Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ragefreakyo said:

50 attempts çok degil mi 30 versek olmaz mı

http://www.wowprogress.com/encounter/ra-den-heroic-25man

Şimdi denilecek ki kadro aynı degil.

Cataclysm de Sinestra'da 30 olan kadro ile mop 1st tier de 15. olan kadro'dan 5 6 kişi ortaktır. Aynı şekilde bir sürü tierde 15-50 arasında bitirdigimiz 6 7 content var sıralı şekilde. Oyuncu döngüsü kaçınılamaz bir şey bizim için. Biz alıştık, fakat takip edenler alışamadı, kadro degişiklikleri dışarıdan takip edenleri bizden daha çok rahatsız ediyor sanırım.

Bu content 10m 25m ayrımı olmadan tek ladder üzerinden üstelik uzak dogunun da eklendigi bir sıralamada hedefimiz ilk 40 (eski rankingin ilk 20-25 i gibi birşeye denk geliyor aslında uzak dogu ve 10m ayrımı yapılan zamanlara kıyasla).

Başarıp başaramıyacağımızı beraber görecegiz. Son kestigimiz bossda (iron maidens) 32 idik, blast furnace da biraz geri düştük. Tabi ki ranking blackhandde sabitlenecek. Bu da birkaç haftayı bulur.

PS: Sıkıntısı olan arkadaş guild topicinde çemkirmek yerine sıkıntısı oldugu kişilere whisper atabilir. Nicklerini bilmiyorsa ben verebilirim (yoksa streamde her duydugunu ben sanıp bana whisper atyor) Zira kimsenin kendini burada komik duruma düşürmesi bizi eğlendirmiyor. Tamam biraz eğlendiriyor, ama gerek yok.

Yav hacı sizde her çemkirene cevap vermeyin bence bırakın kendine göre doğru yada yanlış eleştirisini yapsın.

Hani sen daha iyiysen daha iyisini yap gibi cevap vermekde bence doğru değil.

Meyve veren ağaç taşlanır. Bırakın taşlasınlar bu kötü olduğunuzun değil gayet bol meyve verdiğinizin kanıtıdır.

Blast furnance gayet zor boss ve ilk 50 desiniz bence gayet güzel bir başarınız var.
Sosyal ağlarda paylaş

1) Yazdığım eleştirilerden , hangi birinde haksız olduğumu yazabilirsin.
2) Eleştirmenin adı ne zaman çemkirmek oldu.
3) Hesabında başka birinin oynadığını bilemem. Hiç kimse bilemez .Yazdığım şey '' 37 Guild indirdi, hunter'lar dikkatsiz deterance açmıyo '' dedim.
4)Hiçbir şekilde yalakalığa tavizim yok.
5) Streamde izlediğimiz yanlış olan ne varsa kendimce yorumladım. Bir tebessümle geçmişi vs katmadan cevap atabilirdin.
6) O screen shot'ı atmaya zorlayan senin tepkilerin. İnsanoğluyuz hepimiz maddeden oluşuyoruz.
7) Son dediğim gibi uzatmayalım. Yanlışa yanlış doğruya doğru üslubumuzu bozmadan.

Başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

1) Yazdığım eleştirilerden , hangi birinde haksız olduğumu yazabilirsin.
2) Eleştirmenin adı ne zaman çemkirmek oldu.
3) Hesabında başka birinin oynadığını bilemem. Hiç kimse bilemez .Yazdığım şey '' 37 Guild indirdi, hunter'lar dikkatsiz deterance açmıyo '' dedim.
4)Hiçbir şekilde yalakalığa tavizim yok.
5) Streamde izlediğimiz yanlış olan ne varsa kendimce yorumladım. Bir tebessümle geçmişi vs katmadan cevap atabilirdin.
6) O screen shot'ı atmaya zorlayan senin tepkilerin. İnsanoğluyuz hepimiz maddeden oluşuyoruz.
7) Son dediğim gibi uzatmayalım. Yanlışa yanlış doğruya doğru üslubumuzu bozmadan.

Başarılar.

Yahu sende shitstorm yapma. Adamlar senin eleştirilerine cevap dahi vermek zorunda değiller. Cünkü bu oluşumun bir parçası değilsin.

Hani bir parçası olsan belki guildi iyiye taşımaya calışan bir eleştirmen olabilirsin ama adamların başarısının %1 ini bile yapamamışken çok reröre siniz tarzı eleştiri bence kıskançlıktan öteye gidemez.

Yok twitchde şöylesiniz böylesiniz. Girme kardeşim izleme.

Hem bu kadar takip edip hemde çemkirmen ilginç.

Doğruları duymak istiyorsan ben yazayım sana. Deli gibi kıskanıyorsun bence kişisel görüşüm.

Kaldı ki söylenenler doğruysa ve clickler bir adam bu kadar çemkiriyorsa senin adına üzüldüm.

Dipnot: Adamlar bir bossda fazla vakit harcasınlar da bende bundan nemalanayım shitstorm düzenleyim der gibisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskandığım herhangi bir durum veya geçmişten kabaran bir durum yok. Zaten onların oynadığı kadar oyuna ayıracak zamanım da yok. Sadece proteh stream açıyo biz izliyor, eleştiriyor hatta yankı'ya sormamız gereken şeyleri soruyoruz. Bizde stream yaptığımız zamanlarda nasıl " clicker damgası drama troll " döndürebildiyse bazı arkadaşlar, aynı seviyeye düşmeden eleştiriyoruz. Bunu sequu'ya istinaden cevapladım bilmediğin bazı şeyler vardır belki.

Bu sırada http://www.wowhead.com/spell=176121/volatile-fire şu linkide ekliyim dün streamde 40 yard muhabbeti döndü, yanlışınız varsa göz atarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

Kıskandığım herhangi bir durum veya geçmişten kabaran bir durum yok. Zaten onların oynadığı kadar oyuna ayıracak zamanım da yok. Sadece proteh stream açıyo biz izliyor, eleştiriyor hatta yankı'ya sormamız gereken şeyleri soruyoruz. Bizde stream yaptığımız zamanlarda nasıl " clicker damgası drama troll " döndürebildiyse bazı arkadaşlar, aynı seviyeye düşmeden eleştiriyoruz. Bunu sequu'ya istinaden cevapladım bilmediğin bazı şeyler vardır belki.

Bak şimdi catastrophe de çok sevdiğim insanlar var olmasına karşı cocugum olsa eldivenle bile sevmeyeceğim insanlarda var.

Bazı şeyleri takmamayı öğreneceksin. Egosu tavan yapmış aslında normal bir oyuncu olan bazı insanlar bulundukları progresse güvenip aslında o progresse daha çok katkısı olan insanlardan daha iyi oyuncu olduklarını düşünebiliyorlar.

Sonra gereksiz yere başkalarını trolleyebiliyorlar.

Şu anda catasda olan bir takım oyuncular bizim guildimizden oraya gitme yada bizde olan bazı oyuncular catasdan bize gelme. Onların ortamınıda çok iyi biliyorum bizim ortamımızıda onlar.

Ama yukarı bahsettiğin bir çok şeyi ragefreak'in yaptığını düşünmüyorum.

Trollemek vs vs. Yine diyorum sana bir kaç kişiye sinirlenip kocaman bir guildi çöpe atmak yapacağın en yanlış seçim olur.

Biz bunu enginlede çok konuştuk. Enginin raid time'ı kadar played time'ı olan oyuncular her nedense kendilerini enginden dahi üstün görebiliyor. Ego bunalımına girebiliyor.

Ama bu sadece catasda değil her guildde ne yazık ki var.

Bu başarı kişisel bir başarı değil guildin başarısıdır. Bunun en güzel örneği catastrophedir. Neden çünkü kadrosu her zaman değişir. Her giden oyuncu 'artık ben yokum boku yediniz' sansa da catastrophe her zaman başarısını sürdürmüştür.

Eleştiri yapacaksan bu şekilde yap bence. 3-5 kişiye kızıpta gelip guildi boklamanın anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreak'in kendisi olmadığını açıkladıktan sonra yorumumu yaptım. Adabını bozanın terbiyesizliği ne diyim. Karandinho'yu kala almayanlara lafım. Bunu kendiside çok iyi biliyo ve takip ediyordur. Bench'de adamımız yok demişti protreh. Bazen seçme şansın olmaz bunu her guild yaşamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Kardeş bunlardan sana ne? Ben bok gibi bir zamanda Catasa girdim bok gibi oynadım ayrıldım, ben ssıkıntı etmiyorum sen niye memleket meselesi yaptın adamların içişlerini?

birkaç ay önce burada stream reklamını yapıp, 5 dk içinde bütün foruma giydirmiş biri kendisi. bi de burada terbiyeden falan bahsetmiş ahah.
değişik bi kafada yaşıyor ya, ölü taklidi yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen expansion sonu gavurlarla oynamaktan sıkılıp catasa geçmiştim. Bu expansion başı oyunu sağlık sorunları nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 2-3 ay raid yaptığım sürece uyarıldım da, raidden de çıkartıldım.
Rahatlıkla söyleyebilirim ki bütün officerların yönetimi tam olması gerektiği gibi.
Başarılarının devamını diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

micha said:

Türkiye'yi temsil edecek olan guild'in şuanki Türk Milli takımından farkı olmayışı nedeniyle ilk 50'ye giremeyecek ve bu istikrarla 2-3 haftada blast furnace'i BELKİ indirir diyebilecek hale gelmiş guild'dir.

micha said:

Düzeltiyorum ilk 100'de zor.

Şunlar şurada dursun da silinmeden,

Blast Furnace Down, 9/10 mythic World #43.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...