Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs suan bile istese 10 tane daha yabancı ile sözleşme imzalar sıkıntı yok, ama lisans cıkartamaz orası ayrı :D dondurma olayı da aynı mantık,sözleşmesini degil lisansını donduruyorsun futbolcunun, karıştırıyor olabilirim ama delgado'da olan oydu sanırım
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Topçu kabul edecek mi? Yani burada Bruma'nın kabul etmemesi gibi bir durum olacağını zannetmiyorum.

Zannetmiyorum ne abi adam sakat zorla mii oynatacaklar

Ben hala anlamadım olayi yanliz. adami oynat oynatma zaten parasini vermek zorundasin kontratindan dolayi.

Sesini cikarmadan neyi kastediyorsunuz?

Seni oynatmicaz ama yollamakta istemiyorum mu yani?
Mesaj tarihi:
U21 dünya kupasında rüştünü ıspatlamış 19luk portekizli kanat alırsan tabi milletin gözü kalır böyle.

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/272928336.jpg?1302310166
Mesaj tarihi:
sozlesme degil, lisansi askiya aliniyo, adamin sozlesmesiyle ne alakasi var olayin. sakatlandi, oynayamicak diye sozlesmesini tek tarafli veya anlasip feshedersin anca, ya da degistirirsin heralde.
Mesaj tarihi:
Zep said:

serjuhan said:

Topçu kabul edecek mi? Yani burada Bruma'nın kabul etmemesi gibi bir durum olacağını zannetmiyorum.

Zannetmiyorum ne abi adam sakat zorla mii oynatacaklar

Ben hala anlamadım olayi yanliz. adami oynat oynatma zaten parasini vermek zorundasin kontratindan dolayi.

Sesini cikarmadan neyi kastediyorsunuz?

Seni oynatmicaz ama yollamakta istemiyorum mu yani?

Olay zaten adam tarafından kabul gorup gormemesi. Oynamasa da adam ipnelik yapıp kabul etmeyebilit. Ne biliyim adam tek tarafli fesh edip tazminat alabilir bi suru boku püsürü vardır. Ama tabi ki gerek olmaz bunlara muhtemelen dondurulur lisans.
Mesaj tarihi:
Özel madde vardir bisey vardir ya. Yoksa kulüp dondursun lisansı kıl oldugu topcunun. Hani belki lisans cıkarılmazsa tazminat ve tek taraflı fesih hakkı dogar gibi gibi.

Bu boktan muabbete nerden geldik yav adam yalan oldu :(
Mesaj tarihi:
Delgado'yu yaparken Beşiktaş bayağı uğramıştı. En son bonuslar vs. vermişti de olmuştu yanılmıyorsam. 6 hafta sakat olacak adama bir ton oyun çevirip, medya baskısıyla 6 ay yok dedirtmişlerdi. Herif öyle bir şey yok, dönüp oynayacağım demesine rağmen zorla dondurmaya kasmışlardı.

En son ikna etmişlerdi de işte fazladan para vs. verilmişti yanılmıyorsam. Ya da olmamış mıydı kontenjan yemişti hiç hatırlamyorum. Çok sorunlu geçmişti ama o dönem hatırlıyorum.

Sonra Ferrari de aynı boku yediler.
Mesaj tarihi:
mükemmel olmuş dün fanatik gs li patronla konuşurken de bundan bahsediyoduk çok tehlikeli böyle ptt takımlarıyla oynamak kırıverirler adamın ayağını dediydim. açtın yine şom ağzını amk diye mail atmış
Mesaj tarihi:
Liebe said:

mükemmel olmuş dün fanatik gs li patronla konuşurken de bundan bahsediyoduk çok tehlikeli böyle ptt takımlarıyla oynamak kırıverirler adamın ayağını dediydim. açtın yine şom ağzını amk diye mail atmış

mükemmel olmuş ne demek abi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...