Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

le sabah, GS form tutup biz formdan düşünce rota onlardan bize kaydı yine. fanatik'ten daha çok yalanlanan gazete mi olur? Oluyor. HaberTürk bir de işte, aynı kafa zaten asdfds Bunun yalanlaması da yapılmıştı galiba, her neyse;

said:
TRANSFER | Beşiktaş, Austria Wien'in 27 yaşındaki Hırvat stoperi Kaja Rogulj'e transfer teklifi yaptı. (Kurier.at)

Aratınca bu çıkıyor zaten;
http://www.youtube.com/watch?v=V8xn05WA4CQ

iyi bir kesiciye benziyor. bir de geriden iyi oyun kuruyor gibi gözüküyor. Doğruysa haber ve alırsak inşallah hayırlı olur ne diyelim. Lescott vari transfer haberleri medyayı ve taraftarı oyalamak için sanırım.

Yugoslav iyidir ya. Fernandesi okutup yanlislikla modrici falan alirsak milenyumun kizilyildizi oluruz
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

le sabah, GS form tutup biz formdan düşünce rota onlardan bize kaydı yine. fanatik'ten daha çok yalanlanan gazete mi olur? Oluyor. HaberTürk bir de işte, aynı kafa zaten asdfds Bunun yalanlaması da yapılmıştı galiba, her neyse;

said:
TRANSFER | Beşiktaş, Austria Wien'in 27 yaşındaki Hırvat stoperi Kaja Rogulj'e transfer teklifi yaptı. (Kurier.at)

Aratınca bu çıkıyor zaten;
http://www.youtube.com/watch?v=V8xn05WA4CQ

iyi bir kesiciye benziyor. bir de geriden iyi oyun kuruyor gibi gözüküyor. Doğruysa haber ve alırsak inşallah hayırlı olur ne diyelim. Lescott vari transfer haberleri medyayı ve taraftarı oyalamak için sanırım.

Güzel oyuncu, Beşiktaşa yakışır
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Şunu da ayrı vereyim dedim. Maç başılar dahil Beşiktaş'lı oyuncuların şimdiye kadar kazandıkları para;

https://pbs.twimg.com/media/Bckmrx-CYAIPFxD.png

Dentinho'ya verilen para dışında tek sorun Oğuzhan'ın aldığı aşırı düşük ücret olsa gerek. dentinho zaten gidiyor, sözleşmesi bitti. Oğuzhan'a güzel bir sözleşme zammı iyi olur. Gerçi şu özel hayatını düzene sokması için sözleşme fırsatı bahane olarak kullanılabilir ama bakalım.

Gerçi sahada tam performans oynadıktan sonra gece hayatından bize ne...

Sezer Öztürk :( 18e bile girmeden aldığı paraya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

demekki yeni gelen doktorlar değilmiş sebep ??

hayır görevi sakatları iyileştirmek olan adamlara bunlar geldi ama sakatlıklar arttı demek büyük sacmalık en başta, ki bu sene sakatlananlar hep cabuk döndü yani doktorlar iyi çalışıyor.

2. olarak sakatlıklar genelde adele sakatlığı, saha zemini falan hikaye, futbolcular kendilerine yeterince bakmıyor net !

o antreman sahalarında 1000 tane takım antreman yapıyor, gs fb bjk gün geliyor aynı otelde kamp yapıyor sezon öncesi. aynı 3-5 isim dönüşümlü sakatlanıyor takımda, suçu doktora ya da zemine atmak işin kolayı
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajında doktorlar değişti takımın topu sakat dedin de o yüzden söyledim.

ümraniye'deki antreman zemini konusunda şikayetler var evet, önder özen ilk geldiğinde niyetim bunları tamamen yenilemek ama yeni sezona yetişmeyeceği için ufak düzenlemeler yapacagız, sonraki seneye tamamen yeni antreman sahalarımız olacak demişti.

bence yeterli zaman vermiyoruz insanlara, yeniköy kasabı, hoca mı lan bu dediğimiz adam gitti 1 dünya 1 avrupa kupası aldı.
biraz sabır, daha yarım sezonda astık kestik herkesi, adamlar bir yapabilceklerini göstersin, eğer beceremezlerse önce en cok arkalarında duran insanlar gitsin der zaten merak etmeyin.

ama kendi sahamız yok, her maç başka deplasmanda oynarken, salak taraftarın yüzünden anlamsız cezalar alırken, hakemlerin ortaya koyduğu performans gözler önündeyken tek sorumluyu bu 2'li yapmak yanlış.

Bir şu stad bitsin, para akışı sağlansın emin ol 2 sene içinde çok farklı bir beşiktaş olacak.

bu kadar mı 2-3 sene sonrasini görmekten aciz bir toplum olduk, sosyal medyada falan stad ne lan 2 tane yıldız alsaydık kafasında insanlar dolu.

lafın özü, bu geçiş sezonu sancılı olacak, ama su sartlarda bunu en az zararla ya da başarı ile atlatacak insanlar beşiktaş'ın başında zaten suan
Sosyal ağlarda paylaş

Almeida ve Sivok tier 2-3 yabancısı daha olsa Beşiktaş daha iyi bir takım haline gelirdi. Yabancılardan çok düşük katkı alıyorsunuz. Ülkenin en iyi genç yerli havuzuna sahip olmak güzel birşey fakat Bilic gibi oyuncu geliştirme ve tatkik konusunda (zaten başka ne kaldı sdhff) zayıf bir hoca ile yol almak biraz zor. 12 km koşsan ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

DarKRideR said:

mighty trollüyor oğlum niye cevap veriyorsunuz siz de asdfasd

1

2

Avusturya'daki zeminden bize ne? 2 hafta mı ne kamp yapıldı orada sadece o kadar ki üzerinden kaç ay kaçtı. Ayrıca haberin pek geçerliliği olduğunu sanmıyorum, Figen Civan gibi kolpa bir tipin tek iddiası ki baktım başka hiçbir yere düşmemiş bile haber.

2. haber ise geçen Şubat'tan, o zemin zaten İsmail'in de antreman da tekrar sakatlanmasıyla değiştirildi. Şuan üzerinde antreman yapılan zemin geçen Şubat'tan beri 2 kez değiştirildi hatta yanılmıyorsam. Zemine laf atmamak gerek. Bilic'in antremanlarında bir sıkıntı var ya da oyuncular da onu bilemeyiz. Yani kulüp biliyordur sebeplerini bir şekilde de bize yansımadı.

Doktorlara da laf etmemek gerek. Fazlasıyla iyi çalışıyorlar. Sakatlıkların sebebi doktor değil. Her sakatlıktan erken ve sağlıklı döndü futbolcular, devre kapattı denilen Gökhan'ın erken dönmesi ve Oğuzhan'ın sezon başındaki sakatlıktan 1 hafta erken dönmesi gibi etkenlerden bazılarını da unutmamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Taktik ve oyuncu geliştirme konusunda zayıf olduğunu düşünmüyorum yalnız Beşiktaş'ta ikisine yönelik olumlu işler yapmadığı da gün gibi ortada;

Bilic'in zirve Hırvatistan kariyerinde iki yönde de çok başarılı işleri var. Zaten alt yaş gruplarından A milliye çıkardığı ve yonttuğu adamlarla da ünlüdür. Hele kendi öğrencilerini A takıma montesi vs. de işte milli takım havuzundan adam çıkarmak biraz daha kolay, kulüpte bunu yapmaya oranla.

Kulüp bazında zaten Hırvatistan başarısını tekrarlarsa çok büyük hoca olur da daha pek başarılı olacak gibi gözükmüyor. Zamanla artık, beklemek gerek.

Bir de evet, yabancı konusu çok sıkıntılı. Motta üst sınıf diyoruz da adamın niye Brezilya da yeni Roberto Carlos denirken Corinthias'ta bile yedek kaldığını gayet güzel gördük. Yeteneğinde oyununda sorun yokta 1 maç var, 2 maç cezadan olmayınca adamın katkısı yok denecek kadar az.

Ferdi desen adamdan performans almak her akşam kendi ellerimizle kaşar ekmekle beslememiz gerekiyor. Mutlu olacakta, oynayacakta...

Escude yine çok iyi ama Samet yüzünden 1 sene kaybı + buna bağlı olarak yaşı var. Bu yaşta 1 sene oynamamak büyük kayıp, yine de fazlasıyla verim aldık ama halen üst sınıf değil.

Eneramo desen kumar oynuyoruz dedi ÖÖ, patladık. Tutmadı.

Holosko sakattı, güzel döndü ama hiçbir zaman ilk transfer olduğu dönem ki adam olamaz. Kulübeden gelip tehlike yaratabilecek tam bir üst sınıf yedek oyuncusu ama, çok işe yarayabilir onu gördük.

En nihayetinde bu takımın 1 seneye daha ihtiyacı olduğunu gördük. 2 transfer dönemi var önünde Bilic ve ÖÖ'nün, gelecek sene bu kafayl olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

Bilic açık açık Hırvatistan'daki oyun anlayışını taklit etmeye çalışıyor. Başta güzeldi, gayet güzel oturdu ama işte tamamlayıcılar olmayınca patladık.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene sol bekten kanser olduk bu sene sağ bekten oluyoruz. Serdar'ın hatasından yenen goller , kaybedilen puanlar ortada. "Sıradan futbolcuya yabancı kontenjyanı hacanmaz" denen Hilbert'in hiç böyle kişisel hatalarını hatırlamıyorum ben. En fazla "ulan öyle orta mı yapılır" diye sövüyoduk o kadar.
Motta'yı adam edebileceklerine güveniyorum ben hala, umarım haklı çıkarım, adam iyi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Her sene aynı şarkı liste başı seneye daha güzel olacak. Bırakın bunları, oynayacak stat bulmadan stadı yık diye ben mi dedim? Rusya gibi memlekette zoraki 9. olan takımın teknik direktörünü getir diye kim dedi? Sezer i Eneramo yu ben mi aldım.Liste ordan Eneramo ya verilen 600.000€ yu Sezer e verilen 450.000€ kim açıklacak anlatsanıza bana.

cek cak cuk yok ,pamuk eller cebe olmadan bu işin olmayacağı belliydi o zaman niye atladın başkan olacam diye. Hesap kitap ortada geçen süre yerde sürünen takım birde üstüne borç azalmadığı gibi utanmadan azalmış gibi gösteriyorlar.

Herşeyi geçtim öküzler birde gidip yıllık 7.000.000€ maliyetle adam almaya kalkıyorlar, kime pas atacak bu adam mustafa odun pektemek e bırah hemşerim bırah. Zaten 3. sınıf bir takımdı iyicene kümeye oynar yaptılar hala önümüzdeki sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Hilber'te çok hata yapıyordu ama hatalarını kapatmak için çok fazla çaba sarf edip, çok fazla hareketli olduğundan biraz gözler boyanıyordu. Eh o da normal, adam sağ bek değildi de kaç yıl beke gömdük adamı :D Yabancı kontenjanı açmak zorundaydılar ve sözleşmesi biten ortalama adamı göndermek gayet normal bir hareketti.

Yine de Serdar'dan bu kadar az verim alınabileceği düşünülmüş olsaydı Hilbert'i bırakmazlardı. Serdar'ın bu kadar kötü olacağı hiç düşünülmüyordu. Antep'te son 1.5 senedir bek oynuyordu ve gayet iyiydi çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Hilber'te çok hata yapıyordu ama hatalarını kapatmak için çok fazla çaba sarf edip, çok fazla hareketli olduğundan biraz gözler boyanıyordu. Eh o da normal, adam sağ bek değildi de kaç yıl beke gömdük adamı :D Yabancı kontenjanı açmak zorundaydılar ve sözleşmesi biten ortalama adamı göndermek gayet normal bir hareketti.

Yine de Serdar'dan bu kadar az verim alınabileceği düşünülmüş olsaydı Hilbert'i bırakmazlardı. Serdar'ın bu kadar kötü olacağı hiç düşünülmüyordu. Antep'te son 1.5 senedir bek oynuyordu ve gayet iyiydi çünkü

Hilbert gönderilmese, Töre'nin formsuzluğunda sağ açık bile oynardı Serdar'ın önünde. Gayet de verimli olurdu. Gönderilmesi net hata .
Sosyal ağlarda paylaş

@aktiftablet

Sezon başı zaten büyük ihtimal sağ açık olarak değerlendirildi. Sağ açıkta ise Töre alınmışken ve yedeği olarakta Holosko görülüyorken Hilbert'in kontenjanı yine aşırı derece lükstü.

Holosko'nun sezon açılışına kısa süre kala uzunca sakatlanması da bayağı kötü oldu.

Ben halen %100 hatalı karar diyemiyorum. Bir çok mantıklı gerekçe var çünkü Hilbert'in gönderilmesinde ama işte geleceği göremiyorsun. Bugün bu sorunların yaşanacağı tahmin edilmiş olsaydı Hilbert zaten her şekilde tutulurdu. Sağ bek olarak değil, orjini sağ açık olarak her şeyden önce

Yani en kötü şöyle bakmak gerek. Hilbert yollanıp Motta için yer açıldı. Gerçi ondan önce Eneramo alınmıştı ama asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...