Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 lan benim toefl da soymuk borusu ve odun borusunu anlatan bişi vardı lise4 tüm zaten nası doldurmuştum kağıdı ahahahaha, balıma hep fikrim olan şeyler denk gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yazım hatası yaptıysan hayvan gibi puan kırıyorlar onda ieltsde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Patiye yazana kadar kağıda yazaydın gardaaaaaaaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ielts e nasıl nerden çalışmak lazım kursa falan gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Abi ben Almanya'da üniversitenin ingilizce dil sınavına girdim, adamlar kompozisyondan puanı "nokta kullanmadan çok uzun cümle kurmuş" diye kırdılar, gıkım çıkmadı. 250 kelime zaten kompozisyon kalıpları tutuyor; adamlar da onu istiyor. Sen giriş, gelişme, sonuç falan onların istediği gibi oluşturmamışsındır; örnek falan vermemişsindir. (250 kelimeyle hepsini yaptım diyorsan da olmamıştır o) Her şeyi geçtim o sınavda 250 kelimeyi geçmen gerektiğini biliyorsan niye geçmiyorsun. Bir örnek verdin olmadıysa ikincisini de ekle. Sallamasyon kişisel detaylar koy vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Şimdi düşündüm de adamlar cümlemden tldr diyip puan kırmış resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bunun almanyada olması çok manidar ama dsjfhsdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o verilen konuda yüksek lisans tezi yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bi mantar turunun cogalma bicimi ve mevsim degisimlerinin buna etkisinden daha iyi abi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Benim de writing 7'ydi sanırım, çok fazla akademik olamamıştım konuyu yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kolaymış abi konu, heyecan yapmışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Nigger_of_the_sand said: Exodous said: Ben konuyu çok merak ettim. "Çalışanların iş yerlerinde daha az zaman geçirmelerinin enerji ve kaynak tüketimi açısından kazançlı olabileceği gözlemlenmiştir ve bazı işyerleri bu yüzden haftanın belli günlerinde çalışmama kararı almışlardır. Bu konu hakkındaki değerlendirmeleriniz." Böyle birşeydi 2 konu vermiyorlar mi ? Bana en kolayi pros and cons tipi yazilar gelmistir fazla dusunmuyorsun +,- list yapip yaziyosun. He ben writing'i birak turkce paragraf yazamiyordum o ayriydi :) ( cok zaman kaybediyorum birinin 5 dk yazdigini 25dk yazardim turkce derslerinde tekrar basa donup silip yazardim, istem disi check ediyorum fln) o yuzden bende writing özurluyumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 2 konu vardı zaten 1.sine fazla kaptırmışım sanırım kendimi 2.ye geçtiğimde 10 ya da 15 dakikam kalmıştı. Ben de 250 kelime yazamayacağımı anladım ve daha erken toparladım konuyu. Kompozisyon kurallarından puanım gitmiştir belki birşey diyemeyeceğim de puanın yarısını götürecek kadar düzensiz birşey yazmadım, dile olan hakimiyetimi görüp konuyu sonuçlandırmış olmamada bakarak sırf 2. taskin kelime sayısına da bu kadar takmayabilirlerdi keza. Yapacağım akademik başvurularda genel skorum tutmama rağmen bölümsel bazda kötü notumun olduğunu görüp kabul etmeyecekler belki. Cillop gibi ingilizcem olmasına rağmen, akademik olarak ilgim olmayan bir konuda yazı yazamamış olmam akademik yeterliliğimi belirleyecek. İnsanlar boşuna cinayet işlemiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sen sinavi anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi çok iyi ya adam haha az daha kassa tipime kıl oldular ondan kırdılar puan diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bence akademik başvuru yaparken IELTS hakkındaki bu düşüncelerini de kurula söyle, belki senin gibi değerlendirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hala okuyonuz mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bence senin ingilizcen yokmus. sen yabanci dizileri falan izleyebiliyosun diye var sanmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bi konuda da eksiğiniz olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Yoksa yazdığın kompozisyonların altına Nigger_of_the_sand diye imza mı attın panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 IELTS gibi kolay bir sınav hakkında qq lamak üzücüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 neye göre cillop? kime göre cillop? iyi ingilizcen varsa ielts de her türlü 5 i geçersin. hadi konu sıçırttı diyelim, bir daha alırsın sınavı ve düzeltirsin. daha önce akademik essay tecrüben yoksa da zorlamış olabilir, ya da biraz daha pratik lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ielts puanım değil 5 olan, writing kısmı. diğer bölümlerden 8 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hakkım olan birşey için 375 lirayı tekrar verecek halim yok 60 dolar karşılığı istediğin bir sectionu ingiltere'ye yollayıp inceletiyorlarmış ve haklı bulunursan paranı da iade ediyorlarmış. writing notu 1 ya da yarım puan bile yükselse kurtarıyor durumu ama yarım puan için 60 doları iade etmektense hiç yükseltmez bu lavuklar kesin. notuna itiraz edenlerden de yağ çıkaralım mantığıyla yapılmış gibi birşey geldi zaten, otur ilk başında adam gibi notlandır o zaman böyle mantık mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ielts te en zor şey writing i başarmak zati. Ama 250 de az olmuş hakketen, toefl'da en az 300 yazman gerekiyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar