Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sakat adam kabul eder de diğeri neden etsin ki böyle bir şey? Artı kulüp açısından da pilan hatasınıkabul eetmek oluyor öyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 gs suan bile istese 10 tane daha yabancı ile sözleşme imzalar sıkıntı yok, ama lisans cıkartamaz orası ayrı :D dondurma olayı da aynı mantık,sözleşmesini degil lisansını donduruyorsun futbolcunun, karıştırıyor olabilirim ama delgado'da olan oydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 serjuhan said: Topçu kabul edecek mi? Yani burada Bruma'nın kabul etmemesi gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Zannetmiyorum ne abi adam sakat zorla mii oynatacaklar Ben hala anlamadım olayi yanliz. adami oynat oynatma zaten parasini vermek zorundasin kontratindan dolayi. Sesini cikarmadan neyi kastediyorsunuz? Seni oynatmicaz ama yollamakta istemiyorum mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 U21 dünya kupasında rüştünü ıspatlamış 19luk portekizli kanat alırsan tabi milletin gözü kalır böyle. http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/272928336.jpg?1302310166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi registration olayı lan işte fm deki brumayı listeden çıkarcak hayriyi yazcak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sozlesme degil, lisansi askiya aliniyo, adamin sozlesmesiyle ne alakasi var olayin. sakatlandi, oynayamicak diye sozlesmesini tek tarafli veya anlasip feshedersin anca, ya da degistirirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Zep said: serjuhan said: Topçu kabul edecek mi? Yani burada Bruma'nın kabul etmemesi gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Zannetmiyorum ne abi adam sakat zorla mii oynatacaklar Ben hala anlamadım olayi yanliz. adami oynat oynatma zaten parasini vermek zorundasin kontratindan dolayi. Sesini cikarmadan neyi kastediyorsunuz? Seni oynatmicaz ama yollamakta istemiyorum mu yani? Olay zaten adam tarafından kabul gorup gormemesi. Oynamasa da adam ipnelik yapıp kabul etmeyebilit. Ne biliyim adam tek tarafli fesh edip tazminat alabilir bi suru boku püsürü vardır. Ama tabi ki gerek olmaz bunlara muhtemelen dondurulur lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 adam nası tazminat alcak lan tek taraflı fesedip dfklbmdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 feshettim ama sor bi niye ettim diye giricek, ordan yurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Özel madde vardir bisey vardir ya. Yoksa kulüp dondursun lisansı kıl oldugu topcunun. Hani belki lisans cıkarılmazsa tazminat ve tek taraflı fesih hakkı dogar gibi gibi. Bu boktan muabbete nerden geldik yav adam yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Delgado'yu yaparken Beşiktaş bayağı uğramıştı. En son bonuslar vs. vermişti de olmuştu yanılmıyorsam. 6 hafta sakat olacak adama bir ton oyun çevirip, medya baskısıyla 6 ay yok dedirtmişlerdi. Herif öyle bir şey yok, dönüp oynayacağım demesine rağmen zorla dondurmaya kasmışlardı. En son ikna etmişlerdi de işte fazladan para vs. verilmişti yanılmıyorsam. Ya da olmamış mıydı kontenjan yemişti hiç hatırlamyorum. Çok sorunlu geçmişti ama o dönem hatırlıyorum. Sonra Ferrari de aynı boku yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 lisans iptal etmek icin oyuncunun izni gerekiyor sanirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Iç sahadaki bir sonraki maçta da su yeni hayriyi oynatsinlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bursa sercanı istiyormuş. 10 milyon fiyat çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 BJK neden hocasının istediği Dany'ye veto çekmiş ki? Galatasaray'a faydası olmasın diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 10 milyon euro bağara bağara gitti lan, Guizadan beter. Zaten patlak transferdi ama bi de bağları koptuysa tam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 offf yazık olmuş daha gencecik adam.dünya kupası da vardı önünde kadroya alınması muhtemeldi.yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 patlaklığını seneye görürüz artık. genç adam çabuk iyileşir ya bişi olmaz sivilceli araba sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 mundar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bruma balon demiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 uçan balon ama, zeplin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 mükemmel olmuş dün fanatik gs li patronla konuşurken de bundan bahsediyoduk çok tehlikeli böyle ptt takımlarıyla oynamak kırıverirler adamın ayağını dediydim. açtın yine şom ağzını amk diye mail atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 insanda biraz zeka olmalı, adamlar iki tane lüzumsuz penaltı yaptırdı, sırf savunmadan zerre anlamadığımız için ülkece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Liebe said: mükemmel olmuş dün fanatik gs li patronla konuşurken de bundan bahsediyoduk çok tehlikeli böyle ptt takımlarıyla oynamak kırıverirler adamın ayağını dediydim. açtın yine şom ağzını amk diye mail atmış mükemmel olmuş ne demek abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 brumayı beğeniyodum iyi topçuydu bizim açımızdan mükemmel oldu serhancım neyini anlamadın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar