Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ahahhahahahahah 2 senede 1 yanlislikla gol atinca hepimiz got olmusuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sostizm said: Ben deyince dalga geçiyorsunuz. Bu yabancı sınırlamalı sistemde elinde Sabri gibi adamın olacak. Oynamasa sesi çıkmayacak girdimi herşeyini verecek. Seni seviyoruz reyiz! Yabancı sınırı ve gıkını çıkarmaması tamam da, sevilecek tarafı pek yok asfadadasfsda. Reis ise hiç diil. Biri şu astronotları koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sen sevememişsin,seveni çok. Dün sadece gol mü attı yahu, ayıp. Sahanın en iyilerindendi. Bu bir tür yobazlık. GÜZEL DEİL! neden? ÇÜNKÜ O SABRİ AĞSFS (salyalar akar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kişilik olarak sevmek ayrıda adam berbat bir futbolcu savunulcak bi yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bişi söylicem. bence sostizm net sabri. hani akrabası eşi dostu falan da değil. direkt kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sostizm said: Sen sevememişsin,seveni çok. Dün sadece gol mü attı yahu, ayıp. Sahanın en iyilerindendi. Bu bir tür yobazlık. GÜZEL DEİL! neden? ÇÜNKÜ O SABRİ AĞSFS (salyalar akar) seveni çok? sfhusadhfuash. kişilik olarak belki olabilir sempatik falan filan da. futbolculuğundan bahsediyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tencere kapak işte gs yakısan sag bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ulan dün sabri sahanın nasıl en iyisiydi ya ajsfhalsf gayette kötüydü.yaptığı hiç bir orta yerini bulmadı 2-3 kere atağa çıkarken topu hiç etti gayette kötüydü dün sabri. koşmak=iyi oyun değil abi.elazığ dediğin ligin en kötü takımı 2. ligde olsa orada bile kümeye oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 adam taca 3 orta yaptı. bi yerde kendinden çalım yedi topu auta vurdu. olumlu atak katkısı sıfır. çektiği şut dünyalar kötüsü, kaleci mantarladı gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 şu galatasaray gibi bir okul kültürünün içinse böyle sığ ağbilik reislik, dayılık, imparatorluk sistemi sokanlara bir çift laf etmek istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Riera yı sadece ben mi beğeniyorum forumda sadece. Dün Dany güzel oynadı. Defansı 3 lü yapınca bireysel hatalar artıyor olsa gerek. Dün defans genelde iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 riera iyiydi hatta takımın nadir iyilerindendi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu arada çolak emre bikaç maçtır gayet iyi nası olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Saçı kazıttı, orta sahaya geçti. Maçın sesini kapat uzaktan Sneijder diye yutturursun, bir havalar bir ben teknik oyuncuyum diye bağırmalar. 2 maç sonra sıçmaya devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 @Cons Dün Elazığ teknik sorumlusunun dediğine göre lig e asılmak için fazla oralı olmadık, Gs nin kadro yapısı zaten bizden zengin ve derinliği fazla diyordu. Asıl büyük maçlarda bunları yapsın o zaman hakkını verelim Emre nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 emre vitaminsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Emre, Terim'in ilk senesinde çok iş yaptı. Özellikle orta alan sıkıştığında Engin ile birlikte deli kademe yapıyordu. Bunları tekrar yaptığı takdirde ilk 18'de her zaman olur, tekniğini sorgulamıyoruz zaten koskoca Galatasaray'da Riera ile birlikte kanattan orta yapabilen tek adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır: 2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için : 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti, 2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti, 2016-2017 sezonu için : 900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, 2017-2018 sezonu için : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir. Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Uçak mili de verseydik, çok deli kontratların altına giriyoruz. Koray sık sakatlanan bir oyuncu, onun dışında sene sonunda Semih'in yanına banko yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 7 milyona alabilme hakkı ne demek ya. Ribery nin gidişini hatırlıyorum da ağlayasım geliyor. 20 maç oynarsa seneye sözleşmesi uzar gibi madde eklemeleri iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dortmund'un gelecek yine karanlık mali açıdan, 7 milyon euro vermezler Koray'a tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dortmund vermez diyordum ben ama geri alma opsiyonu koydurmuşlar. Kontrat bu Umut Bulut'a 1.8m Euro verildiği yerde yüksek değil ama sakatlık filan sıkıntısı olursa üzer. Hayırlısı olsun bana kalırsa çok önemli transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tutarsa iyi transfer. gidip ayni parayi salih dursuna vermekten cok daha zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 BulletRide said: Emre, Terim'in ilk senesinde çok iş yaptı. Özellikle orta alan sıkıştığında Engin ile birlikte deli kademe yapıyordu. Bunları tekrar yaptığı takdirde ilk 18'de her zaman olur, tekniğini sorgulamıyoruz zaten koskoca Galatasaray'da Riera ile birlikte kanattan orta yapabilen tek adamdı http://www.pespatchs.com/wp-content/uploads/PES-2013-New-Power-Bar-yeni-g%C3%BC%C3%A7-g%C3%B6stergesi.jpg güç yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fenn said: Riera yı sadece ben mi beğeniyorum forumda sadece. Dün Dany güzel oynadı. Defansı 3 lü yapınca bireysel hatalar artıyor olsa gerek. Dün defans genelde iyiydi. Ben çok beğeniyorum. Şu kadroda benim beğenmediğim oyuncu yok zaten. Elbette hepsinin "daha iyisi" bulunabilir. Ama hepsi düzgün iyi niyetli çalışkan ve yetenekli sporcular. Lincoln, Lugano, ortega v.b. adam yok takımda bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar