Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İşsiz güçsüz adamım, dizi film vs izlerken atiyorum 310 310 ar şekilde, ne var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sabahları scroll toplarken adamın birinin tam gelip scroll alırken hepsini senin alman hmms.. Çok keyifleniyorum. He bir de gz sanıp occlo ve serpents hold m.shopta scroll yazan afk tipleri kesip lootlamak çok haz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 s. hold mage shop nerde lan, o kadar aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 N yönünde en uçtaki taştan surların içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hadi götür bizi kalede buluşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evden çıkıyorum şimdi. çok yalnız takıldım ben ya aranıza geleyim artık kasmalarım falan bitti sdfbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 chestte bıraktığım cure kegi kim aldı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Arkadaşlar yew'de gezinirken görüyorum adamlar away olarak tame kasiyorlar. recall ile gelip tame edip all stay çekip gidiyorlar. Bir de lastoject Ben nasıl olabileceğine dair kafa patlattım ama bulamadım. easu uo mu çalişiyor yoksa adamlar ghost mouse ile mi kasmiş sizce? Nedir bunun yolu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 herhangi bir macro programi ile iste cevabi vermissin zaten asduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 komik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 makromanle yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ghost mouse +uo loop ile yaptım ben aynı makroyu. tam tur yaparken ghost mouse ile kayıt ediyorsun . uo loop ilede use skill taming next target makrosuna bırakıyorsun oldu biti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Pyro said: Dün 13k res scroll sattım, çok bayıktı. kesinlikle katılıyorum kolaylık gelmesi lazım insan hayattan beziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Scroll satmak icin nereyi tercih ediyosunuz. Soyle hırsızdan nispeten arınmıs bir bolge var mı? Magincia ve Brit korkutuyo beni, Magincia'da çaldırdım zaten 50k. Vesper bi nebze iyi ama daha bosu varsa daha iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 çaldırma demeyin abi. 40 myth ingot çaldı adam hem de koşarak kaçarken asdaskdşask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 40 myth ingotun cantada isi ne olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 nebula'dan bir bok olmaz. adamlar yazılmış scriptlerle server açmışlar, nasıl değiştireceklerini bile bilmiyorlar. değiştirseler bile o kadar çok düzelmesi gereken iş var ki bitmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 toggie said: 40 myth ingotun cantada isi ne olm. abi ilk defa set yapıodum myth. hatta çalınmasın diye yaptığım parçayı da üstüme giyiodum üstümde de robe fln, adam nereden gördü etti anlamadım. baktım yanıma geldi "sherwood" diye atlı çıplak biri. direk koşmaya başladım skljdask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ph bitmeden scribe gmlemem lazım yoksa aç kalcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Certhas said: nebula'dan bir bok olmaz. adamlar yazılmış scriptlerle server açmışlar, nasıl değiştireceklerini bile bilmiyorlar. değiştirseler bile o kadar çok düzelmesi gereken iş var ki bitmez yani. ikinci kezdir alintiladim ironik oldu suanda nebulada kullandıkları Scriptler benim paganda yazdigim kodlarin derme catma değiştirilmiş halleridir. o kadarki imla hatalari bile. ayni kalmis. bence nebula 55i acalim direk bu sunucudan iyi olur. 203clinetide basalım temiz temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 black e aç baba bitane ama biraz fantazi yüklü olsun. script dili ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 c# diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben hala giriyorum oyuna. majesty ve Vasıfsız.. vasıfsız ile daha cok donsuz war modda takılıyorum brit banka civarı geyik çeviriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 jhelom box alanında kasıyorum ben daha 1 kez bile calınmadı :) guard macrom bile yok toggie said: Scroll satmak icin nereyi tercih ediyosunuz. Soyle hırsızdan nispeten arınmıs bir bolge var mı? Magincia ve Brit korkutuyo beni, Magincia'da çaldırdım zaten 50k. Vesper bi nebze iyi ama daha bosu varsa daha iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Box alaninda high mage var mi nasil satiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar