Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi bide bişeyi merak ediyorum ben. poi koyarsak resist koyamıyoruz. resist hakikaten etki edicekmi yani? 60 vuran energy boltu 10 20 ye çekicekse eğer poiden feragat edilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 eva mage insc resist poison meditate 80 heal 60 anatomy 60 nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 olmaz abi kombatta tut ki yanında öldüm resleyemiceksin beni? skype tan yiceğin küfür cabası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 steal resist mi açiyim steal snoop mu biri beni britten alsın bi de :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Serverda kaç kişi var online ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 621 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 2 ye böy onu dfg herkes multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 britte misin sen hala tunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 la evim onaylanmamış nasıl kaldırcaZ? yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 statları ayarlıyorum yewde razorla girebiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yew diil de neresiydi burası xD britteki gateden girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 jhelom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 evet jhelomda müzik aletlerinin yanındayım fevax nikiyle elf açtım ama zenci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 snoopdan guard geliyo tam bir şıfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Archer için önerdiğiniz build nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Animal Lore skill'i ile attan düşme şansı arasında bir bağlantı var onu da göz önünde bulundurun build yaparken. Crossbow sürekli attın düşürüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 -Crawler- said: Animal Lore skill'i ile attan düşme şansı arasında bir bağlantı var onu da göz önünde bulundurun build yaparken. Crossbow sürekli attın düşürüyor çünkü. bildiğim kadarıyla böyle değil bu, eğer at üzerinde değilsen ve attan düşüren bir silahla vurursan %100 ihtimalle düşüyor attan. eğer at üstündeyken %100 attan düşürüyorsa onu 10 dakkaya kaldırırlar serverdan öyle op bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 öyle de değil. karşındakinin anatomy ve armoru 50nin altındaysa ve sen de atsızsan %100 oluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 spompas said: eva mage insc resist poison meditate 80 heal 60 anatomy 60 nasıl sizce? ins bonusu tam ne kadar yazıyor mu bir yerde ıns yerine healt anatomy düüşünüyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 xhi said: spompas said: eva mage insc resist poison meditate 80 heal 60 anatomy 60 nasıl sizce? ins bonusu tam ne kadar yazıyor mu bir yerde ıns yerine healt anatomy düüşünüyorumda. tam yazmıyor ama +ları var denedik arkadaslarla bu sekilde resurrect olmayacak ama cure bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 thief kasıyorum bu snoop için illa gönüllü birini mi bulmak lazım nedir? öyleyse var mı biri karşılıklı girişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 evet ben 7/24 makrodayım gleirsen kasarız şuan olmaz tabi evde bıraktım makroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 mekan? zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi mf çalışmıyor? demin denedik 5-10 kere vurdum quarterstaff ve club ile hiç stamina gitmiyor karşı taraftan? proc bazlı mı bu da? procladığı zaman mı gidiyor sadece? anlamadım öyle salak şey mi olur lan, az az düşürmesi gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar