Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

2 kadın arasında kalma, oslo'daki hatun geldiğinde ayrıl makul gerekçelerle.

hayatını sadece edebiyat konuşabildiğin, aç kaldığında söyleyemediğin, senden maddi yönden daha yukarıda olan kadınla harcama, seni asla gerçek anlamda anlayamayacak.

senin hayatla ilgili problemlerin kredi kartı borcu, ev kirası, okul harcı vs. iken onun en büyük dertleri mudo'da gördüğü ayakkabı, m.a.c'ten alması gereken fondoten ne bileyim zara'daki yeni sezon ürünleri falan olacak.

bu hep böyle olacak ve sen kendini hep yarım hissedeceksin.

sorunun cevabı sende

bu söylediklerimi içinde biriktirerek yaşayabilecek misin?
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman iki kadın arasında kalsam ve hep yanlış olanı seçtim. şimdi böyle bir şey olunca direkt kaçıyorum, kasmaya gerek yok.

bingildak said:

okumadım:

iki kadın arasında kaldıysan iki kadını da bırakman gerekir çünkü iki tarafta olmamış demektir, olsaydı o mu bu mu diyecek vaziyette olmazsın.

yeniden başla.

hah biraz böyle sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

merhaba,
[i]kişisel'in diger bölümlere göre daha agırbaşlı bir ortamı oldugu için çok fazla troll yemeden tavsiyeler alabilecegimi umuyorum.

lel. arada troll olmazsa kimse gidip senin 3. sınıf türk dizisi senaryolu postunu ve konunu okumaz. tadında troll iyidir. eğlendirir.

jacabo said:

double penetration

bu başka bir şey. 2 erkek 1 kadın şeklinde olanı. bilgi kirliliği olmasın.

bingildak said:

okumadım:

iki kadın arasında kaldıysan iki kadını da bırakman gerekir çünkü iki tarafta olmamış demektir, olsaydı o mu bu mu diyecek vaziyette olmazsın.

yeniden başla.

esasen olay tamamen şundan ibaret. gerçekten sevdiğin, aşık olduğun, hayatını hep onunla geçirmeyi düşündüğün birisi olsaydı bu ikilemi zaten yaşamazdın. o yüzden ben konuyu ciddi ilişki olarak değil hangisiyle çıkayım/takılalım şeklinde algılıyorum.

yapabileceğin çok birşey yok, şunlardan birini yapacaksın:

yapın müsaitse 2 siyle birden takıl.
yapın daha az müsaitse uzaktakiyle ayrıl yakındakiyle takıl.
yapın müsait değilse 2 sinden de ayrıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ayrıl abi oslodakinden ikinciyle devam et. O anlayamama büyük bir gap aslında. Mesafe olayını bende yaşadım, kız çok tatlı kuruntusuz hatta mükemmele yakındı ama 2bin km öteden olmuyor yanına gideyim diyorsun 1 kere 2 kere baya bi sıkıntı oluyor hele ki fiziksel destek gerektiği zamanlarda. Eminim çok iyidir o uzaktaki kız ama iyi olmak yetmiyor malesef, bazen şartların da uygun olması gerekiyor anladığım kadarıyla da senin için gerekli şartlar diğer kız için karşılanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...