Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: ben ne zaman gece bıraksam makroya uyandığımda böyle banyoya gidiyorum elimi yüzümü yıkarken içerden bleeeğğğhhh diye bir ses geliyor. tam uyandığım saniye açlıktan ölüyor lel balığa click ettir arada makroda. balıkları taşıma yolu buldunuz mu kolay ? serpents banka açılıyor mu gemiden deneyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Llama said: bingildak said: akşama kuruyorum fight club'ı, 7-8 gibin bana da haber edinde parry kasayım Seko bir ses ette oyundayken şu dün aldığım parayı faiziyle vereyim. İster scroll şeklinde çek, ister cash sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi kurayım club'ı marklayıp moonglow'dan gate açacam, isteyen herkes gelir. hızlı bir şekilde tinker/carpenterlar evin için istasyonları atsın. bende bandaj/cloth vs. toplayıp getireyim bandaj stackeleyelim. kutular, runebooklar vs. herkes bir şeyler katkıda bulunsun, herkese skill kasma hub'ı yapalım işte. pvp bölgesine kurmayacağım zaten. amaç hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Çok güzel olur, ph kapanmadan şu war skillerini de kasıverelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yaptığım poison scrolları almıyor mage? demin alıyordu sebebini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 high mage'e satıcan yanlış mage'e satıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 parası bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi işte çok pis gaza gelio insan ama ya. cidden bir tablet edinip uzaktan erişimle gün içinde macrolayasım var. izin mi alsam ph haftası sajkdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Pyro said: Seko bir ses ette oyundayken şu dün aldığım parayı faiziyle vereyim. İster scroll şeklinde çek, ister cash sdfg yok abi kalsın para kasın para guild kurucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şu balıkları indirmenin kolay yolu varsa yarın kurarız guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 evet high mage e sattım. ben kale için para kasmaya başladım alalım artık şu kaleyi. bi de bana fullspell book lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben pack horse sokuyorum 2 tane, tanesi 9k raw taşıyor. 3.8k'da ben taşıyorum. 21-22k çıkıyor tek seferde ama bundan daha hızlı bir yöntem bulamadım. 100k çıkarmak için 4-5 kere gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adamlar Minoc-Sen guildi kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Llama said: Pyro said: Seko bir ses ette oyundayken şu dün aldığım parayı faiziyle vereyim. İster scroll şeklinde çek, ister cash sdfg yok abi kalsın para kasın para guild kurucaz bana virmanlayın borcu panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yeni başlayan para ihtiyacı olan varsa söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 benim fullspellbook a ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o bende de yok yapmadım daha dsfkjbskfha para var sadece biraz, kasacak olan varsa vereyim diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: ben pack horse sokuyorum 2 tane, tanesi 9k raw taşıyor. 3.8k'da ben taşıyorum. 21-22k çıkıyor tek seferde ama bundan daha hızlı bir yöntem bulamadım. 100k çıkarmak için 4-5 kere gitmek gerekiyor. kutunu boşalt karde$ ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 balıkları şöle taşınıyormuş ilk bi evin olucak ya da bankanın sahile yakın olduğu yere gidiceksin.[jhelom da ole ıdı ya yanına 20 tane refresh pot alıp 7,500'er adet elinde bankaya taşıycaksın ya da hiç refreshe gerek yok diyosan 3333'er adet çantaya koyup taşıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bankaya taşıdıktan sonra? bankaya taşıyana kadar vendora taşı sat abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 buldum ya 100k balık sattım bi seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Nasılmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ömrüm çürüdü 999 tane sata sata ahsduahsaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dworgian said: TEAMSPEAK kuracak babayiğit yok mu? edit: esh kurtarır bizi belki calvaria said: catze gilin mumble var biz akşamları ordayız ama sahibi ben olmadığım için adresi paylaşmayı uygun görmedim Abi Mumble bilgilerini verin sorun değil ya :) http://www.mumble.com/ buradan mumble'ı indirin Server Adress : hajnal.mumble.com Port : 6005 Password : retret genellikle KINAYT ONLAYN EFSUNLU PRENS İMAMİZER kanalında takılıyoruz, oyunu oynayan gelsin, muhabbet etmek isteyen gelsin, gelen gelsin olm. noyan gelmesin bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar