Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 başlık tozlanmış, bi püf diyelim. güncel progress 8/10 mythic wowprogress dünya sıralamasında ikinci sayfasında bizi bulabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Karandin Nihilium Blast Furnace kesemez demişti. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Neye göre deniyor abi bu, her ne kadar tbc'de olmasak da nihilum nihilum'dur yani. Ayaklarımız arada yere bassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bu disiplinsizlik, saygısızlık ve üstüne düşen görevi tam anlamıyla üstlenemeyen kadro , blast furnace boss'unda volatile fire debuff'ını alıp deteranca açmayı beceremeyen hunterlarıyla, raid lider ( karandinho ) raid bitti demeden raid leave atan iyi dinleyici olmayan druid'iyle, blast furnace 2. Phase'de primal elemantalislere cleave damage atmayı beceremeyen aoe raider'ıyla , interrupt atıcam eyvah dps'im düşecek endişesi içerisine giren mdps'i ile , 300'ün üzerinde aldığı try'da 100'ün üzerinde ninja pull'larıyla . Destek ve gönül veren insanları hiçe sayarak küfür yağdıran officer'ıyla , raid lideri dinlemekten ziyade stream yapan takım arkadışının streaminde chat yaparak sağ sola şaf yetiştirip ego tatmin eden oyuncusuyla, kısacası Türkiye'yi temsil edecek olan guild'in şuanki Türk Milli takımından farkı olmayışı nedeniyle ilk 50'ye giremeyecek ve bu istikrarla 2-3 haftada blast furnace'i BELKİ indirir diyebilecek hale gelmiş guild'dir. Not: Umarım eleştirileri feyz alırsınız . Saygıda kusur etmeyen clicker tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://www.cayman27.com.ky/files/2012/10/shots-fired_generic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abaaawwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 İlk 100 de bir türk guildini görmek açıkçası bence gurur duyulması gereken bişey ki bu oyunun kendi klasmanında en çok oynanan oyun olduğunu düşünürsek boş ego yapıp laf sokmaya çalışmak ya da eleştirmek bence gereksiz he dersenki o adamların yapamadığı ben yapıyorum 1 apply atarsın belki daha üst sıralara çıkmasına yardımcı olursun ama zamanında attığın ve catastrophe guildi tarafından trollenen(ki bence gayet haklı bi trolleme)ui yle bişey yapman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 @k1njo onun kalibresi düşük olmuş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 micha said: Bu disiplinsizlik, saygısızlık ve üstüne düşen görevi tam anlamıyla üstlenemeyen kadro , blast furnace boss'unda volatile fire debuff'ını alıp deteranca açmayı beceremeyen hunterlarıyla, raid lider ( karandinho ) raid bitti demeden raid leave atan iyi dinleyici olmayan druid'iyle, blast furnace 2. Phase'de primal elemantalislere cleave damage atmayı beceremeyen aoe raider'ıyla , interrupt atıcam eyvah dps'im düşecek endişesi içerisine giren mdps'i ile , 300'ün üzerinde aldığı try'da 100'ün üzerinde ninja pull'larıyla . Destek ve gönül veren insanları hiçe sayarak küfür yağdıran officer'ıyla , raid lideri dinlemekten ziyade stream yapan takım arkadışının streaminde chat yaparak sağ sola şaf yetiştirip ego tatmin eden oyuncusuyla, kısacası Türkiye'yi temsil edecek olan guild'in şuanki Türk Milli takımından farkı olmayışı nedeniyle ilk 50'ye giremeyecek ve bu istikrarla 2-3 haftada blast furnace'i BELKİ indirir diyebilecek hale gelmiş guild'dir. Not: Umarım eleştirileri feyz alırsınız . Saygıda kusur etmeyen clicker tank. Ahahaha nasıl bir Eziklik yahu seninki? Hem kedi ciğer ,hem kuyruk acısı,hem de eleştirinin bokunu çıkarmak olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Valvyn said: İlk 100 de bir türk guildini görmek açıkçası bence gurur duyulması gereken bişey ki bu oyunun kendi klasmanında en çok oynanan oyun olduğunu düşünürsek boş ego yapıp laf sokmaya çalışmak ya da eleştirmek bence gereksiz he dersenki o adamların yapamadığı ben yapıyorum 1 apply atarsın belki daha üst sıralara çıkmasına yardımcı olursun ama zamanında attığın ve catastrophe guildi tarafından trollenen(ki bence gayet haklı bi trolleme)ui yle bişey yapman zor Düzeltiyorum ilk 100'de zor. Bence Türk oyuncuların bazı şeyleri değiştirme vakti gelmiş ve geçiyor. Hardcore raider değilim, iyi bir oyuncu olduğumuda iddaa etmiyorum. Zaten bu kadar tantananın döndüğü ortamda gerekli zaman ve istikrarı ve yüksek düzeyde oyuncu düzeyinde olsam bile catastrophe'u tercih etmem. Troll yok hep birlikte izliyor eleştiriyoruz. 0 ve 1'lerden oluşan oyunda takımın hatalarını görmemek olmaz değil mi? İyiye iyi, kötüye kötü demeliyiz. Kill olunca videolar sıralamalar , fail olunca sus moduda olmaz değil mi? Not: " Daha iyisini yap "demek, söyleyenin yükümlülüğünden en kolay kaçışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 oo drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yıl 2015 hala sidik yarışı dememiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 S-H said: @k1njo onun kalibresi düşük olmuş gibi :D şu nasıl sdfsdfs http://www.youtube.com/watch?v=y875CJIkSLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sıkmayın caninizi olur bazen boyle olumsuzluklar. Aradan ayiklanir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 micha said: Valvyn said: İlk 100 de bir türk guildini görmek açıkçası bence gurur duyulması gereken bişey ki bu oyunun kendi klasmanında en çok oynanan oyun olduğunu düşünürsek boş ego yapıp laf sokmaya çalışmak ya da eleştirmek bence gereksiz he dersenki o adamların yapamadığı ben yapıyorum 1 apply atarsın belki daha üst sıralara çıkmasına yardımcı olursun ama zamanında attığın ve catastrophe guildi tarafından trollenen(ki bence gayet haklı bi trolleme)ui yle bişey yapman zor Düzeltiyorum ilk 100'de zor. Bence Türk oyuncuların bazı şeyleri değiştirme vakti gelmiş ve geçiyor. Hardcore raider değilim, iyi bir oyuncu olduğumuda iddaa etmiyorum. Zaten bu kadar tantananın döndüğü ortamda gerekli zaman ve istikrarı ve yüksek düzeyde oyuncu düzeyinde olsam bile catastrophe'u tercih etmem. Troll yok hep birlikte izliyor eleştiriyoruz. 0 ve 1'lerden oluşan oyunda takımın hatalarını görmemek olmaz değil mi? İyiye iyi, kötüye kötü demeliyiz. Kill olunca videolar sıralamalar , fail olunca sus moduda olmaz değil mi? Not: " Daha iyisini yap "demek, söyleyenin yükümlülüğünden en kolay kaçışıdır. tamam daha iyisini yap demeyecem de, sen kendi guildinde garrosh normal modu senin yüzünden kesemiyorsunuz diye guildin tarafından kadrodan çıkartılıp, guildin garroshu sensiz kestikten sonra ss almak için içeri giren tank degil misin? Şu clicker olan. Tekrar edeyim normal mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ragefreakyo said: micha said: Valvyn said: İlk 100 de bir türk guildini görmek açıkçası bence gurur duyulması gereken bişey ki bu oyunun kendi klasmanında en çok oynanan oyun olduğunu düşünürsek boş ego yapıp laf sokmaya çalışmak ya da eleştirmek bence gereksiz he dersenki o adamların yapamadığı ben yapıyorum 1 apply atarsın belki daha üst sıralara çıkmasına yardımcı olursun ama zamanında attığın ve catastrophe guildi tarafından trollenen(ki bence gayet haklı bi trolleme)ui yle bişey yapman zor Düzeltiyorum ilk 100'de zor. Bence Türk oyuncuların bazı şeyleri değiştirme vakti gelmiş ve geçiyor. Hardcore raider değilim, iyi bir oyuncu olduğumuda iddaa etmiyorum. Zaten bu kadar tantananın döndüğü ortamda gerekli zaman ve istikrarı ve yüksek düzeyde oyuncu düzeyinde olsam bile catastrophe'u tercih etmem. Troll yok hep birlikte izliyor eleştiriyoruz. 0 ve 1'lerden oluşan oyunda takımın hatalarını görmemek olmaz değil mi? İyiye iyi, kötüye kötü demeliyiz. Kill olunca videolar sıralamalar , fail olunca sus moduda olmaz değil mi? Not: " Daha iyisini yap "demek, söyleyenin yükümlülüğünden en kolay kaçışıdır. tamam daha iyisini yap demeyecem de, sen kendi guildinde garrosh normal modu senin yüzünden kesemiyorsunuz diye guildin tarafından kadrodan çıkartılıp, guildin garroshu sensiz kestikten sonra ss almak için içeri giren tank degil misin? Şu clicker olan. Tekrar edeyim normal mod. Eğer şu doğruysa ben olsam Burning Legion a migrate eder polonyalı taklidi yaparım bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Catastrophe de 3 sene oynadım. Oynamadığım zamanlar takip ediyorum. Cidden bu sene ki kadro kötü eskilere nazaran. Açıklamsında yer alan "60 zamanından bu yana guildde oynayan bir kişi 70 den beri oynayan iki 80 den bu yana oynayan dört kişi bulunuyor." ibaresi herşeyi özetliyor. Devam edebilseymişim 60 tayfası 2 olacakmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Belgeler Bunuda Açıkla ! Her şey bir tarafa, " iftira atıyorsun " denilip kimsenin günahına girmek istemem. Hele ki TR First olan bir Guild adını asla karalamak niyetim olmaz. Ancak gel bunu da açıkla EY OFFICER Ragefreak. Ben oyunculuğumla alakalı iddaam olmadını 2. mesajımda açıklamıştım. First Kill'i Oronar ve Chockella'nın tankladığı ekip aldı. Çünkü ben o günü sağlıksal problemlerim nedeni ile raide katılmadım. Oturmuş bir 10 man kadrosunda "ben geldim sen kenara çekil ben tanklarım" demedim. Bunun dışında burası Catastrophe başlığı ve bu başlık altında hep iyiyi konuşmak mecburiyetimiz yok. Gel istersen Catastrophe'dan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Daha fazla rezil etmiyim seni istersen, sen girip içeri kesmedigin bossun ss ini aldın mı almadın mı ? Ayrıca whisperdan yazdıgım gibi, streami izleyip x bir kişinin sana söylediklerini ben söylüyorum sanıp gelip bana whisperdan küfredecek kadar akıl yoksunusun. Gelip whisper atıp sonra uzatma falan yazmak neyin kafasıdır ? Yaptıgın şeyin adı aptallık. Ama sana aptalsın demiyorum çünkü hakarete girer forumda hoş karşılanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Buralar değerlenir. Mesajım bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 micha said: Bu disiplinsizlik, saygısızlık ve üstüne düşen görevi tam anlamıyla üstlenemeyen kadro , blast furnace boss'unda volatile fire debuff'ını alıp deteranca açmayı beceremeyen hunterlarıyla, raid lider ( karandinho ) raid bitti demeden raid leave atan iyi dinleyici olmayan druid'iyle, blast furnace 2. Phase'de primal elemantalislere cleave damage atmayı beceremeyen aoe raider'ıyla , interrupt atıcam eyvah dps'im düşecek endişesi içerisine giren mdps'i ile , 300'ün üzerinde aldığı try'da 100'ün üzerinde ninja pull'larıyla . Destek ve gönül veren insanları hiçe sayarak küfür yağdıran officer'ıyla , raid lideri dinlemekten ziyade stream yapan takım arkadışının streaminde chat yaparak sağ sola şaf yetiştirip ego tatmin eden oyuncusuyla, kısacası Türkiye'yi temsil edecek olan guild'in şuanki Türk Milli takımından farkı olmayışı nedeniyle ilk 50'ye giremeyecek ve bu istikrarla 2-3 haftada blast furnace'i BELKİ indirir diyebilecek hale gelmiş guild'dir. Not: Umarım eleştirileri feyz alırsınız . Saygıda kusur etmeyen clicker tank. ben bu adamin karandinTR nickli zamanlarini hatirliyorum top kek. saka bir yana, sansa bir deneme gelir keserler ya o bossu sonuc olarak adamlar sabah aksam raid yapiyor. ama '50 attempts' limiti gibi birsey olsaydi, suan top 100 de olan cogu guild gibi hic bir bok yiyemezlerdi orasi ayriB)- neyse bol sans beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 knox said: ama '50 attempts' limiti gibi birsey olsaydi, suan top 100 de olan cogu guild gibi hic bir bok yiyemezlerdi orasi ayriB)- I see what you did there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 50 attempts çok degil mi 30 versek olmaz mı http://www.wowprogress.com/encounter/ra-den-heroic-25man Şimdi denilecek ki kadro aynı degil. Cataclysm de Sinestra'da 30 olan kadro ile mop 1st tier de 15. olan kadro'dan 5 6 kişi ortaktır. Aynı şekilde bir sürü tierde 15-50 arasında bitirdigimiz 6 7 content var sıralı şekilde. Oyuncu döngüsü kaçınılamaz bir şey bizim için. Biz alıştık, fakat takip edenler alışamadı, kadro degişiklikleri dışarıdan takip edenleri bizden daha çok rahatsız ediyor sanırım. Bu content 10m 25m ayrımı olmadan tek ladder üzerinden üstelik uzak dogunun da eklendigi bir sıralamada hedefimiz ilk 40 (eski rankingin ilk 20-25 i gibi birşeye denk geliyor aslında uzak dogu ve 10m ayrımı yapılan zamanlara kıyasla). Başarıp başaramıyacağımızı beraber görecegiz. Son kestigimiz bossda (iron maidens) 32 idik, blast furnace da biraz geri düştük. Tabi ki ranking blackhandde sabitlenecek. Bu da birkaç haftayı bulur. PS: Sıkıntısı olan arkadaş guild topicinde çemkirmek yerine sıkıntısı oldugu kişilere whisper atabilir. Nicklerini bilmiyorsa ben verebilirim (yoksa streamde her duydugunu ben sanıp bana whisper atyor) Zira kimsenin kendini burada komik duruma düşürmesi bizi eğlendirmiyor. Tamam biraz eğlendiriyor, ama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bir ara 50 attempts vardı zaten ben mi yanlış hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar