yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 gelen tepkilerle ben 2. sezona başlamamıştım, şimdi nasıl öneriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 olm nasıldı final puanlayın :D şantiye kaldık bugün ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 upload acitti canimi Benim icin en iyi dizi bolumlerinden biri oldu final. Ne kasti be. thx hbo Birinci sezon degil ama gene cok iyi diger bir cok diziden.. 3. Sezon please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sonunda çaveze mesaj mı çakıldı? kapitalizm mafyatik ilişkiler ihaleler corrupted officers'tan tam son sahnede geldiği yer... finalde hoş bitirdiler bölüm başlı başına iyiydi fakat sezon 1 efsanesine yaklaşamadı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Proje müdürünün vınnn çaldım dl ettim :) Çok iyidi be ! fuck you corrupt mother fuckers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 dizinin en delikanlı cocugu Nails galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 abv bedaş tam izliyordum elektrik gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 final fazla dark oldu. zaten böyle bekliyorduk şaşırtmadı o yüzden. ters köşe için son anda bir mutlu son beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 final Hoşçakal uzun adam Hoşçakal dertli adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 frank'in yürüyüş çok güzeldi. ray'in ağır çekim taranması 90'lara götürdü :( onun dışında gayet meh. biraz gerseydi bari. konu da meh zaten. karakterler bir yere kadar taşıyabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ray bi ara big boss oldu lan bu bölüm http://s2.djyimg.com/n3/eet-content/uploads/2014/06/metal-gear-solid-1024x624.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 endustriyel futbol gibi, endustriyel suc da sarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ben dediydim. Rust & Marty ikilisi giderse bu dizi biter diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 cok zor bir tespit yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 baya ince bir tespit öyle deme, törkiş roger ebert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Nerden biliyorsun diyenler çıkmıştı zamanında. goldbären said: Anhora said: Dizinin ruhunu bozdular. Bence dizinin çekici tarafı kayıp davalarını çözmek değil, Cohle'un kendine karşı ve topluma karşı eleştirel sorgulamalar yapması ve bununla birlikte gelişen olaylardı. Ve bu tipe uyan adam: Matthew Mcconaughey'di. olm bunda olmayacağını nereden biliyorsun. hadi oldu kendi dilinde başka bir karakter olmayacağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 2 final Ulan o çocuğu da özellikle öyle dombili seçmişler ki hem baba yüreği diyelim hem de ulan bas git seneler sonra halledersin bir şekil diyebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sen dedin diye bende tiksindim bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Final shit tier. Herkesi öldürmek için bin dereden su getirmek. Arclara hizmet etmeden cast öldürmek. B R A V O P I Z Z A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Daesu said: dizinin en delikanlı cocugu Nails galiba. Nails en düzgün karakter arc'ına sahip aynı zamanda. Loyalty: confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 basıp gitse breezirs de gg olurdu, arabadaki vericiyi farketti bahaneyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 FUCKİN LATİNAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 latino yani asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ermeniler daha çok götürdü. Meksikalılar elmasları bulsaydı işler değişirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 finale 3. sezonda yengelerin yeni maceralarını mı izleriz acaba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar