SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Sizofreni ilaclar ile kontrol altina alinabilen bi rahatsizliktir arkadaslar.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 DAny bence başarılı olur. Sadece 3-5 maç süre verelim
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 PZero said: gslilerin gazına gelmeye gerek yok adamlar danyi bizi kaptırdığı için içten içe yanıp tutuşuyor . adam baktı gsden bişey olmayacak kariyerine riske atmak istemedi daha büyük bir takıma transfer oldu . http://i.imgur.com/EMrknJP.gif
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Taraftarın bu olumsuz düşünce yapısı ile ikinci Petre vakası oluşabilir. Dany bireysel hata yapmaya çok yatkın bir oyuncu. 1-2 maç hata yapıp puan kaybı olursa. s.git dany diye tezahürat yapılabilir. Ama tekrar yazıyorum Dany Sivok dışında ki diğer stoperlerden daha iyi. Faydası olur. İ.Toraman varken hem rakibe yabancı kontenjanı açısından yardımcı olmak hem bu yerli oyuncu kıtlığında kendi yerli oyuncunu harcamak ne kadar mantıklı tartışılır. Yok mu Bilic'in Hırvat tanıdığı 1-2m bonservisi olacak stoper bildiği. :) Bu kadar karmaşık işlere girişiyorlar.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 PZero said: gslilerin gazına gelmeye gerek yok adamlar danyi bizi kaptırdığı için içten içe yanıp tutuşuyor . adam baktı gsden bişey olmayacak kariyerine riske atmak istemedi daha büyük bir takıma transfer oldu . zamanında biz asıl gökhan zanı itelideki onun acısı bu abi sen bile kendi dediklerine inanmıyorsun bence.. ben de beşiktaşlıyım ama;
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 zan olayı doğru da gerisi rüyalar rüyalar. d
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Gökhan bedavaydı yalnız. Ayrıca bana kalırsa yerli olarak belki gelmiş geçmiş en iyi stoperlerden biri ve çok profesyonel bir adam ama gel gelelim ki sağlam kalma konusunda sorunları var.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 zan baya faydalı oldu ya geldikten sonra.zaten alırken de amaç 11 oynatmak değildi.yedekten girdiği hiç bir maçta sırıtmadı adam.ki 11 oynadığı maçlarda bile başarılıydı. dany de iyi oyuncu ama yabancı sınırından dolayı bjk ye iteledik yapacak bir şey yok :) beşiktaş ta başarılı olur her şekil
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Çok doluyum, duvar geliyor beyler: Franco 80%'ini tek kale oynadığımız bir maçta bile güven vermedi. Neredeyse rakibe asist yapıyordu. Stoper uyumu bahanesi bir yere kadar. Altıpas önünde taraftara kalp krizi geçirtmesi muhtemel. Sorun FB GS'den adam almak değil. Böyle saçma bir fikir kaale alınacak birşey de değil zaten. O kafada olmak için Fotomaç okuyucusundan hallice olmak lazım veya taraftar sitelerinde haberlerin altına fantastik ilk 11'ler yazarak bir gün mutlaka Umut Sarıkaya'ya malzeme olacak insan modeli olmak lazım. Futbol aynı zamanda eğlence endüstrisidir. Beşiktaş'ın FB, GS'den transfer yapması doğal. Malum bütçeler arası uçurum var. Azılı rakibe veya rakipten transfer beni rahatsız etmez. Yeter ki oyuncu profesyonel olsun, gittiği yerde yüreğini ortaya koysun. PELE BIRAK YA BEN VURUCAM diye videosu olmasın. Al işte burada ceza davası var herifin. Almanya'da da ekürileriyle götlerini mi kestiler, ne oldu artık bilemiyorum. Bazısının yeri spor sayfası değil. Kimisinin magazin, kimisinin 3. sayfa haberleri. Sorun transferlerin yanlış idare edilmesi. Egemen Fenerbahçe'ye hangi takımdan gitti? Trabzon'dan mı? Hayır. Beşiktaş iki kuruşun hesabını yaptığı için bedelsiz gitti. Sonra o iki kuruş bize kırk kuruşa mal oldu. Hem zarar büyük oldu hem de telafi edemedik. Egemen'i niye satıyorsun, Sezer'i niye alıyorsun, Holmen'i niye almıyorsun... Dany'e neden daha GS'ın adı bile geçmeden, adam zirve yapmışken yönelmiyorsun. Webo'nun en azından fiyatını yükseltirdik. Var oğlu var. Dany transferine karşıydım çünkü bize lazım olan stoper tipi değil. Ancak Sivok'un sakatlanması hesapları öyle bir bozdu ki ben bile deneyip görelim moduna girmiş bulunmaktayım. Ligin en patato takımına 3-0'dan 3-2 olunca yarım sezonu bile gözden geçiriyorsun. Taraftar her türlü tepkide haklı. Lescott'u saplantı haline getirmeseler Dany'den en azından bir gömlek üstün bir stoper çoktan alınmıştı. Ronaldinho diye ümitlendir, Lescott diye ümitlendir. Ümit fakirin ekmeğidir. Taraftara dava açarken (ki bence çook iyi yaptı) yapılacak transfer Dany değil. Fiko maç izlemeye geldiğinde bunu zor yoldan öğrenecek. Önder Özen Lescott'u alsak da Dany'i istiyorduk demiş. Hani şu Porto'nun 40 MİLYON POUNDa hayır dediği için City'nin elinde tutmaya karar verdiği Lescott. Bu mantıkla Dany'nin alınması stoper transferinin bittiği manasına gelmiyor. Zaten alternatif olarak düşünüyorlarmış... Böyle açıklamalardan sonra yönetimle birlikte teknik ekibin de kredibilitesi ciddi oranda düşebilir. Dany ihtiyaç duyulanı veremezse sezon Bilic'in paketlenmesiyle, Önder Özen'in de istifa etmesiyle sonuçlanır. Sağ beke de Sabri'yi alın diye tepkiler. Bir SARBİ gerçeği var ama bir de Serdar Kurtuluş gerçeği var. Şutu taca gitmiyor belki, retarda bağlamıyor ama adam kötü yani. Sadece kötülüğü güldürecek cinsten değil ama o da yakındır zira Serdar da kendi kalesini yoklamaya başladı. Dalga geçmeden önce de biraz kafa yormak lazım. Serdar yerine Sabri olsa 2-6 puan farkederdi. Durum öyle trajikomik. Doluyum ama pozitifim de. Jones'un da Dany'nin de faydasını görebiliriz. Olmasa da olurdu demem. Gerçi benim bazı arkadaşlar gibi CL ütopyam yok. Sadece elimizden gelenin en iyisini yaptık ve sezonu bitirdiğimiz pozisyondan memnunum diyebilmek istiyorum. Bu kadar sorun varken, dram dönerken bu bana yeter. Yalnız o stad Ağustos'a yetişmezse, Almeida'yı elimizde tutamazsak öyle bir söverim ki Fiko gözyaşları içinde "Darksun'ı tercih ederdim, çok ağır konuşmuşsun abi" der. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Tam bir darkrider postu oldu ben de şaşırdım vallahi.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Zanı nasıl iteledeniz lan, adam bedavaya geldi ve yedekten geldiği oynadığı hiçbir zaman sırıtmadı, torinoda hayatının maçını oynadı falan sdfsdfdg. http://static.fjcdn.com/pictures/just_cec1e3_2082263.jpg
tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 PZero said: tinu said: PZero said: dany tr deki sayılı kalitedeki stoperlerden gs den değilde akhisardan alsaydık herkes süper transfer derdi . ben transferlerden vok memnunum bir iki haftaya kadar millet görür farkı bu takım acık ara 2. olur cl ye direk gider dany isterse harikalar yaratsın.. hiç bir önemi yok! beşiktaş , gs ın kontenjan açmak için işe yaramayan futbolcularını gönderebileceği anadolu takımı değildir.! kalkmış birde savunuyorsun hala... dany gs dışından gelse evet belki iyi transfer denilebilirdi , evet iyi işlerde yapabilir! ama bazen bunların hiç bir önemi yoktur, Kulübün bir onuru şerefi vardır, kalkıp gs ın neredeyse bedavaya anadolu kulüplerine vermeye çalıştığı adamı, beşiktaş'ın defansını kurtaracak diye üstüne 600 euro verip alamazsın! bunu yapacak başkan beşiktaş başkanı değildir.! kalkıp fikret orman ın yaptığı her rezilliği söyediğimizde , demirören'e getirmiyor mu millet lafı çıldırıyorum! demirören başka türlü bir faciaydı , fikret de başka türlü! adam stad yapıyorum diye iyice kalktı bi tarafı, taraftara tavır almalar, laf sokmalar, gezi'den dolayı nerden talimat geldiyse artık çarşı'ya operasyon düzenlemeler! adam geldiğinden beri demirören için raporlar hazırlanıyor, hesap sorucam dedi dedi dedi, bi halt yapmadı! ama paşam kalkıyor çok delikanlı çok beşiktaş'ın menfaatlerini düşünüyor ya , gitmiş 60 kişiye 60 beşiktaşlıya kişi başı 150bin tl lik dava açıyor! Sen önce git demirören'e dava aç , o kadar erkeksen! Sonra ne yapıyor çıkıyor bütün taraftarın karşı olduğu bunu bangır bangır heryerde söylediği adamı gidiyor gs 'dan alıyor! yani diyorki taraftarı kim takar, ben stadı yapıyorum stad bitince benim taraftarım gelir siz gelmeyin diyor! Çok ısındı altı çok... 1: gs zaten riera amrabat ve buruma sayesinde kontenjan açtı . 2:rakip takımdan transfer yapmak neden gurur onur sarsıcı bi durum bu kadar abartmak neden. ilk defa olan bişey değil bu zaman için 3 takımdanda birbirne giden oyuncular var . 3:fikret ormanın dava actığı kişiler gs maçında sahaya atlayan sözde beşiktaşılar az bile açmış . sayelerinde başımıza gelmeyen kalmadı 4: adım gibi eminim beşiktaş kasımpaşa + gaziantepspor maçlarında 3 puanla ayrılsın . puan farkı kapanıp yarışa ortak olalım . hepiniz en kral fikret ormancı,bilicci,danyci,önder özenci olursunuz çünkü skor tarftarısnız . 1- banane 2- rakip takımdan transfer yaparsın ama onun as oyuncusunu alırsın onun kadro gücünü yok edersin. anca böyle rakip takımdan transfer yapılır, adamın bedavaya sag sola ıtılemeye calıştığı adamı 600bın euro verıp almazsın salak gibi. 3-hiç biri bir demirören kadar zarar vermemiştir heralde ama demirören e açılan en ufak bir dava yok!, ayrıca sahaya atlayan binlerce kişi varken , neden o 60 kişiye dava açılıyor! kimin talimatıyla açılıyor! o da ayrı konu. 4-skor taraftarı derken kendini tarif ediyorsun çünkü dany gibi gs ın artığı bir adamı beşiktaş'a yakıştırıyorsun! dany isterse muhteşem oynasın, sen skor taraftarı değilsen, kalkıp gs ın göndermeye çalıştığı artığının o beşiktaş formasını giymesini kabul edemezdin!
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dany nedir ya. Ahahshs yazık Beşiktaş'a be.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 esas bombalar sezon sonu olacak. töre, almeida, fernandes, ramon,gidecek.. bunların yerine kimi koyacağız çok merak ediyorum. neyse bakarız sezon sonu gs fener kımı yolluyor onları alır bu yönetim bedavaya.. ben hiç inanmıyorum, bu yönetimin töre nin bonservisini alacağına , almeida ve fernandes 'ı takımda tutacağına, almeida nın yerine koyacak forvetimiz yok resmen, hala ve hala pektemek denen salak giriyor ya oyuna yazık halimize.
unity Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sdfsdf dany iyidir olm ama yabanci siniriyla cebellesen GS'ye en kotu yabancisini kiralayarak yardim etmesi BJK'nin, paha bicilemez.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 pzeroya wot yazıp cevap veren var yahu.
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 tinu said: esas bombalar sezon sonu olacak. töre, almeida, fernandes, ramon,gidecek.. bunların yerine kimi koyacağız çok merak ediyorum. neyse bakarız sezon sonu gs fener kımı yolluyor onları alır bu yönetim bedavaya.. ben hiç inanmıyorum, bu yönetimin töre nin bonservisini alacağına , almeida ve fernandes 'ı takımda tutacağına, almeida nın yerine koyacak forvetimiz yok resmen, hala ve hala pektemek denen salak giriyor ya oyuna yazık halimize. cenk tosun u almissiniz iste sezon sonu almeida nin yerine. Agliyordu kizil oyuncumuzu ayarttilar diye fgdas
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Motta'yı pazarlıkla 2'ye falan alırız veya kiralamaya devam ederiz. Töre çok inişli çıkışlı o yüzden opsiyonu risk olur. Fiyatı da inmez, alamayız. Fernandes seneye kalırsa hiç şaşırmam. Yarına kadar satabileceğimizi sanmıyorum. Bu gidişle sezon sonunda kendi değerini sonuna kadar indireceğinden bizim vereceğimiz senelik ücreti teklif eden çıkmaz. Sezon sonu beş taksite yayılmış 1m imza parası + menemen, anlaşırız. Qatar, Çin düşünüyor mu o da bir etken tabii. Almeida imkansız gibi. Yönetimin çok net kesenin ağzını açması lazım. Onun yerine biz o paraya şunu alırız diyip maceraya atılıp hüsranla sonuçlanan bir süreç olur o.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Fernandesi alan çıkar boşa ümitlenmeyin, bi şeyhin veya Rus patronun cdsini izlemesine bakar
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Gidenlerin yerine gelecekler felaket olacak bence. Fazla para vermem bekleyelim görelim diyip yine transferin son gününde birilerine sarılırız. Her sene bir bahanenin arkasına sığınılıyor. Bu sene fenerin CL gidememesi acaip iyi fırsaatı halbuki, 2. olsaydın direk gitseydin gelecek maddi gelir bayağı bir rahatlatırdı. 3. olmak bize yaramaz hatta yönetimin bile işine gelmez zira ön elemede direk bizi tepelerler, zaten bu iş garanti değilse bizim yöneticiler yatırım felan yapmaz. Daha öncede dedik , bakkal hesabı ile bu iş yönetilmez. Para istiyorsan sportif başarıyı hedeflemen lazımdı. Stad yokmuş da yokmuş, sen adam akıllı kadro yaratıp ümit versen, iyi futbol oynasan sanki millet olimpiyatı doldurmayacaktı, yapmayın ya. Seneye yetiştirebilirse göreceğiz bakalım neler yapabiliyorlar. Loca moca bahaneleride olmacak, eldekileri gönderip saçma sapan adamlar almaya devam ederlerse o stadın ayakta durması zor. Bu adamlar ne dedi geldiklerinde yok biz alt yapıya önem vereceğiz, büyük paralar felan harcamayacağız, show için transfer beklemeyin vs vs. Alt yapıya o kadar önem verildi ki sürekli oyuncu çıkıyor, scoutlar o kadar harika ki son güne kadar transfer bekleyip Danny i alıyoruz, show için transfer yapmadık Ronaldinho ile felanda görüşmedik zaten. Ben avrupai başkan olacağım beni demeç verirken bile göremeyeceksiniz diyen bir adamın her allahın günü gördüğü her kamera/mikrofon a konuşması çok ilginç. Feda feda eylül e kadar dı artık durumumuz daha iyi diyip geçen seneden daha az harcama yapılması nasıl yorumlanır onu bilemiyorum. Gidipde şu kadar transfer bütçesi çıkardık diyorsun sonra onu kullanmıyorsun, stad olunca kullanacağız geyiğini ben yemiyorum şahsen. Ne yani şu eldeki yabancıların çoğunu şutlayıp deli transferler mi yapacaksın yeni stad şerefine. Geçiniz... Son olarakda adamın yok hesap soracağım diyip gıkının çıkmaması, bizi 1,5 sene hesapları inceletiyoruz çok yakın diye diye oyalayıp sonrasında cacık olmaması. Feda feda diye yırtındıkları sezon yatırdığımız paraların Samet'e ve bjk store u söğüşleyen adama gitmesi. Bjk tv nin başındaki adamın bu kadar başarısızken ve bu kadar eleştiriliyorken halen orada oturması (adamın divan kurulu raporuna göre 1 lira gelir getirici projesi yokmuş, umurunda değil yani), üstüne bizim başkanın bjk tv yi kapatmayacağız demesi vs (ulan 11 milyon zarar etmiş adamın bir halt etmeye niyeti yok hala niye açık o zaman). Şu gezi olaylarında inönüye babasının malı gibi öküz pankart açan yalaka hakkında en ufak bir işlem dahi yapılmaması. Göstermelik kasımpaşa olaylarından sonra yöneticilerinin üyeliklerinin askıya alınması (çıkarma yok bakın). Bunların hepsini bir ben mi görüyorum acaba? Eleştirince de demirörenci oluyoruz. Bu kadar tükürdüğünü yalayan saman altından su yürüten yönetici topluluğu demirören zamanında da vardı. Tek değişen daha az para saçmamız mı yani? Bunu yaparken sportif başarı hedefide yok yanlız dikkatinizi çekerim. Bizimkilere 4. olacaksınız tamam mı desen lig oynanmadan kabul ederlerdi diyorum, böyle büyük klüp zihniyeti olmaz. Biz diğer ligler gibi değiliz, zaten 3 takım sürekli şampiyon oluyor, bu durumda sen diğer 2 rakibine buyrun siz önden diyorsun. Senin 3.4. olman kesinlikle başarı değil.
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bi de CL ye gitmeyelim, tamam maliyet güzel olabilir de yine rezil olucaz sdf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kartal yuvasının benden başka kimleri taciz ettiğini merak ediyorum. Sürekli arıyorlar sizi vip taraftar yaptık çok şanslısınız diye sonra vip vip geçirmeye çalışıyorlar. Yeter lan pöf.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Evet hep arıyorlar, bjk dergi içinde arayan çok oluyor. Gelir getirici birşeyler yapmaları güzel ama nedense TR de ki zihniyet hep aynı, yeni müşteri bulma yerine eldekini daha çok söğüşlemek daha cazip geliyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bunaldım abi artık ya dergiye aboneydim geçen yıl sadece 4 sayı geçti elime. Her aradıklarında söylüyorum tamam eksik sayıları yolluyoruz diyorlar. Nasıl güvenebilirim,kart1903 mesela aldık öyle duruyor hani özel avantajlar olacaktı?
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bu sene aidat hariç zırnık yok benden =p geçen sene o kadar çok şey aldım ki sonra store da ki yolsuzluk felan çıktı acaip sinir oldum. Geçen aradıklarında da önce adam gibi transfer yapın sonra sorarsınız dedim :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Beni aradıklarında ronaldinho transferiyle ilgili ne düşünüyorsunuz dedi. Bu kadar reklam yaptınız eksik neyse söyleyin elimizden geleni yapalım yoksa gene rezil edeceksiniz bizi dedim.
Öne çıkan mesajlar