kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 neyle kastınızki tinkeringi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 madcow said: BeIlow said: Tüm şehirleri ve dungeonları marklayıp satıyorum ben şu an 3 tane siparişim var onları yapıyorumo buna ne kadar istiyosun abi? böle tek runebookta olunca 60 k alıyorum ayrı ayrı olunca şehirler ve mage shoplar birlikte 30 k şehirler ve dungeonlar 50 k şehirler ve madenler 50 k 60 k lık olanlarda madenler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit said: neyle kastınızki tinkeringi gear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bana bi tane full spellbook odunc verebilecek var mi? is yerindeyim simdi spellbook yazamam da aksam eve gidince veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit said: neyle kastınızki tinkeringi springle kastım abi, 1 iron 500 ingot ile 50'den 100 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 iron zor cikiyor diye axle mi ne kastim ben 2 odun istiyordu. 30-100 1400 log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: hahaha bu arada evi kullanmak isteyenlere anahtar verebilirim cove'un hemen yanında cove'un içindeki mavileri zevkle kesebilirsiniz, gz yok asdasd bugün evine gelirken yolda kestiler beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 500 ingot'u 30 dk da çıkardım 30 miningle başlayarak pek zor olmadı valla. tili gate açabilirim nerede olduğunu söylersen. bu arada UO tarihinin en düzgün komşusuna sahibim len. şaka gibi iyiler asdsad kasacaklara gece evde dummy bırakabilirim, anahtar kopyalama olayını çözdüm, 60 tinker olunca çözüldü, salak saçma bir sistem yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: madcow said: BeIlow said: Tüm şehirleri ve dungeonları marklayıp satıyorum ben şu an 3 tane siparişim var onları yapıyorumo buna ne kadar istiyosun abi? böle tek runebookta olunca 60 k alıyorum ayrı ayrı olunca şehirler ve mage shoplar birlikte 30 k şehirler ve dungeonlar 50 k şehirler ve madenler 50 k 60 k lık olanlarda madenler yok abi ben de 60k verip senden alırım süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Kama kullanıyorum, kazmaya göre bir farkını görmedim, yine az çıkıyor iron.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak ayetmişsin o parayı guilde verseydin ev alana kadar zaten evlerimiz var istiyene key ortaklık falanda veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loop said: Kama kullanıyorum, kazmaya göre bir farkını görmedim, yine az çıkıyor ignot.. kama sadece iron ingot çıkartıyor kazma isen bütün madenleri malum gm olunca iron ingot hiç çıkmıyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu arada magic arrow medi sprit speak ile kombo oluyormuş maşalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 NolaxThensbane said: bingildak ayetmişsin o parayı guilde verseydin ev alana kadar zaten evlerimiz var istiyene key ortaklık falanda veriyoruz ayıp edecek bir şey yok abi, uo'da en sevdiğim şey evle uğraşmak etmek. zevk alıyorum yani. para kasmaya devam ediyorum ev aldım diye durmadım, guild için koyuyorum kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Kama destardın bulunduğu dağdaki madenlerde işe yarıyo sadece iron çıkartır diğer tüm madenlerde normal kazma işlevi görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ilk topici bulamıyorum :( ne ara coşmuş burası böyle hangi server ya nebula mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?65,7343512 ilk topic bu abi. 2 haftada 3.sune gecmisiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Rare dye ile sadece cloth lar mı boyanıyor? Aldığımız karakterden başkasına aktarabiliyormuyuz ve başka birinin elbisesini boyuyabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 final haftasi uo ya basliyorum. tehlikenin farkinda miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loop said: Rare dye ile sadece cloth lar mı boyanıyor? Aldığımız karakterden başkasına aktarabiliyormuyuz ve başka birinin elbisesini boyuyabiliyormuyuz ? hayır/evet/üzerindeyken hayır verirse sana evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 beyler arrow yapan var mı yaparsa ne kadara yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ben yapıcam onuda runebooklar vendora konmuyormuş çok üzüldüm :( akşam bowyer kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 madcow said: beyler arrow yapan var mı yaparsa ne kadara yapar? ben yaparım hayrına kac tane istersin pardon beilow kasmamış o yapsın hem skill gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 suan ben de biraz odun topladım shaft yapıyorum toplu shaft yapmak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: Ben yapıcam onuda runebooklar vendora konmuyormuş çok üzüldüm :( akşam bowyer kasıcam nasil konmuyor ya kutuya koyup konuluyor herşey diye biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar