arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aquila said: kokorecle yer anca ekmegi. sdfsdfsd. ya bi ara kokoya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 doğru mu bunlar esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Asteroth said: Birincisi, adam demek ki görmemiş değil. İkincisi yüzsüz değil, 500k'lık apartman dairesiyle buraya gelip "Fakirler" edebiyatı yapmıyor. yüzbinlerin sesi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 esh paralarıyla bana vurup minik morluklar yaratıyor bebeksi vücudumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: kısmen abi ekran gg no remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adamın yatıda hemen önde bağlı vay bacanağını seveyim dünya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dar ufkumun kusuruna bakmayın ama tül perde olmayan ev yeterince zengin evidir benim için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 iski yıkılsa benim manzaramda böyle oalcka lan bide 3-4 ağaç kesseler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 manzara çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 imamizer said: dar ufkumun kusuruna bakmayın ama tül perde olmayan ev yeterince zengin evidir benim için :/ Kardeşim. Sırf bu yüzden 250 lira kira verdiğim evimin salonuna tül perde takmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kadın girmeyen evin tuvalet kağıdı masanın üstündedir. bizi kandırmasına izin vermeyin. resim fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Eve kadın girmediği fake. Oyun oynarken faceroll değil secksroll yapıyordur klavyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: Panpa oynarız onlarla da bizim kızların külfeti yararından büyük. perşembe belgrada gidiyorum, spetsnaz a katılıcam esh seni anlamıyorum abi. bodrumda ağladın durdun kız yok diye. istanbul'a gelmişsin, hadi oturduğun yeri boşver kız her türlü var istanbul'da, bu sefer de oyun oynuosun. ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: kısmen nazar gelio o camlara dikkat et. çatlarsa çınlat kulağımı lkjaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dworgian said: esh seni anlamıyorum abi. bodrumda ağladın durdun kız yok diye. istanbul'a gelmişsin, hadi oturduğun yeri boşver kız her türlü var istanbul'da, bu sefer de oyun oynuosun. ah be şu gerçek mi?? abi bizim buralarda (bodrum - marmaris) kütük koysan 2 dakikada hatun yapıyor kendine ki senin elin ayağında düzgün... duymamış olayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gerçek de, adamın oteli var, otelden çıkamıomuş, otele de yaşlılar geliomuş vs diye ağladı durdu tüm yaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 10 yıldır aralıksız çıktım 5-6 kadınla. yeter abi. bi yıl falan istemiyorum bişey. tamam arada ağlıyorum testosterondan dolayı ama yapacak bişi yok, 65e kadar böyle. Beyni yok fikri var uzuvun. hiçbir kadın da "aa 24/7 sevişelim ama gelecek planı yapmayalım, evlenmeyelim, sen oyun falan oyna, cok konuşmam, sürekli ilgi istemem" demeyeceğine göre cok da kasmak istemiyorum her gece orda burda. bildiğin sıkıldım ilişkiden. en azından DayZ de vurulunca ölüyosun, ilişkide vurulunca gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben seni anlıyorum esh. gerçekten anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Alla alla tanımasam inanıcam dediklerinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: hiçbir kadın da "aa 24/7 sevişelim ama gelecek planı yapmayalım, evlenmeyelim, sen oyun falan oyna, cok konuşmam, sürekli ilgi istemem" demeyeceğine göre . r u shure? edit: hele de senin ekonomik durumunda bu lafı ediosan senin playboy abilerinden ders alman lazım asap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o cumle cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adam sizin yapacağınız tierdan hatun bakmıyo beyler, raad olun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 esas dedigin tier hatunlarda sürekli ilgi istemeyen, alan memnun veren memnun tarzı hatun çok. low tierlerde genelde "ehe evleniris" diye bakanlar gırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dworgian said: Esh said: hiçbir kadın da "aa 24/7 sevişelim ama gelecek planı yapmayalım, evlenmeyelim, sen oyun falan oyna, cok konuşmam, sürekli ilgi istemem" demeyeceğine göre . r u shure? evet abi , shure iem lerimi kadınlardan daha cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar