moriarty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dworgian said: mori nerede benim 5k biletim olm 32k kaldı black dye a :D ahahahah abi bende 7k bilet var gel vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 neyle kasıyonuz bileti ya ben de black dye istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben satın alıyorum 6gp 1 bilet geliyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Pyro said: Kaledeyim, januz veya januz ikisinden birinde. oyunda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 toggie said: neyle kasıyonuz bileti ya ben de black dye istiyorum :) ah be görseydim keşke. sattım ben bendeki black dyeı 700kya 5 dakika önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dworgian said: Pyro said: Kaledeyim, januz veya januz ikisinden birinde. oyunda mısın? Hea oyundayım, gchatten fln yazabilirsiniz veya kalede oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aksiyondayız beyler gelen haber vrsın .g den emen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 deli pusu attık çok eğlendik loot azdı ama olsun. devam ediyorlar katılmak isteyen kaleye gitsin en azından eliniz alışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ÇOK EĞLENİYORUZ GELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ne gelcez lan. sizle çıkınca reskill yiyoruz hep sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şom ağzına senın ya aşksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 o değilde golem le ölmemiz cok pisti bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 la kaleye gelemiyorum pyro da cevap vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 golemle ölmedikki, ''vasıfsız''ın arkamızdaki 10 kişiden kaçıyorken, önümüze wall çekmesiyle öldük asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ben tam zamaninda cikmisim desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dworgian said: ben satın alıyorum 6gp 1 bilet geliyorum oyuna kimden alıyosun bana da al parası neyse veriyim :) moriarty said: toggie said: neyle kasıyonuz bileti ya ben de black dye istiyorum :) ah be görseydim keşke. sattım ben bendeki black dyeı 700kya 5 dakika önce. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Voys said: golemle ölmedikki, ''vasıfsız''ın arkamızdaki 10 kişiden kaçıyorken, önümüze wall çekmesiyle öldük asfasf ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 toggie said: kimden alıyosun bana da al parası neyse veriyim :) Ante nicki galiba. Artık nasıl bir şey yapıosa adam, 150k bilet stoklamış satıyordu geçen gün. minoc ve brit bank da bağırıo bileti oldugunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sen aldın mı black dye? sarjı falan yok di mi bunun, sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sınırsız da işte 32k bilet lazım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aksam otlanirim black dye dan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 abi sen git adamların önüne wall at öldürt, sonra gel black dye otlan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 nebula dasınız di mi . newbie newbie gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ne olursa ol gel, ama newbie sen gelme demiş mevlana . bıraktık adam kalmadı ay sonu başka serverda başlıyor çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ne oldu da bıraktınız ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar