Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Sequo 1e 3e basmak diye basite indirgeme olayı, methoda gidip dpste 1. olan adamdan bahsediyoruz. Catastrophe belki de en iyi dpsini ve kemik kadrosunu oluşturan üyelerden birini kurban verdi bu çekişmeye.

Sanırım avellone un obsidiandan ayrılması gibi bi olay oldu, keza catas üyelerinin ağzını bıçak açmıyor public ortamda. Belki kişisel iletişim araçlarıyla başarılar dilenmiştir, ama rage kardeşimize catas ailesi olarak yeni guildında başarılar dileriz diye bi açıklama göremedim ben.

Peki madem karandin rest çekti, ragefreakyo bu resti göremez miydi? Yıllardır yönetimdesin şimdi çekil kenara ve sana alt-raiding nasıl yapılır öğreteyim diyemez miydi?...

Yahu Gruul fightında 1. olmayan warrioru levye ile dövüyorlar. Çok ciddiyim 1e 3e basmak ve cdleri yerinde açmak yeterli.

Diğer fightların hepsinde war cacık zaten.

Bence engin için daha hayırlı olacak. Tabi dayanabilirse. Ben olsam değil dayanmak 7 gün 24 saat raid duyduğumda buhranlar sarıyor 4 bir yandan.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, yoldaşlar, romalılar, durun sakin.

Guild adına aldıgımız kararlardaki anlaşmazlıklar sonucunda çıktım ve epey uzun süre oluyor 1.5 ay oldu aşagı yukarı. Önümüzdeki content Method ile raid yapacagım evet. Tabi ne kadar spot bulabilirim veya warrior ne kadar işe yarar bi class olacak orası allaha emanet. Belki de başka bi char ile oynatacaklar onu bile bilmiyorum henüz.

Bunun yanısıra bunca yıl bu guildi gerek yetkili agızdan, gerekse fanatiklik seviyesinde savundum her platformda. Bundan sonra da bu degişmeyecektir. Artık uzaktan 1. sınıf fanboy olarak devam ederim.

Takım tutar gibi hissediyor insan bi zaman sonra. Umut bulut da galatasarayda oynuyor en nihayetinde, takım tutmayı mı bırakalım. Veya ülkeyi tayyip yönetiyor diye sevmeyelim mi memleketimizi.

Anlaşamadıgım veya sevmedigim birkaç insanın olması geri kalan 20 kişi ile birlikte guildi sevmedigim anlamına gelmez. Guildi hala seviyor ve benimsiyorum. İyi rank alınırsa sevinir, rank düşerlerse üzülürüm gerçek bu. Herşey top 20 30 degil. Her zaman da olacak diye birşey yok. Koyulan hedeflere ulaşılır ve content performanslarından memnun kalırlar umarım.

@sequo
Olgar 2 hafta sürüyor burda progress. İşini gücünü ayarlayıp askıya alabilen insanlar veya ögrenciler için play time olarak catasın intentin 5'de biri falan sürede bitiyor sanırım progress.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zamanında şöyle iyiydim bugün geri dönsem yine ilk sayfadan girerim WoWprogress e denilmiş, ilk elden o işin öyle yürümediğini ifade edeyim.

Zamanında Forte ile World 2nd takılıyordum, geri döndüm, ağır sıçtım. Yaşlanıyoruz, paslanıyoruz, oyun değişiyor vs vs. Her şeyin bir şeyi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık şu guildin geldigi noktaya, yönettim zaafiyeti ve entrikalar ne hale getirmiş kadroyu. Sanırım kasti şekilde yapsa karandin ancak bu kadar mahvedebilirdi.

Çareyi de son gün claustrophobia'yı dagıtıp vaatler verip free raiderlık ve gm ine officerlık verip eksiklerini kapamaya çalışmakta bulmuş.

Tabi miraul zucks ve griath'ın yerini concik dantery ve lorazepam ile kapatmaya çalışmak için baya güzel birşeyler içmiş olması gerek.

Contente 1.5 gün kala guild master olarak guildini ve aylarca alt char falan kastırdıgın adamları .. gibi ortada bırakıp başka guilde gitmek de güzel bir kafa.

Şuanki catas'a da böyle hareketler yakışır zaten, birbirlerine iyi uyum saglarlar.

Karandin hedef olarak top20 ve kurdugumuz en iyi kadro diyormhahahahahahahahah

pardon.

Neyse drama istiyordunuz catastrophobia epey bir drama verir size önümüzeki günlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen şimdi yabancı kalmışsındır atakan özet geçiyim. Yarın patch geliyor, karandinin elinde adam kalmadı herkesi kaçırdı bir şekilde kişisel menfaatler, hırslar ve ikiyüzlülükler ile.

Son gün claustrophobia guildinin gm'ini kafalayıp asla tutamayacagı sözler vererek dagıttı (top 20 kasıcaz vs) İlk iki hafta kullanmak için adam alıp free raider rank da dagıtmış(2. hafta sonunda bir daha tanımaz aldıgı adamları) Çaresizlik neler yaptırıyor insana.

Üzüldüm. Downfall.

removed

Capslerin hiç birisi kesinlikle bana veya catastrophe guildinden çıkan kimseye ait degildir. Adamları öyle ortada bırakırsan arkanızdan dalga geçmeleri dogal. Sagolsunlar biz de güldük.

Neyse kaldırdım capsleri yükleyen adamın adı gözüküyormuş. Gelip neden koydun demesin nasıl olsa ulaşması gereken yere ulaştırır onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

karandin
kişisel menfaat
hırs
ikiyüzlülük
Çaresizlik

Vay be adam metoda geçeli daha 2 gün oldu hemen kötülemeye başlamış eski gültünü. Hem de ne kötülemek.. Karandinin patide hesabı yok mu, bi gelip cevap verse bu sert ithamlara. Çaresiz ve ikiyüzlü değilim, hırs ve kişisel menfaatlerim uğruna insanları satmıyorum dese. Diyebilir mi? Catasta kalıp bu yorumlara cevap verebilecek kimse kalmadı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Sen şimdi yabancı kalmışsındır atakan özet geçiyim. Yarın patch geliyor, karandinin elinde adam kalmadı herkesi kaçırdı bir şekilde kişisel menfaatler, hırslar ve ikiyüzlülükler ile.

Son gün claustrophobia guildinin gm'ini kafalayıp asla tutamayacagı sözler vererek dagıttı (top 20 kasıcaz vs) İlk iki hafta kullanmak için adam alıp free raider rank da dagıtmış(2. hafta sonunda bir daha tanımaz aldıgı adamları) Çaresizlik neler yaptırıyor insana.

Üzüldüm. Downfall.

removed

Capslerin hiç birisi kesinlikle bana veya catastrophe guildinden çıkan kimseye ait degildir. Adamları öyle ortada bırakırsan arkanızdan dalga geçmeleri dogal. Sagolsunlar biz de güldük.

Neyse kaldırdım capsleri yükleyen adamın adı gözüküyormuş. Gelip neden koydun demesin nasıl olsa ulaşması gereken yere ulaştırır onlar.

doğruysa tam bir fecaat
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...