Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 biz zengin daha geldi ve dedi ki; Xaenin said: Milletin forumda geçirdiği zamanın büyük çoğunluğu başkalarının hayatlarına imrenmek topiğin haline bak lan. asdkladjasjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arcane said: aquila said: kokorecle yer anca ekmegi. sdfsdfsd. ya bi ara kokoya gidelim. Gidelim babus, yankida yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Xaenin said: Milletin forumda geçirdiği zamanın büyük çoğunluğu başkalarının hayatlarına imrenmek topiğin haline bak lan. çok doğru söylüyorsun keşke biz de böyle olabil... oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 olm paticikte herkes zengin ya kendimi burada fakir gibi hissediyorum evde 10 tane ayakkabı kutum olmasına rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aramızda hiç mi 1,5tl ye döner bulunca sevinen yok? elinizi vicdanınıza koyun öyle cevap verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben de fakirim panpa üzülme bugün elektriğimi kapattılar faturayı ödemedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 axedice said: Vingthor said: [seninle beraberken cok mutluydum NEDEN TERK ETTİN O ZAMAN HAYVAN HERİF BEN Mİ TERK ETTİM? SEN BAŞKA ERKEK VÜCUTLARINA GİTMEDİN Mİ? SANA İLGİ GÖSTEREMEDİM ÖZÜR DİLERİM ÇALIŞMAM GEREKİYORDU KARİYERİM İÇİN AMA BAŞKALARINDA ARAMAMALIYDIN BU KÜRT BÖREĞİNİN TADINI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çünkü onlar şekersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Vingthor said: KÜRT BÖREĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aquila said: arcane said: aquila said: kokorecle yer anca ekmegi. sdfsdfsd. ya bi ara kokoya gidelim. Gidelim babus, yankida yeriz. şunu farkettim abi. sadece forum buluşması olursa koko yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sen koko ye diye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne kadar daha burdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Tsye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 1 hafta burdayim, sonra yokum, sonra gene varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Y.vercik muhabbeti yapılmış gene 2. sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: DayZ oynuyorum , bf degil sdfs Hem zengin hem zevk sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 GokTuRK said: abi adamın taktiği bu belki yani BF den hatun şey yapacaksa.... olamdı di mi olmadı... abi şu adamda gizli bi potansiyel var . 2 dir güldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 esh istifa etsin artık yeter kamuoyu önünde rahatlatacak.... dur ya yanlış konu bi dakka slfjskldjf estafurullah imamizer senin güzelliğinden o. (alçakgönüllülük taktiği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 asdfg :D Ren said: aramızda hiç mi 1,5tl ye döner bulunca sevinen yok? elinizi vicdanınıza koyun öyle cevap verin. bi gün şöyle manzaralı bi masam olursa manzaraya karşı vurucam kırbacı vurucam kırbacı. Esh said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 6 sayfa boyunca imamizer dan bir analiz bekledim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar