Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 moriarty said: catze bırakacak oyunu nie bırakıomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 adamı tahtından ettiniz, 3 gündür telefonlara bile yanıt vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: jacabo said: hayır ben konuyu anlamadım bende kavga etmek istiyorum söylesenize spompas diktatör oldu başımıza #direnkubatdamage akşam toplanıyoruz eylem için. sen de katıl, sessiz kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 uo bu yeaaa ciddiyemi alınır diyenleri ben forumda ciddiye almıyorum. şurdan sonra okumayı bıraktım adamın mesajını easudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kaleye invaspor atiolar aloo gelin -edit:red in trollüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben saksı değilim en çok beni ciddiye alacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Valla bende ölüyüm dirilmeye çalışıyorum, dirilince reg bulmaya çalışıyorum yine kesiyorlar bucs ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi kubat damage diye guild kurduk, ilk gün küççük sandalda brit basıp hareket bile edemeyip gül gül öldük, 2. gün baskında 3 adam kafamızı kırdı, 3. gün gelinen tartışma boyutuna bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kalede 15 kişi iken tek bi adam tarafından reskill yedik onu da yaz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hep düzgün bi lider olmadığı için bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bi de mumble tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 jacabo said: uo bu yeaaa ciddiyemi alınır diyenleri ben forumda ciddiye almıyorum. şurdan sonra okumayı bıraktım adamın mesajını easudh dimi pati UO ya uo la ilişkisi olmayanların yazması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AWCxytkS9mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: kalede 15 kişi iken tek bi adam tarafından reskill yedik onu da yaz sdfsd kapıyı açan gm in suçu o hep sadlskjdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çare goldbaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 spompas said: jacabo said: uo bu yeaaa ciddiyemi alınır diyenleri ben forumda ciddiye almıyorum. şurdan sonra okumayı bıraktım adamın mesajını easudh dimi pati UO ya uo la ilişkisi olmayanların yazması gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: çare goldbaren saçmalama. sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: çare goldbaren büyük usta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kalenin ortasına makina kurdum gelin ucuorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bir saat belirleyelim haftasonu olsunki herkes online olabilsin. Kapalı sistem oylama olsun, şu şekilde oluyor hiç kimse ben lider olmaya adayım demiyor tüm üyeler sıraya geçip tek tek guild taşına gidip birini seçiyor sonucu üyede kim fazla oy aldıysa lider o oluyor.Seçilen lider istemiyorum derse tekrarlanır. Lideri seçtik. Şimdi bu işlem 1 defa daha yapılır bu seçim de ise Raid lider için. Raid sırasında komuta onda olur brit mezarı basıyoruz dendiğinde kimse çıkıp hayır ben orayı sevmiyorum minoc madeni basalım demesin veya bir anda X yerinde toplansın herkes dendiğinde herkes orada toplansın. Her tür pvp ile ilgili soruya cevap verebilecek biri olsun tüm üyelere her konuda yardım etsin. Raid lider de seçildi. Craft Guili kurulur. Craft Guildi için lider seçilir. Bu liderin görevi üyelerine quest verip main guild için ekipman sağlamak her üyenin haftalık bir görevi olur ve bunu guilde bağışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 wolas'ın yönetmi güzel ancak tam da wow bırakmama sebep olan durum :D h.sonu, h.arası için hazırlık yap. h.arası 19.30 24.30 arası raid için online bekle ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tiliye basın taştan en üstte bagılılıgın dan tiliyi seciyoruz arkadaslar. haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kuzenini bakan yapar hemen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tiliyi seçtik. mağdur edebiyatı ile gönülleri kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar