Exodous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bildiği işi yapsaydı bugün bu durumda olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Deathblade said: Tabii birde tatlıseks örneği var. Kafasından Ak47'yle vurdular adamı. edit: Bu arada umarım toparlar Schumi. F1'in zirve noktasını yaşatan en önemli adamdı. Abi bizi kafamizdan ak-47 ile vursalar ambulansi bile aramazlar direk gomerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Kötü olmuş ya :( acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 inşallah iyileşir, severdim adamı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sebastian Vettel için gelmiş geçmiş en iyi olucak, yaşı da çok uygun hede hödö diyorlar da, yok ya. Gerçi şeyin de payı vardı heralde, işte ntv f1 için özel haftasonu yapardı 5 saat canlı yayınlı, kaan kural'ın f1 araba yarışı versiyonu gibi bir adamla bir kadın sunardı hep falan. Şimdi yayınlayan kanal yok galiba sdsfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 f1'in basindaki adam bitirdi iste f1'i goz gore gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi ben araba yarışı oynarken "ŞUMAYIR GİDİYOR, ŞUMAYIRR" diye bağıran çocuk duydum ama vettel mettel duymadım. belki raykonen. Şumaer f1'i f1 yapan adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Biz senna ciyiz. Sumaer gitsin kayak yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senna'ya benim yasim yetmismedi ama schumacher ikondu. wrc'de colon mcrae, richard burns f1 de schumacher, raikonnen bunlarla buyuduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hakineni unutanı da allah çarpar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şumayer - hakinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Räikkönen favorimdi benim bunlarin donemde, NTV yayinlardi hep. Bakmiyorum artik ama, yayinlayan da yok sanirim, TV izlemiyorum gerci, vardir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu şarkı geliyor aklıma schumacher denince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Amstrad ım varken oyndığım bir Formula oyunu vardı o nedenle formula denince aklıma hep Alain Prost ve Ayrton Senna gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 GERGE said: Räikkönen favorimdi benim bunlarin donemde, NTV yayinlardi hep. Bakmiyorum artik ama, yayinlayan da yok sanirim, TV izlemiyorum gerci, vardir belki.raikonen onların doneminde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: senna'ya benim yasim yetmismedi ama schumacher ikondu. wrc'de colon mcrae, richard burns f1 de schumacher, raikonnen bunlarla buyuduk raikonen ney lan ıy. paticik nesli schumacher-irvine ile hakkinen-coulthard çiftlerini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hakkinen var o zamanlardan. tam favorisi degilmis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 villeneuve-schumacher de var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Raikkonen ve Schumacher ayni yillarda yaristi. Raikkonen 2001-2009, Schumacher'in Ferrari yillari iste. 5 yil beraberdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 vilnöv de bi kere şampiyon oldu adam sandık, sonra süründü hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Fistan said: GERGE said: Räikkönen favorimdi benim bunlarin donemde, NTV yayinlardi hep. Bakmiyorum artik ama, yayinlayan da yok sanirim, TV izlemiyorum gerci, vardir belki.raikonen onların doneminde degil failmış gerge :D neydi lan kanadalı mı ingiliz mi bi herif. schumacher önüne kırıp falan şampiyonluğunu engellemişti herifin. argh unuttum adını. o dönemde izliyordum formula 1, sonra yavaş yavaş bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2000'li yillarda Schumacher ve Raikkonen vardi iste, neresei fail? Biz de o zaman izledik yani, 10-15 sene oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 montoya mi oyle bi adam vardi asil bi kere schumacher'i gectiydi olay olduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fisichella, pedro de la rosa ve takuma sato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar