Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Nihilumun partner guildiymiş lol he öyle frozen coreları satıp gm'iniz parayı cebe indirince partner guild olduk diye mi kandırdı sizi de hasdhsadas.

Yetiyormuş demekki yaşım merak etme sen aslan

Eternal said:

Tek derdimiz başarı olsaydı eşle dostla oynamaz progress peşinde koşan yabancı guildlere girerdik..

Ben duyacagımı duydum, git eşle dostla oyna hadi
Sosyal ağlarda paylaş

Yani söyledigim gibi Ragefreak kızmak darılmak gücenmek yok..

eniac , sertcocuk falan bu arkadaşlarla münakaşa et. Biz ağır geliriz sana. Abilerini severim eskilerden çok hatrı sayılır kardeşlerimiz oldu oralarda yıllarca oynadık beraber.. Ama sizin gibi egosantrik juniorlar ne zaman doldu .. deadly boss mode'lar ne zaman yüklendi bu işin boku cıktı. Eline klavye alan wow'cu oldu..

Siz okey oynayın üçünüz ben dördüncü gelirim size.
Sosyal ağlarda paylaş

Sertçocuk dedigin Chaosbreed lan, desdursuz agzına alamazsın adını. Çapın yetmez :) Neyse tek yapabildigin artistik eski olduguna dair, kaldı ki ne benden ne karandinden ne mirauldan eskisin. O yüzden gereksizlik yapma artık. Burası eskici dükkanı degil. Gidip emekli ögretmen lokalinde falan anlat hikayelerini nihilumla partnerdik diye.

Şuan eniac neyse sen gözümde x yıl öcesinin eniac'ısın, hiç bir bok yiyemeyip yedigini zannedip artistik yapan ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Desdursuz agzımıza alamazmıymışız ahahahah ulan adamın kendisinin bişey dedigi yok sen burdan herifi övüyosun bize.. Sen anlatma olm adam kendi anlatsın bize.. biz tanırız zaten onu eskiyse biliriz birbirimizi sen bi araya girme.. Gangren lütfen müdahale et abi artık .. rica ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Hey, yeter sanki?

Hey dostum senin yaşın millete artizlik yapmaya yetiyor mu ha?

Bizim zamanımızda twinzi keserken druidler innervade i destursuz ağzına almazdı BEBE

Guild vaultun içini boşaltıp bütün paraları hortumlayan GMiniz ally rerollayıp VAY AKdan kaçınca elaleme partner olmuştunuz HATIRLATIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal ateşi baya alevlendirdi ya helal olsun.

Ama kanka boş konuşuyorsun onuda demeden geçemeyeceğim.

İbrahim Kaş'ın Messi'ye ben senden 5 sene daha fazla futbol oynadım ben ayağıma topu aldığımda sen portakalda vitamindir demesi gibi olmuş bu.

Ama İbrahim Kaş bile olamamışsın oyunda orası ayrı üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal ve Zerg beni karakter olarak tanımasanız bu adamla aynı kefeye koy diyecemde söylemleriniz bana karşı hiç yakışmamış. Tamam oynadık bi şeyler yapmaya çalıştık denedik ben sen başkası tarafından guildi götüremedik patlattık. Bu adamla beni özellikle şahsiyet olarak aynı kefeye koymayın çünkü iğrenç bir insan , dilim varmıyo yalan dolanları küfürleri ahlaksızlıkları. Bencede şuan uzatmaya gerek yok en azından aklı başında olan oyuncuları için konuşuyorum biraz eleştirilmeye açık olun, yaptığınız yanlışı kabullenin. Yanlış dediğimizde sen yanlış düşünüyorsun ama aslında doğrusu bu diyebilin. Yapmayın gözünüzü seveyim kaç yaşında adamlarsınız. Aşağılamak küfür etmekle guildinizi kirletmeyin. Evet Türkiye'de sizin kadar başarılı bir guild olmamış ama parantez Türkiye'de . Şu başlık blizzard forumlarında dönse kim bilir yabancılar nasıl dalga geçerdi sizlerle. Biraz sukunet kimsenin emin olun ark niyeti olduğunu zannetmiyorum. Tamam vakti zamanında troll'e destek veren bir ragefreak var, kendisi her şartta zaten zarar. Ama Catastrophe adını kirletmeye yönelik bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler kardeşler yeter bence :) Sonuç olarak oyun yahu. Sen dünya sıralamasına gir, diğeri girmesin. Yakında ben ayda 10bin kazanıyorum sen asgari ücret lafını mi döndüreceksiniz ? Sequ ferrariye roll atan adam var mı ? diye mi soracak uzatmayın güzel drama idi sonu kötü gidiyor. Rage'nin tarzı bu böyle biraz sert bir arkadaş ama oyunda yaptıkları guild olarak başarılı. Eternal zaten çok eski oyuncu BL topiclerinde her lafa girerdik şu nerde bu nasıl :)

İkinizde güzel arkadaşlarsınız Gangrende emektar moderatör hadi bitirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah ozi katılıyorum. Aslında doktorun mesajdan sonra uzatmadım 2 3 sayfa birşey yazmadım ama dayanamadım yine damarıma basılınca.

Yeterince seviyesizleştigimize göre toparlayalım madem.

Tanımadıgım etmedigim insanlar, bir kelime münasebetimiz olmamış insanlar, birisi ergen der birisi igrenç der, maşallah.

Micha streamde ne duysan gelip benden bilmen, ama aslında benim söyledigimi iddia ettigin şeyleri ryujinin ve karandinin söylemiş olmaası gerçegi seni sadece komik duruma düşürdü, belki hala farkında degilsindir, ama o raidde şunu şunu diyor, şöyle böyle konuşuyor dedigin adamların kim oldugunu bil önce. Sanırım beni de karandin sanmışsın öyle dediler ne kadar doğru bilemiyecem orasını. Sen biraz düşün kafanı toparla. Daha kimin kim oldugunu bilmeden gelip hakaret etmeye kalkarsan, karşılık verince de ama igrençsin ühü deme bana.

Eternal kim tanımam etmem, guilde başvurusu ve sorulara verdigi cevaplar kadar bilirim sadece. O beni o kadar da bilmez büyük ihtimal ile. Gelip bana ergen, jenerasyon farkı bık bıklamadan önce insan bi sorar, 500 tane ortak tanış insan vardır. Aynı yaştayız başvurundan gördügüm kadarı ile. Bir de kendi kendine sidik yarışına girip bildigimizden fazlasını unutman, çok eskiyim çok iyiyim coolum hepiniz noobsunuz tavırların var ki, enteresan. İnsan şunu söylemeden bi önce ölçüp biçer, karşısındaki adama bakar.

Her topicde 2005 den beri oynadıgını anlatmandan kusacam artık, bi tane caps almışsın sıradan her wow postuna copy paste yapıyorsun. Ben de 2005 hazirandan beri oynuyorum ama afedersin skimde de degil, 19 20 yaşında bizim kadar hatta daha iyi oynayan cevherler var.

Duydugum kadarı ile lorottarın abisiymişsin (2011'de content ortası tek kelime etmeden vanish basan bir eleman) Eğer doğru ise, başvuru yaparken kardeşinin lorottar oldugunu bile yazmamışsın. Çok dürüstçe ve açık sözlü bir hareket. Tekrar ediyorum, eğer öyle ise. Gerçi kaynak güvenilir. O zaman da officerdım, catastrophe o zaman da ilk 50 deydi. Catas o zamandan bu zamana wow'da bulundugu dönemde hiç bir zaman top50 den çıkmadı.

Güncel sıralama ile devam edelim 9/10 world rankımız #43, son bossun önündeyiz ve blackhand ile daha da inme hedefimiz var.

micha'nın ilk 100'e giremezler iddiaları ve eternalın yıllardır ergenler tarafından yönetildigini iddia etmesini göz ardı edelim.

Çünkü bi yerden sonra komik olmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...