mardox Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Oo kim kimin kardesi muhabbetiyle iyice Muge anli olmus baslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Harbi lan lorrotar diye bi adam vardı forumda. Lotorat ehere mehere derdik çocuktuk. Gerçi ben bugün olsa yine derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bu konu toparlanmaz enerjisi yüksek fay hattı kırmışız gangrene söyliyim de format atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hotshot kime sövüyoz? // ashsekeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Gangren said: Hey, yeter sanki? 2-3 atışmaya göz yumduk tamam da, daha fazla uzatmayın lütfen. Burada seviyesiz laf yetiştiren birçok kişi için son uyarıdır. sırf wow geçmişin bok gibi diye. Ezildin diye insanları susturuyorsun. Noobluğunu daha da belli etme. PROlara bırak bu topiği ve vanish at. Powder a da gerek yok artık. Bilmezsin sen, eskiden powder lazımdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Surayi okudukca iyi ki birakmisim diyorum Ehihiheih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Şunları okuyunca cataya başvursam mı diyorum (almazlar). Ne tatlı oluyordur o dramanın içinde olmak, aaah aaah bilemedik VAY AK nın değerini BİLEMEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 lan eskiden monglowda pvp yapılır çözülürdü iş bu ne böyle, mob kesmeyi ne çok seviyormuşsunuz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Gangren said: Hey, yeter sanki? http://media.sinematurk.com/film/0/95/bec1163897ac/7850_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 axedice said: Şunları okuyunca cataya başvursam mı diyorum (almazlar). Ne tatlı oluyordur o dramanın içinde olmak, aaah aaah bilemedik VAY AK nın değerini BİLEMEDİK Bütün maaşı patlamış misira yatiririz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Sequo said: Sertcocuk said: fiat da 116 senedir araba yapıyor beyler. eski olmak iş değil. Kanka o fiat aynı zamanda ferrariyide üretiyor :( Dipnot: Konuyla alakasız ama yazmak istedim Ben de demeden geçemeyeceğim yaaa Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram Trucks, Abarth, Mopar and SRT. FCA also owns Ferrari, Maserati, Comau, Magneti Marelli, Teksid Bunlar Fiat bünyesinde. (Bu arada da tebrikler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Erol büyükburç vefat etmiş siz wow u ben getirdim saksı değilim diyorsunuz. Allah rahmet eylesin :( Bu arada hadi bu hafta insin Blackhand sonra güzel tebrikleri okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 go in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Yalnız ben kendime çok şaşırıyorum abi böyle ben eskiyim sen iyisin ben şöyleyim ben böyleyim muhabbetlerini görünce, yani resmen tek butonluk skillim varmış anladığım kadarıyla zamanında dünya ikincisi guildde mage oynadım, en az ölen adamdım (standing in fire kısmında eksiğim yoktu halen de yoktur) ama oyunun şu halinde defaatle denedim tekrar başlamayı ve hep bok gibi oynadım. Ya uzun süre ara verince bir süre alışmak gerekiyor ya da hakikaten tek butonluk adammışım. (Çünkü hardcore oynadığım classlar mage ve demonic sacrifice warlock tu lel, tek tuş) Konuyla alakası, eski olmak önemli değil, 2005 te çok iyi oynuyor da olabilirdiniz, ama oyunun o haliyle bu hali bir değil, addonları herkesin kullandığı kabul edilerek design edildiği için oyun artık yetoyla proyu ayırmak için dikkat edilmesi gereken tonla ince detay eklediler (siz casualization derken), dolayısıyla eskiden iyi oynamış olmak bugün hiç bir şeye delalet etmiyor, denedim, gördüm. Veni, vidi, bokgibioynayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 barbu said: Gangren said: Hey, yeter sanki? 2-3 atışmaya göz yumduk tamam da, daha fazla uzatmayın lütfen. Burada seviyesiz laf yetiştiren birçok kişi için son uyarıdır. sırf wow geçmişin bok gibi diye. Ezildin diye insanları susturuyorsun. Noobluğunu daha da belli etme. PROlara bırak bu topiği ve vanish at. Powder a da gerek yok artık. Bilmezsin sen, eskiden powder lazımdı... ahaha süper bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Zamanında Nihilum'da oynadık, böyle ego, drama, sidik yarışı oralarda yoktu ya. Atom mu parçalıyorsunuz birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 evet yok mu artıran, nihilum geldi. method'da oynamıs birileri vardı aranızda hatırlıyorum. cıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 5-6 tane var methoddan burda vanilla tbc officer vardı hatta birimizde gelip ss koymadık world 1st yazmadık ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Arada fark var ama, metoddan 5-6 kişiydiniz siz, adamlar bütün gült burda muhabbetini çevirebilir. Biz mesela VAY AK olarak server first aldığımızda gelip konusunu açmıştık herkes bizi tebrik etmişti. Bütün gült üyeleri forum üyesi de olunca farklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yaw abi siz şunu anlamıyorsunuz. Adamlar bu oyundan para kazanmıyor. Oyunda world 50 ye girdi diye ekstra bi hediyede almıyorlar. Yani reel yaşama + olabilecek hiçbirşey yok. Burada hem fikiriz. Peki bu adamlar ne yapacaklar birde ağırbaşlı mı olsunlar. Ben gayet normal karşılıyorum gelip egolarını boşaltmalarını. Etraf ego oldu ama yapacak bişey yok. Bırakın rahat rahat boşaltsınlar. Yoksa bunlarda tavuk döner yiyor sizde yani. Alayınız fakirsiniz şuraya 2-3 ferrari fotosu koyayımda rahatlayım. http://i.imgur.com/dkRXm9D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Sequo said: Yaw abi siz şunu anlamıyorsunuz. Adamlar bu oyundan para kazanmıyor. Oyunda world 50 ye girdi diye ekstra bi hediyede almıyorlar. Yani reel yaşama + olabilecek hiçbirşey yok. Burada hem fikiriz. Peki bu adamlar ne yapacaklar birde ağırbaşlı mı olsunlar. Ben gayet normal karşılıyorum gelip egolarını boşaltmalarını. Etraf ego oldu ama yapacak bişey yok. Bırakın rahat rahat boşaltsınlar. Yoksa bunlarda tavuk döner yiyor sizde yani. Alayınız fakirsiniz şuraya 2-3 ferrari fotosu koyayımda rahatlayım. http://i.imgur.com/dkRXm9D.jpg götüne göbeğine photoshop yapan adamın "gerçek hayat rererörörö" diye konuşması da çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 wow topici altında ferraride gördük sonunda. Cem yılmazın dediğine çıkıyor olay. Kimse aynaya bakıpta ben kimim lan demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bliksem said: Sequo said: Yaw abi siz şunu anlamıyorsunuz. Adamlar bu oyundan para kazanmıyor. Oyunda world 50 ye girdi diye ekstra bi hediyede almıyorlar. Yani reel yaşama + olabilecek hiçbirşey yok. Burada hem fikiriz. Peki bu adamlar ne yapacaklar birde ağırbaşlı mı olsunlar. Ben gayet normal karşılıyorum gelip egolarını boşaltmalarını. Etraf ego oldu ama yapacak bişey yok. Bırakın rahat rahat boşaltsınlar. Yoksa bunlarda tavuk döner yiyor sizde yani. Alayınız fakirsiniz şuraya 2-3 ferrari fotosu koyayımda rahatlayım. http://i.imgur.com/dkRXm9D.jpg götüne göbeğine photoshop yapan adamın "gerçek hayat rererörörö" diye konuşması da çok komik. Niye komik ki ? Sanal ortam değil mi dilediğimi yaparım :) Ferrariyi görünce shitstorm döneceğini biliyordu evey hell yea. Yine tauntladım ilgiyi üstüme aldım. Evet kızlar 100$ questline başlayabilir artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 BÖN HÖPÖNÜZDEN ÖNCE DOÜĞDUM ÇOH DA PARAM VAR! Çok fakirsiniz keşke ölseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar