Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Tori said:

top kaç oldunuz şimdi

catasTOP diye dalga geçen var mı

kıskanıyorlar çekemiyorlar diyonuz, ama artık biz top olduk siz daha konuşuyonuz diyebilirsiniz mesela

top guild diye birşey demedik ama senin her cümlenden top eksik olmuyor maşallah, fikir zikir meselesi mi acaba, demek ki çok top bir playermışsın.

alınmaya gerek yok kelime oyunlarına girecek olursak iki tarafı keskin bıçak, bugün bana yarın sana.

souldarkorn said:

Stream yapan eleman ve 3-5 kişi guild den çıkmış veya kovulmuş.

Evet protreh ve iki kişi daha çıktı guildden, kovulma diye bir şey yok tabi ki, arkadaş guildinde oynamak üzere çıktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Diyecegimi dedim uzatmaya gerek yok, kelime oyununu bire bir geri döndürünce witty comeback için ıkınmak olmuyor bunun adı, boş boş konuşmana gerek yok :)

Hayır şu yaptıgın kelime oyununu normal şartlarda yapacak kadar kapasitesiz bir insan olduguna inanmak istemiyorum. Eger gerçekten komik geliyorsa şu yaptıgın şaka, o zaman senin adına üzgünüm. Degilse de bence sen otur bir düşün niye boş boş konuşuyorum diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mevcut olan content de yaptığımız 3 mythic raidden en az birine ( 19:00 00:30 arası haftada bir gün )katılabilecek ve yeni content için ilk iki hafta yapılacak heroic raidler için düzgün katılım sağlıyabilecek causal oyuncular aramaktayız.
Bunun dışında ben Catas da ilk 20 de oynayabilirim, gerçekten hardcore raid yapmaya zamanımda var diyenler için kapımız herzaman açıktır. Dediğimiz gibi 3 mythic raid yapıyoruz ve bu raidlerden ihtiyacımızdan fazla loot almaktayız.

Başvurularınızı bekliyoruz.

www.catastrophe-gaming.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Evet Ahmet öyle oldu.

@micha
panpa mantıgın çok iyiymiş. Bu mantıgını, liberty guildi geçen content dünyada 1100 küsürken sen girdikten sonra şuan 2200 küsüre düşürdükten sonra mı keşfettin ?

Guild topicini kirletmeyelim mümkünse. Diyecek birşeyi olan pm ile ulaşabilir burdan veya oyundan. Micha sen birşey yazma ulan ayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dk ya bi dk, şimdi catasın en ateşli oyuncu ve savunucularından ragefreakyo guildden çıkmış mı? Geçmişte o kadar sert tartışmalar yaşanmış, biz dışarıdan izleyenlere guildın sahibiymiş gibi bir izlenim oluşturmuşken hem de? Olur mu yahu tabii ki bu başlıkta tartışacağız.

Acaba neden çıkmış olabilir? Loot kavgası değildir kesin, bence başarıyla ilgili bişeydir... Diğer raid memberların kendi yetenek seviyesinden geride kaldığını düşünüp gerçek başarıyı yakalayabileceği bir yere gitmek istemiş olabilir. Catas son dönemde çok mu kan kaybetti eskisi kadar iyi değil mi acaba? Guild üyeleri ne düşünüyor bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

Engin guildden niye çıkar abi klasik değil mi? 10 senedir her türk oyuncu bilir bunu.

karandinle birbirine girmiştir bu kadar basit kaldıki öyle oldu. Engin alt raidlere yeteri kadar özen gösterilmediğini iddia etmiş.

Karandin de çok biliyorsan al sen yönet götüm demiştir. Oda çıkmıştır.

Adam methoda girmiş. Methoda başvuru yapmak ayrı özgüven ken kabul edilmekte ayrıca bir olay yani.

Tebrik edin olm adamı. Catasda kan falan kaybetmiyor. Warriorda öyle ahım şahım gerekli bir class hiç bir zaman olmadı.

Kaldıki enginin yerine gelecek warriorda 1'e 3'e basmayı biliyordur.

Tebrikler engin. Helal olsun kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo 1e 3e basmak diye basite indirgeme olayı, methoda gidip dpste 1. olan adamdan bahsediyoruz. Catastrophe belki de en iyi dpsini ve kemik kadrosunu oluşturan üyelerden birini kurban verdi bu çekişmeye.

Sanırım avellone un obsidiandan ayrılması gibi bi olay oldu, keza catas üyelerinin ağzını bıçak açmıyor public ortamda. Belki kişisel iletişim araçlarıyla başarılar dilenmiştir, ama rage kardeşimize catas ailesi olarak yeni guildında başarılar dileriz diye bi açıklama göremedim ben.

Peki madem karandin rest çekti, ragefreakyo bu resti göremez miydi? Yıllardır yönetimdesin şimdi çekil kenara ve sana alt-raiding nasıl yapılır öğreteyim diyemez miydi?...
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Sequo 1e 3e basmak diye basite indirgeme olayı, methoda gidip dpste 1. olan adamdan bahsediyoruz. Catastrophe belki de en iyi dpsini ve kemik kadrosunu oluşturan üyelerden birini kurban verdi bu çekişmeye.

Sanırım avellone un obsidiandan ayrılması gibi bi olay oldu, keza catas üyelerinin ağzını bıçak açmıyor public ortamda. Belki kişisel iletişim araçlarıyla başarılar dilenmiştir, ama rage kardeşimize catas ailesi olarak yeni guildında başarılar dileriz diye bi açıklama göremedim ben.

Peki madem karandin rest çekti, ragefreakyo bu resti göremez miydi? Yıllardır yönetimdesin şimdi çekil kenara ve sana alt-raiding nasıl yapılır öğreteyim diyemez miydi?...

trollü bile kötü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...