Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Schumacher Komada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Tabii birde tatlıseks örneği var.

Kafasından Ak47'yle vurdular adamı.

edit: Bu arada umarım toparlar Schumi. F1'in zirve noktasını yaşatan en önemli adamdı.

Abi bizi kafamizdan ak-47 ile vursalar ambulansi bile aramazlar direk gomerler.
Mesaj tarihi:
Sebastian Vettel için gelmiş geçmiş en iyi olucak, yaşı da çok uygun hede hödö diyorlar da, yok ya.

Gerçi şeyin de payı vardı heralde, işte ntv f1 için özel haftasonu yapardı 5 saat canlı yayınlı, kaan kural'ın f1 araba yarışı versiyonu gibi bir adamla bir kadın sunardı hep falan. Şimdi yayınlayan kanal yok galiba sdsfdfs.
Mesaj tarihi:
Abi ben araba yarışı oynarken "ŞUMAYIR GİDİYOR, ŞUMAYIRR" diye bağıran çocuk duydum ama vettel mettel duymadım.

belki raykonen.

Şumaer f1'i f1 yapan adamdı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Räikkönen favorimdi benim bunlarin donemde, NTV yayinlardi hep. Bakmiyorum artik ama, yayinlayan da yok sanirim, TV izlemiyorum gerci, vardir belki.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Räikkönen favorimdi benim bunlarin donemde, NTV yayinlardi hep. Bakmiyorum artik ama, yayinlayan da yok sanirim, TV izlemiyorum gerci, vardir belki.
raikonen onların doneminde degil
Mesaj tarihi:
senko said:

senna'ya benim yasim yetmismedi ama schumacher ikondu.

wrc'de colon mcrae, richard burns
f1 de schumacher, raikonnen

bunlarla buyuduk

raikonen ney lan ıy.

paticik nesli
schumacher-irvine ile hakkinen-coulthard çiftlerini bilir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Raikkonen ve Schumacher ayni yillarda yaristi. Raikkonen 2001-2009, Schumacher'in Ferrari yillari iste. 5 yil beraberdiler.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

GERGE said:

raikonen onların doneminde degil

failmış gerge :D

neydi lan kanadalı mı ingiliz mi bi herif. schumacher önüne kırıp falan şampiyonluğunu engellemişti herifin. argh unuttum adını. o dönemde izliyordum formula 1, sonra yavaş yavaş bıraktım.
  • Yeni Oluştur...