PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ne vercem 40kya mytheril ingotu ya. kendime set yapıcam ben onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 o hırsız sen miydin? vay vaaaaay hain beslemişiz. edit: yap yap gözüm kalsın da hemen öl setle gz de asdsjkdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hiç işi bilmiyon adam çantaya koyacak parayı 1 sn eksik ingot almışım bankadan diycen çat o parayıda çalacan hırsız böle oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hahahahah abi zaten hırsızdan direk alışveriş yapmazdım söyledim başka karakterin varsa onunla halledelim diye. sonra o gazla hırsız açmaya çalışıp, çift acc olmadan kasılamayacağını anladım pes ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ya iki dk girdim yanlışlıkla runebook satılır 70 k ya diye macroya bastım 5 tane iş geldi yine böhühühüh yapmak isteyen var mı ? 4 tanesi 70 k lık runebook 1 tanesi 225k ya satılacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi kapat gitsin client'ı, üzme kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kapattım zaten yapmak isteyen varsa onlara yönlendireyim işi :D 600k para 5 runebook için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 full rune book mu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben yaparım lan. tum sehirler marklı papua haric. 600k'ya yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 papua haric. 599k'ya yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 boş kitabı 100k ya yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 papua dahil 600e yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 veriyim 600k aranızda bölüşün fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 olum ev genelev gibi oldu yerine değiştirek akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 allurayıda aldım brit bankda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 toggie said: veriyim 600k aranızda bölüşün fakirler. her birimize 600k ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BeIlow said: Ya iki dk girdim yanlışlıkla runebook satılır 70 k ya diye macroya bastım 5 tane iş geldi yine böhühühüh yapmak isteyen var mı ? 4 tanesi 70 k lık runebook 1 tanesi 225k ya satılacak :( Haha, sabah Britain bankta mark'lı olarak satan sendin demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi ben de istiyorum o runebooklardan parası neyse veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bellow bana da yap marklılardan. 1) şehirler 2) madenler 3) mageshoplar 4) tailorlar ve yünler 5) dancın bunlardan yap bana. tşkkrlr edit: saol pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BeIlow said: Ya iki dk girdim yanlışlıkla runebook satılır 70 k ya diye macroya bastım 5 tane iş geldi yine böhühühüh yapmak isteyen var mı ? 4 tanesi 70 k lık runebook 1 tanesi 225k ya satılacak :( Yolla Kaancım ama bana dancın markları kitabın lazım. Sen bir 10 dklik ver kitabı sonra geri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ayrıca moricim, nerelerdesin? Gözlerim seni aradı dün gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Runebookuma iyi bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dworgian said: o hırsız sen miydin? vay vaaaaay hain beslemişiz. edit: yap yap gözüm kalsın da hemen öl setle gz de asdsjkdaj ahaha yok lan şaka yaptım sdvkjnsjkven hırsız kasmakla uğraşır mıyım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben bilmem. üstünde myth gördüğüm an 2 acc girer kalvası çakarım askldjaskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ahaha üçüncüyle de gir de lootla abi bari öyle tadı çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar