elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gençler nebulaya devam mı? makroyu açtım tekrar asdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yoo değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 brit bankadayım gelin guildi devredeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 guild kalesinin içinde mahsur kaldım help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Somon said: brit bankadayım gelin guildi devredeyim abi aktif biri devralsın pls madem öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 En çok online Metall(Llama) ve ben sanırım zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sen askerde değilmiydin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dungeon markı istiyorum ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 9 kitap hazırladım, ikisi Raiden'e ayırdım. Elde 7 tane var hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 İki de bana ayır abi o zaman ilerleyen saatlerde alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bana 1. Ama inşallah bu gece yok olmadı yarın eeen geç yarın ı c.tesi ye bağlahan sabaha karşı alırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 SOMON YALAN SÖYLÜYOR BRİT BANKA GİTMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Pyro said: 9 kitap hazırladım, ikisi Raiden'e ayırdım. Elde 7 tane var hazır. pyro geldim nerdesin ? brit bankadayim , Nickname Alexstraza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 geçenlerde aklıma geldi, server genelinde app guildine ihtiyac var. yeni baslayanları guilde alıp egitebiliriz, guzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Pyro said: En çok online Metall(Llama) ve ben sanırım zaten? ben de aktifim hergun 3-4 saat en aşşa ama ben öle masterlik falan beceremem.. hep 2nci adam olmayı seçtim ben rererörör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 RaidenXelRu said: Pyro said: 9 kitap hazırladım, ikisi Raiden'e ayırdım. Elde 7 tane var hazır. pyro geldim nerdesin ? brit bankadayim , Nickname Alexstraza Geliyorum yavru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 acil isim cikti ya.. arkadasi reslemem falan lazim kenarda kalsin booklar alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Pyro nerdesin nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Kaledeyim, januz veya januz ikisinden birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Beyler sheep kıyagınızı unutmıcam. Yeezy ölmüş gerçi ama, kellesini almalarına izin vermedim sdfghjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ahahah benden sonra Root gate acti beni almak icin voys ile beraber girdiler gate'den adam field cekmisti yatirdi bunlarin ikisinide. fena komedi ya gulmekten basim dondu hasta hasta :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DUNGEONLARI BASTIK 2 LEŞİMİZ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 root bana kumpas kurdu beyler guildden ihraç edelim. son anda kaçtık baskından kaleye, tam heal attım kendıme yenı gate açtı root. hadi çabuk dedi. gateden geçtim ve tuzak'da buldum kendimi. Kasıtlı yapmadığını göstermek için kendisi de geçti gate den ama nafile, yemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben de tam zamanında kacmısım. dondugumde baktım 6-7 kisi toplanmıs ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ayrı bir guild oluşumu vs. var mı ya? Kastım 3 tane karakter ama tek başıma da çık sıkılıyorum, zamanında internet cafede oynardım, oradan arkadaşlar edinirdik. şimdi evden oynayınca yalnız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar