Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebula - skiller , buildler falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eski staff varken oynasaydın. Macrodan giderek artan (4 saat - 8 saat - 16 saat diye) jailleri yeseydin aslşdadlşkas

Oldschool bir kontrol mekanizması vardı ama eğlenceliydi.

GM ya da Seer macro yapan karakterin yanında görünür olup konuşurdu. Cevap vermeyeni .jail direk. Ama böyle son anda bilg başına gelip de cevap vermeye çalışanlar efsaneydi

Gm: Merhaba, orada mısınız?
Macrocu: *Fışır fışır scroll sesi*
Gm: Merhaba, orada mısınız?
Macrocu: Guards
Gm: cevap vermezseniz hapis cezası alacaksınız
Macrocu: guards
Macrocu: all stay
Macrocu: all kill
Macrocu: Abi brdymasks burda
Mesaj tarihi:
deri set (NORMAL OLAN) yazınca ben leather set anlıyorum. 2 tane leather set var iste biri studded, daha fazla ar verdiginden bu tercih edilir. leather giyen gormedim, oyunda en ise yaramaz set.
Mesaj tarihi:
suark. gidip dragon keselim. sana da bana da başkasına da neyse işte dreagleat set yapayım. en babayiğit mage seti o. ve tabii ki mage robe altına armor verir.

ayrıca binekler de armor veriyor dedi birisi. mesela zos veya mustang e binsen armor artıyor
Mesaj tarihi:
100k draglet nirda buluyorsun .ben 4 adet yaptım en ucuzunu 250k dan sattım anında vendorda.Birde işsizlik yaptım 3 gün yemedim içmedim yün deri topladım.120 deri set 500 ağ bastım ağır işsizim
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Neden etmesin abi zahmeti çok,dragon kesicen ,deriyi yumusatmak için potion yapıcan.draglet kit bulup dikicen full eziyet yani

potion yapmak deneyim istemiyordur umarım
Mesaj tarihi:
e karşılaşmamız lazım
dün zaten gıremedım oyuna.

nickim suark abi, görünce selam verin
Black_Hand said:

navyamphs kalenin markını verdi bana sagolsun.

bunun dısında patiden bişi göremedik henüz..

*dokundurur*
  • Yeni Oluştur...