Zikko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 necro mf git daha iyi bol bol stam shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 benim ultimada miner bs tinker kaldı onuda kasayım dursun kenarda oynarım arada girip, onun dışında ipy3 e merak saldım atsız güzel olabilir birde precast değişik olur. beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 imamizer said: böyle sağlam işsizlik olacak. oturup custom map yapacaksın. senaryo hazırlayacaksın atıyorum lotr moria sahnesi gibi. dm gibi birisi oynatacak bi yandan, yeri geldimi player oynayacak hatta yardım bi kaç kişide yan karakter oynayabilir fln. uo üzerinden masaüstü oynar gibi.. çok zevkli olurdu. REL POR diye bi server vardi, hala var mi bilmiyorum. event yapiyolardi, gme page atip katilmak istedigini soyluyodun, mesela event bi sehire deamonlar gargoylelar falan saldiriyo, adam senin chari olduruyo, sana bi ozellik veriyo, gidip o bolgedeki istedigin npc ye tiklaip kendi charinmis gibi kullaniyodun. bu insanlari yaratiga cevirme isini IPY3 de de yapicaklarmis buyuk roleplayer guildlerin gmlerine vericeklermis boyle bi ozellik, guildinden istedigini donusturebilecekmis istedigi yaratiga, kendileri istedikleri gibi event duzenleyebilsinler diye. http://yewmilitia.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=49357&TabID=1840720 burda ssleri falan da var, o anlattigim event degil ama, rp guildleri arasi savaslar. ordaki maratti de benim. elimde halberd ya da bowla akiyorum. The slayer i biri kontrol ediyodu mesela o savasta. acaip keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 aslında çok güzel bi oyun fikri oldu şu. dm offline olarak map tasarlıcak. yaratıklar koyacak, triggerlar ekleyecek eventlere bağlıcak (mesela horde salma, kapının kapanması, trap, mesaj yani narrator misali vs.) sonra bunu kaydedicek ve lobiyi kurup oyuncular bağlanacak. level sistemi olacak dm tüm oyunu oynatır ve gözlemlerken elle xp vericek veya olaylara göre exp kazanılcak vs. harika olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben giriyorum yine ara ara gün içinde ama tek başıma acaip baydı.. bankada 80 k kadar para var bitene kadar. takılırım sonrarı gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 iyice uçtunuz ha hayallere bak açarsanız geliriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2 hafta sonra da gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 minoc madenlerde deli gibi pk var gelinde kesek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tili gülte sahip çıkmadın. geçen baktığımda hala newbie centerda skill kasıodun lan ahahahah gültmaster'a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi Ultima Online'ın tadı bence kalabalıkla çıkıyor. Ne bileyim açıkçası ben Nebula'da devam ederim gibi geliyor. Arada lag oluyor ama ileride oyunu bırakanlar falan derken oturacağını düşünüyorum. Run UO'cular Nebula'yı sevmeyecektir ona bir şey diyemem, sonuçta tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi nebula devam edilebilicek kıvamda değil. üzerime sadece 90 lık reg crystali alip gogo action hadi denilebilen bi server ya. studded setin hiçbir etkisi, resistin gıdıklamaması falan bunlar büyük etkenler. kalvasla normalde 65 yerken resist varken 75 yiyosun asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben nebula kapanmadan önceki guildimizi tekrar kurdum. isteyen arts & crafts a gelebilir craft varsa aranızda. hala eski kadro. rp %50 zorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Red said: tili gülte sahip çıkmadın. geçen baktığımda hala newbie centerda skill kasıodun lan ahahahah gültmaster'a bak beni guildmaster yapmadınız ki lan. root hala gm resistle parry yi silip heal anatomy kastım apepe mi oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bi dungeona gideyim ne var ne yok dedim 10 dk önce. vakit geçsin diye markı da yok wrong un koştum. dungeona girdim 10 adım atmadan Great Mummy geldi 2 tane vurdu öldüm. dungeonun girişi daha.zaten lagda var kaçamıyorsun. page atıyorum..grat mummy nedir arkadaş dungeonun girişinde böyle npc mi olur iki tane vurdu öldüm diyorum. cevap : ingame olayları page atmayınız.. 5 dk dır res taşı arıyorum res taşı yok ne dışarıda ne içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fransuxa said: abi nebula devam edilebilicek kıvamda değil. üzerime sadece 90 lık reg crystali alip gogo action hadi denilebilen bi server ya. studded setin hiçbir etkisi, resistin gıdıklamaması falan bunlar büyük etkenler. kalvasla normalde 65 yerken resist varken 75 yiyosun asdjfh üzerime 2 tane 90lık reg kristal alıp gogo yapmaya bayılıyorum sizin bildiğiniz uoyla bizim bildiğimiz uo farklı biraz. böylesi benim ihtiyaçlarımı karşılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çare tili ve moriarty demitşim bak ne oldu şimdi sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 root'dan gm olmaz aga tam bir liseli. geçen pknın biri kalenin içine kadar girdi kesti adamı. bi i ban thee yazıp atamadı. sonra da benim kalede takılan kaleye friend olmayan karakterime niye atmadın dışarı dio sdfs bi de üstüne dışarda pk varken beni evden attı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 tiLi said: Fransuxa said: abi nebula devam edilebilicek kıvamda değil. üzerime sadece 90 lık reg crystali alip gogo action hadi denilebilen bi server ya. studded setin hiçbir etkisi, resistin gıdıklamaması falan bunlar büyük etkenler. kalvasla normalde 65 yerken resist varken 75 yiyosun asdjfh üzerime 2 tane 90lık reg kristal alıp gogo yapmaya bayılıyorum sizin bildiğiniz uoyla bizim bildiğimiz uo farklı biraz. böylesi benim ihtiyaçlarımı karşılıyo gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 oynayan birine verin gm ligi. kuzenimi guilde almasa da olur bu sefer. yeter ki oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bencede guildi oynayan birine verin birde bırakan arkadaşlar bana biraz para versin ev alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fransuxa said: abi nebula devam edilebilicek kıvamda değil. üzerime sadece 90 lık reg crystali alip gogo action hadi denilebilen bi server ya. studded setin hiçbir etkisi, resistin gıdıklamaması falan bunlar büyük etkenler. kalvasla normalde 65 yerken resist varken 75 yiyosun asdjfh lan önceden oynadığın serverlarda resist direk yoktu zaten havaya mı girdin sdfjkskvjnsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 moriarty said: ben nebula kapanmadan önceki guildimizi tekrar kurdum. isteyen arts & crafts a gelebilir craft varsa aranızda. hala eski kadro. rp %50 zorunlu. Şimdi Pati kökenli iki guild mı var? Kubat Damage'den aktif olarak oynayan kimler kaldı? Ona göre bi plan yapıp hareket edelim, bölünmeyelim derim. Loncadaki üye sayısı 10'un altına düşmesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 benim guild pati kökenli değil. eski nebula rpci ve crafterları oynayan benim guild. http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=9990.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi bileydik guildi sana verirdik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 abi kimsenin bi bok vereceği yoktu. hepiniz bırakacaksınız gm ben veya tili olsun dedik kimse kılını kıpırdatmadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar