paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 razor niye vyirüs alert verdirsin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mojito said: Kasa açmadan +lı hayal gibi maalesef... Lockpick le cok basit üşenmeyin kasın. Kutunun içinden 6 - 7 yaratık çıkıyor en guclusu mummy. Bi vortexe tertemiz oluyor ortam. :) Hangi dungeonlarda var o kasalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 paparnoz said: razor niye vyirüs alert verdirsin yaw. öyle dediler dün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bu kadar yıldır pc kullanıyosun lan insan dediğini yazmadan önce utanır asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 niye abi? http://forum.paticik.com/read.php?6,7382614 GERGE said: ...XP zamanindan kalma korsan programlari antivirus programi yukletmiyor diye antivirusu kapatip kurmalari insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 abi çektiğin kaynaktan razor eğer uyarı veriyorsa oradan kurmaz orjinal kaynağından çeker kurarsın. eğer orjinal kaynaktaki dosyada herhangi bir virus / trojan vs. varsa zaten herkeste probleme sebep olurdu. binlerce belki onbinlerce insan kullanıyor dediğin programı. eğer virus vs.'li olsa insanlar çeker kullanılır mıydı :) emekle albay'lardan bahsetmiyoruz, internet kullanan oyun oynayan adamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 orijinal kaynağını bulup kurulabilir tabii de günümüzde virüs programları artık neredeyse hiç fake error vermiyor (ya da benim yüklediklerim en azından) taam ya deneriz alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kullanan herkes viruslu programı kullanıyor yani öyle mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 madcow said: Raiden ı salın abi adama magicalları nerde kasıyosun diye sordum cevap vermedi nebula icin. heralde ne soyliycem gidip benim farmladıgım yerde farmlıycak diye dertlendi galiba. gercek bir power player iste. o yuzden ipy gibi serverlara gelemez. kalbimi kirdin :( herzaman yardima acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mojito said: Kasa açmadan +lı hayal gibi maalesef... Lockpick le cok basit üşenmeyin kasın. Kutunun içinden 6 - 7 yaratık çıkıyor en guclusu mummy. Bi vortexe tertemiz oluyor ortam. :) adam kasa hunter beyler sdfsdf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 BEYLER HADİ KASMADINIZ MI TREASURE HUNTER, BİRİKTİ SOS BOTTLELAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ne gerekiyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sizin sikintiniz ne biliyormusunuz , oturup bir suru gereksiz craft falan kasmaniz :) atiyorum tailormis bs mis minermis hepsi gereksiz ph oldugu ortamda :) su ortamda para eden tek craft alchemy, hele tinker ve carpenter kasanlari anlamakta gucluk cekiyorum. hatta atiyorum ipy de de boyle olur bu cunku ordada provocation cok baskin, risk daha yuksek dogal olarak ama zaman yatiriminiz geri donusu gold olarak daha iyi tum craftlara oranla .. tabi nebula gibi olmazda. yaptiginiz zaman yatiriminin geri donusu (return of invesment :P ) basarili deil. nebula live olduktan beridir karakter kasiosunuz 45 tane. butun o sure boyunca 1 tane adam gibi inscription + lockpick karakter yapsaydiniz zaten olay tamamdi. miner kasio edio set yapio para ediomu ? tailor ote yandan bes para etmez ice/fire robe disinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 para etsin diye kasmıyor yalnız çoğu. ben mesela tailor kasıyorum diğer karaktere studded meyc robe falan atayım diye. onlara para vermeye can dayanmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bahsettigim karakteri kassaydin paran hayli hayli yeterdi bende onu kast ediyorum zaten ana fikir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: kullanan herkes viruslu programı kullanıyor yani öyle mi :p zombie networkler sizin sayenizde varlar asdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Red said: para etsin diye kasmıyor yalnız çoğu. ben mesela tailor kasıyorum diğer karaktere studded meyc robe falan atayım diye. onlara para vermeye can dayanmaz sdfs aynen. para için bi insc kastım. diğer kasacağım/kastığım tüm craftlar kendi karakterimi kendi kendime döndürmeye yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 RaidenXelRu said: bahsettigim karakteri kassaydin paran hayli hayli yeterdi bende onu kast ediyorum zaten ana fikir o da işte bunun için de devamlı scroll yaz bayıyor. mesela 200k para var bende şuan inscriptiondan gelen. kas kas nereye kadar ama bi meyc robe 9k dan satılıyor ortalama. devamlı ölüyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cihant said: Mojito said: Kasa açmadan +lı hayal gibi maalesef... Lockpick le cok basit üşenmeyin kasın. Kutunun içinden 6 - 7 yaratık çıkıyor en guclusu mummy. Bi vortexe tertemiz oluyor ortam. :) Hangi dungeonlarda var o kasalar? Abi bu kasalar dungeonlarda random çıkıyor ama deli gibi aramadan 5 dk gezdinmi görüyorsun... Yani nerdeyse her dungeonda karşına çıkıyor. Bu server değiştirme olayına neden bukadar takıldınız yahu? Herkesin skill kasması bitti bu saatten sonra topluca keyfine guzel pvpler atarız. Nebula iyidir, bir alchemist char pot için yeterli diğerleri ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 mojito moonglow çıkışındaki ilk vendor senin mi yoksa? ayı gibi magical stoklanmış olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya bana ok war hammer war mace yapıverın a :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bekle biraz ben gülte arrow koycam bol bol 1 2 güne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Suark said: ya bana ok war hammer war mace yapıverın a :/ ağlama yarın akşam fln yaparız. bugün zaten oyunda olmayız herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yoo ben gayet oyundayım. ultima ile yeni yıla ilk defa girmeyeceğim asdffhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar