hep beraber bak ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya zaten ph kapalı 10 saat makroya bırakıyorsun 9 unda çantayı açamıyor açsa çalamıyor çalsa skill gelmiyor. her türlü şakayı anlarım da şu hırsız makrosundakini kesen zihinyete feto bedduası ettim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HotLine said: o deilde dun bucs ta nasil dagildik ya uzhuheueahae nereye gitsek kesiolar amk ne lamer guildiz. brit mezarda 5 kisi 1 adami kesemedik amk aslında pvp için bence biraz kale önünde pratik yaparsak çok imba olabilir. 3 lü kombine hareketler falan. koşu yoluna wall çekmeler, ikili kilit sonrası kal vaslar vs. 5 kişilik kombinasyonlar. yani 5 tane gm mage çıplak ama iyi organize olsa 10000 pk yı yok eder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şebnem aquila benim arkadaş lan ASODKASDOSKH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Wolas said: nasıl kalde kasma biz malmıyız abi o zaman castle aldık niye castle aldık biz ? rahatca makroya bırakabilelim diye . ben böle mallık görmedim hadi karanbolde 50 kişi kaleye girer kapatamazsın atamazsında bu nasıl iş ya abi. kale aldık almasına da, mantıklı olan kalede kasacak craft karakterlerin anahtarları olması ve kaleye friend olmalarıdır. anahtarsız ve yetkisiz o kalede kasmak brit bank da kasmaktan daha tehlikeli. zaten o kadar saçma ki, kaç gün geçti hala anahtar 2 3 kişide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ivet. o mavilerin aq lan ne bicim kardessiniz. boyle lamerlik gormeidm yani :)) adamlar utanmasa bize dalcak asddfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Black_Lupin said: su fakir sunucuda bu kadar hevesli kasiyosunuz desenize scipt yazan okuzlere eve giren summon yaratik otomatik selfdispel yapsin. ulan neyse sinirlendim yine siz adam olmazsiniz gidin kasin dandik dandik eve giren niye selfdispel oluyo ? afdjısg n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: chrome said: demir kapının önünde kapıyı tırmalarken çığlık çığlığa kaç defa can verdiğimin sayısını bilmiyorum. çok zor zamanlar geçiriyoruz. asdfdasfg abi ben de içeride kapalı kapı arkasından miyavlayan kedi gibi biri gelip kapıyı açsın çıkayım diye yalvarıyorum. kapı açılınca sevinçle kale önünde koşup sevinçten çişimi kaçıyorum. hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 pis küfür etmem ben ağır küfür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 anahtar ile bunun ne alakası var üst katta tam ortada duruyyorum yabancı bir adamın bana gelebilip öldürmesi için 2 tane kapıyı birinin aksten açması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 hele hele üzerine oynayınca geveşeyip zevkleniyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: HotLine said: o deilde dun bucs ta nasil dagildik ya uzhuheueahae nereye gitsek kesiolar amk ne lamer guildiz. brit mezarda 5 kisi 1 adami kesemedik amk aslında pvp için bence biraz kale önünde pratik yaparsak çok imba olabilir. 3 lü kombine hareketler falan. koşu yoluna wall çekmeler, ikili kilit sonrası kal vaslar vs. 5 kişilik kombinasyonlar. yani 5 tane gm mage çıplak ama iyi organize olsa 10000 pk yı yok eder diye düşünüyorum. lan biz daha kale onunde toplanirken ztn su Lady Schebnem gelip sikip atio ortaligi amk ne yoluna wall atip antreman yapmasi adam kalenin icine girip kesip cikio gayet net :) hani o kaleyi aldikta bize eziyet oldu o kale asdsafsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Wolas said: nasıl kalde kasma biz malmıyız abi o zaman castle aldık niye castle aldık biz ? rahatca makroya bırakabilelim diye . ben böle mallık görmedim hadi karanbolde 50 kişi kaleye girer kapatamazsın atamazsında bu nasıl iş ya adam haklı, kapıyı kapatıp 1 kişiyi banlayamıyosa zaten yüzyılın beceriksizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 wolas tam bir yarmasın abi. 2.kapı anahtarsız açılıyor. 2 kapı geçmesi lazım dedi yaaa! oldu anasını satayım oceans eleven yaptılar sana capoeira yapa yapa üst kata çıkıp kestiler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: wolas tam bir yarmasın abi. 2.kapı anahtarsız açılıyor. 2 kapı geçmesi lazım dedi yaaa! oldu anasını satayım oceans eleven yaptılar sana capoeira yapa yapa üst kata çıkıp kestiler seni. lkdf;lsdjglsjdgsdjlksdj;lfd ocean eleven yaptilar sana uhfklsdjkfjsdkds;f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 onu bunu bilmem de kaçarken kapıyı kapatamayıp tek adamı banlayamayan adam yetodur oyunu bırakmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Wolas said: anahtar ile bunun ne alakası var üst katta tam ortada duruyyorum yabancı bir adamın bana gelebilip öldürmesi için 2 tane kapıyı birinin aksten açması gerekiyor. abi dış kapı açıldıktan sonra iç kapılar açılıyor? en azından ben dış kapıyı açamadığımda iç kapıyı açabiliyorum yani. ayrıca sadece senin durumun özelinde konuşmadım. istediğin zaman girip çıkamadığın, adam banlayamadığın kalede kasarsan ve özellikle kale sahibi ekip order, chaos, pk, mavi, madenci, vs demeden alayına dalıyorsa elbet harraslanacak baseleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Gaboo said: Wolas said: nasıl kalde kasma biz malmıyız abi o zaman castle aldık niye castle aldık biz ? rahatca makroya bırakabilelim diye . ben böle mallık görmedim hadi karanbolde 50 kişi kaleye girer kapatamazsın atamazsında bu nasıl iş ya adam haklı, kapıyı kapatıp 1 kişiyi banlayamıyosa zaten yüzyılın beceriksizidir. chrome abi işte, adam 3 kelime yazıp tıklayamamış gelmiş ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 OLUM YAPIN BENİ KALEYE ortak herkese anahtar sağlarım üyede derim dertleriniz bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o kadar para verdik ortak olamıcaksak yuh bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 makrodaydım ben olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: wolas tam bir yarmasın abi. 2.kapı anahtarsız açılıyor. 2 kapı geçmesi lazım dedi yaaa! oldu anasını satayım oceans eleven yaptılar sana capoeira yapa yapa üst kata çıkıp kestiler seni. iç kapı da açılmıyor enektarsız. ikisinin arkasında da miyavlamışlığım var biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben hala guılde gıremedım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar