micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Fin said: kardeş buttmad anal fissure olmuş bi yerinde oturamıyosun sanırım. O ne ? lugat karıştırcak vaktim yok. Bende senin diyim ne de olsa iyi birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ragefreakyo said: oglum rezil etme kendini daha fazla çekil şurdan Tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 micha said: Guiness wipe count başvurunuzu yapmayı unutmayın belki tarihim sihirli defterlerinde çocuklarımıza anlatırız. Offf catasın başarısı ne acı koymuş... Yalnız pis koymuşlar.. Delirtmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 twistin nether için; 1 Method 1 7/7 (M) 10/10 (M) 2 CATASTROPHE (r) 37 7/7 (M) 10/10 (M) 3 Ovärda (r) 177 7/7 (M) 8/10 (M) adamlar çatır çatır kesti.3. ile 140 guild var aralarında. neyin terranesi dönüyor hala. ezikmisiniz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Yok hayır bir de hala 5 ilvl ve hotfix falan diye mırlanıyor, başkaları almadı mı o ilvlı? Bir tek Catastrophe a mı verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Abi insanlar niye saygi duymuyo da çamur atiyo hala cozebilmis degilim. Kiskanmanin da bi seviyesi var. Bu kadar abartmayin, ilerde sevdiklerinizi kiskanirken onlara yazik edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Micha ya daha çok üzüldüm şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Helal team, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 gz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 JrStorMesT said: Abi insanlar niye saygi duymuyo da çamur atiyo hala cozebilmis degilim. Kiskanmanin da bi seviyesi var. Bu kadar abartmayin, ilerde sevdiklerinizi kiskanirken onlara yazik edersiniz. Saygı duyulacak insanlara saygı duyulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Sizin adamınız da almıyo mu ses kaydı o niye alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Zergling said: Saygı duyulacak insanlara saygı duyulur. katılıyorum. ama saygı beklentisi insanlara değil, harcadıkları çabaya, emeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Tebikler arkadaşlar. Sizden bekleneni yine başardınız. Teker teker kutluyorum arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Sertcocuk said: Zergling said: Saygı duyulacak insanlara saygı duyulur. katılıyorum. ama saygı beklentisi insanlara değil, harcadıkları çabaya, emeğe. emeğinizi ilk ben tebrik ettim daha önceki sayfalarda postumu görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hepinize tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 İyi dilekler için herkese teşekkürler. Takdir edilmek ve kıskananların anlamsız çırpınışlarınız izlemek paha biçilemez. Diğer türk guildleri de umarız ki koydukları hedefe hatta daha yukarılara ulaşabilirler. Takip eden guildlere de başarılar diliyor ve çiçek böcek çizerek bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 etrafta troll/hater falan kalmadığına göre bi soru sorayım madem. brf progressini daha erken bitirmenizi engelleyen şeyler nelerdi ? kendi oyuncularınızla mı alakalı, guild yapısıyla raid saatleriyle vs mi yoksa taktiksel hatalardan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Evet evet, bize guild içi dramalardan bahset. Kan, nefret ve gözyaşı istiyoruz. Gerçi gözyaşı kotasını lel 2500 try worthless diyen arkadaş doldurmuştu, kan ve nefret şimdilik yeterli bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 adam 750 denemeyi stream etti yetmedimi orada ki drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Tebrik ederim simdi gordum, umarim top 10 oldugunuz gunleride gorursunuz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bir daha ki contente kadar drama dönmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 nihlathak said: Tebrik ederim simdi gordum, umarim top 10 oldugunuz gunleride gorursunuz (tu) Sana noluyo oğlııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 top kaç oldunuz şimdi catasTOP diye dalga geçen var mı kıskanıyorlar çekemiyorlar diyonuz, ama artık biz top olduk siz daha konuşuyonuz diyebilirsiniz mesela http://www.quickmeme.com/img/67/679d23e54c4f77ff518dd7e6ecd19912e477ee3402b8f8fef62bc752e3330f7a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Sequo said: nihlathak said: Tebrik ederim simdi gordum, umarim top 10 oldugunuz gunleride gorursunuz (tu) Sana noluyo oğlııııım Ne var olm adamlar basari saglamislar, tebrik de mi etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar