Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 KESMEDİN LAN KESMEDİN KESSEN ÖPÜP BAŞIMA KOYUCAM. ADAM YANINDA BENİ KESTİ LOOTLADI ADAMA BİR TANE BİLE PATLATMIYOSUN SURATINA. HERİF YANINDA BENİ RESKİLL YAPTI MAYMUN OLDUM ORDA ARKADAŞ İNSAN Bİ NOLUO LAN DER Bİ POLİSİ ARAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tam bir pati klasiği osur osur ipe diz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hehe mi. lütfen arkadaşın ihracını talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fransuxa said: KESMEDİN LAN KESMEDİN KESSEN ÖPÜP BAŞIMA KOYUCAM. ADAM YANINDA BENİ KESTİ LOOTLADI ADAMA BİR TANE BİLE PATLATMIYOSUN SURATINA. HERİF YANINDA BENİ RESKİLL YAPTI MAYMUN OLDUM ORDA ARKADAŞ İNSAN Bİ NOLUO LAN DER Bİ POLİSİ ARAR. dostum ben sigara içip oynayan bi adamım tutulmasanıza bana, böyle bi olay olduysa ben kahkaha atıp başka piçlik peşine düşmüşümdür alskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 AMAÇ NOSTALJİ YAPMAK BEYLER, OYNAYAMIOSANIZ KUMDAN KALE DE NOSTALJİLERİMİZ ARASINDA YAPABİLİRSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gün içinde bir ara guildmaster seçilmişim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 pati guildi kurduysak guildmaster ın tek işlevi guilde adam alırken mouse click order/chaos, isim değişikliği gibi kararlar alındıktan sonra mouse click millete istediği title ı vermek için mouse + klavye kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yavru server nebula dahil tum uo shardlarinda ocak disisin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ohaaaa adam gm seçilince götü kalktı lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: Fransuxa said: KESMEDİN LAN KESMEDİN KESSEN ÖPÜP BAŞIMA KOYUCAM. ADAM YANINDA BENİ KESTİ LOOTLADI ADAMA BİR TANE BİLE PATLATMIYOSUN SURATINA. HERİF YANINDA BENİ RESKİLL YAPTI MAYMUN OLDUM ORDA ARKADAŞ İNSAN Bİ NOLUO LAN DER Bİ POLİSİ ARAR. dostum ben sigara içip oynayan bi adamım tutulmasanıza bana, böyle bi olay olduysa ben kahkaha atıp başka piçlik peşine düşmüşümdür alskf AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ZİNHAR ZİNHAARRRRRR Smoke said: ohaaaa adam gm seçilince götü kalktı lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 brit banka gate açsanız lan bi craft çarla gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gmlik adami degistirir derlerdide inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 euheu yeni uyandım ve tüm postları tek tek okudum. siktir edin kaleyi, guildi. ipy'ye geçelim buradan bi'şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: Fransuxa said: KESMEDİN LAN KESMEDİN KESSEN ÖPÜP BAŞIMA KOYUCAM. ADAM YANINDA BENİ KESTİ LOOTLADI ADAMA BİR TANE BİLE PATLATMIYOSUN SURATINA. HERİF YANINDA BENİ RESKİLL YAPTI MAYMUN OLDUM ORDA ARKADAŞ İNSAN Bİ NOLUO LAN DER Bİ POLİSİ ARAR. dostum ben sigara içip oynayan bi adamım tutulmasanıza bana, böyle bi olay olduysa ben kahkaha atıp başka piçlik peşine düşmüşümdür alskf ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 NolaxThensbane said: Alirim kalemi giderim duzgun oynayin ne oluyor lan nereye gidiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu gece bir aksiyon olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kapıyı açın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 caiz deil açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Red said: kapıyı açın pls Bir kapıyı kapatan Allah bir diğerini açar muhakkak; sen gönlünü ferah tut, sabrın ödülünü verecektir Hak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Smoke said: ohaaaa adam gm seçilince götü kalktı lan... amca oynuyon mu sende? oynuyosan aldınmı soyadı? aldıysan banada al bi de vendor al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 2005e kadar nefessiz uo oynayanlardan yaşı kemale ermiş dolu adam var, keşke onlardan bir ihtiyar heyeti kursaydınız. artı olarak da 2.bir guild açın, power play yapıp 12 yaşından beri 22 yaşına kadar aralıksız uo oynayıp işin her türlü piçliğini öğrenmiş çocukları kesmeye çalışsınlar, o yeni nesli bende biliyorum cidden sağlam organizasyon olmadan baş edilemez ayırın power play oynamak isteyenlerle, eğlencesine girenleri. eğlencesine giren, craftla uğraşan, 2 balık tutacam diyen adamları order chaosa sokmanın hiç esprisi yok Milletin kuzenini, halasını da recruit edebilirsiniz böylece ve adam gibi pvp yapmak isteyenleride Wolas kafasındaolanları yani yaparlar organizasyonlarını görürüz bi nolcak, şahsen izlemek isterdim, çok keyifli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 pazar akşamı gibi bir aksiyon yapmayacaksan wow u açtırıyorum ben 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 RRa said: 2005e kadar nefessiz uo oynayanlardan yaşı kemale ermiş dolu adam var, keşke onlardan bir ihtiyar heyeti kursaydınız. artı olarak da 2.bir guild açın, power play yapıp 12 yaşından beri 22 yaşına kadar aralıksız uo oynayıp işin her türlü piçliğini öğrenmiş çocukları kesmeye çalışsınlar, o yeni nesli bende biliyorum cidden sağlam organizasyon olmadan baş edilemez ayırın power play oynamak isteyenlerle, eğlencesine girenleri. eğlencesine giren, craftla uğraşan, 2 balık tutacam diyen adamları order chaosa sokmanın hiç esprisi yok Milletin kuzenini, halasını da recruit edebilirsiniz böylece ve adam gibi pvp yapmak isteyenleride Wolas kafasındaolanları yani yaparlar organizasyonlarını görürüz bi nolcak, şahsen izlemek isterdim, çok keyifli olabilir benim kuzenim yekeyekte hepinizi alır yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar