onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu arada sezere, enaramoya giden paralara laf atmak sacma. her takimda patlayan, hakettiginden fazlasini alan, bekleneni veremeyen vs adamlar oluyor. bu is %100 verimlilikle donebilecek bir sey degil. hayatin varyansi iste. ha bjk yonetimi capsiz, o ayri.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bana sorsalardı sezer'in de eneramo'nun da patlayacağını söylerdim. sırf bulunsun diye yapılan transferler, savunulacak bir tarafı yok. hadi eneramo pektemek sakat diye alındı, tabelası da vardı, onu bir nebze anlarım da sezer sırf aziz belki stadı verir diye alındı.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ronaldinyo attı diyolar kesinmi lan
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sezer belki iş yapardı ama karaktersizliği buna izin vermedi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 gerçekçi olursak ronaldinho'nun emeklilik ikramiyesi beşiktaş. ne kadar katkıda bulunur ne yapar bilemem. Fernandes kesin gidiyor demek bu. 3-4 serbest vuruş golü, 4-5 şekil pas. Çılgın forma satışı ve dolu tribünler. bakalım. olursa hayaldi gerçek olur ama sahaya ne yansıdığı da önemli. Sonuçta adamı Yalçın, Egemen gibi tipler savunacak...
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Zaten takip etmemeye başlamıştım ama ronaldinho'ya 6 m euro verilirse senelik yazıklar olsun..
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 soyle bisi var http://www.kartalbakisi.com/futbol/ronaldinho-besiktasta-h27819.html
Livered Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şimdi ronaldinhoyu biz hangi bölge için aldık, oyun kurucumu yapıcaz bunu.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/908560-ronaldinho-besiktasta
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 adam ronaldinho ya. hala mevki falan soruyorsunuz. ronaldinho lan
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Burası da nezaketen görüşüldü anlaşma yok diyor. asdsffad http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/ronaldinho-gorusmesinin-perde-arkasi-SXHBQ361432SXQ
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 6m dogruysa, hic nazikce olmamis gorusme.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Kavalcı şey diyor ya, prensipte anlaştık ama önümüzdeki tek engel para... Sponsorun ödeyeceği miktar konusunda sıkıntı varmış. Bizimkiler büyük ihtimal kasadan fazla para çıkmasın, sponsora kilitleyelim diye falan kasıyorlar. Hal böyle olunca çok umutlanmamak gerek. Tamam Ronaldinho ama bizim elemanlar çıkarıp 6 milyon vermezler. Ayrıca Lescott için 2 Ocak'ta büyük bir gelişme olabilir demiş. Açmışlar yine ishal ağızlarını, konuşmamayı öğrenemediler. Umarım terslik çıkmaz bu açıklamalardan sonra, yine taraftarı bayağı umutlandırdılar.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 lescott olursa biraz rahatlar taraftar dengesiz defans yuzunden yenilen gol sayisi 1 degil 5 degil bu sezon
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi ronaldinho üzgünüm ama tarihi hata olabilir hele verilen rakamlar doğruysa. Bu paralara git ihtiyacını karşıla arkadaş, türkiye'den ofansif ortasaha bulursun, aha oğuzhan var eleman süper oynuyor. Ronaldinho gelince ne olacak? 2 amc'yle oynayıp kevgire dönmeyeceğiz he mi bu ligde? Bu kadar para varken (misal, sadece misal, yani olur olmaz ayrı mesele) zaten sakatlıklar falan zabaleta'ya formayı kaptırmış micah richards var. senelik 3 m euro falan alıyor city'den ve mutsuz forma giyemediği için. Altından gir üstünden çık bir şekilde onun peşinden koş, tam ihtiyacın olan adam. Bu mudur yani Önder Özen transfer politikası? Dünya çapında ünlü olan pahalı, disiplinsiz topçuyu al, taraftarın gönlünü hoş et sonra vay efendim neden ben başarılı olamıyorum. Ha olur drogba gibi adam, başımızın üzerinde taşırız ama ronaldinho 2 hareket yapar maç boyu yatar agalar. Bu paraya emekliliğe gelecek adam lazım değil beşiktaşa. Hele çare ronaldinho hiç değil. Lan tel tel dökülüyoruz her maç, tanrı gelse kurtaramaz bir adama 6m euro ne?!
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 DarKRideR said: Kavalcı şey diyor ya, prensipte anlaştık ama önümüzdeki tek engel para... Bu ne abi ya.
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu sefer bjk neyi feda eder merakla bekliyorum
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yok ya o paralar hikaye 4 istiyordur herif bizimkiler 3.900- verelim uçağıda biz ödeyelim diye kasıolardır bence.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ronaldinho 2-3 senedir bayağı topladı. Çok üst düzey oynuyordu brezilya da ve kötü maçları bir elin parmağını geçmez. Geçen yıl az daha Bernard'la falan takımını şampiyon da yapacaktı. Ama işte bu süreçte çok iyi oynamasına rağmen çok fazla sakatlandı. Bu sene bile çok az forma giyebildi sakatlığı yüzünden ki bizim en büyük belamız sakatlıklar. Yalnız sponsor anlaşmasını hatırlıyorum. Yıldız transferine destek olma sözü gibi bir şey vardır. Bizimkiler tahminen kulübün parasını sağlam transferlere harcayıp, sponsora da Ronaldinho kitlemeye çalışıyorlar. Ronaldinho'dan kazanılacak itibar ve para yine kulübe girecek. Bir nevi win-win çekmeye çalışıyorlar tahminen yoksa daha Lescott, Toivonen, Sefa, Uğur Demirok lafları falan geçiyor. Gidecek adamlardan da gelir elde edilebilmesi çok önemli, galiba Sivok'u da satacaklar. Umarım olmaz öyle bir şey ama bakalım :(
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ronaldinho fenere gelse korkarım ama beşitaş'ta zararsız sdfds
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Oğuzhan AMC değil bu arada ya, direkt göbek oyuncusu olarak oynuyor. Birkaç maçta Ferdi geriye çekilip o öne çıktı oralarda takıldı ama olmadığını gördüler. Ronaldinho ayrıca Brezilya da bayağıdır sol açık oynuyor. Bernard'ı bazen sola alıp onu ortaya koyuyorlardı. Her yerde oynuyordu asdfsd Atiba - Oğuzhan - Ronaldindo üçlüsü ya da sol açık Ronaldinho Veli - Atiba - Oğuzhan üçlüsü olur. İkincisi daha iyi bana kalırsa ki o zaman Olcay GG. O da sağa geçirilir sorun kalmaz.
Öne çıkan mesajlar