Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ben ne zaman gece bıraksam makroya uyandığımda böyle banyoya gidiyorum elimi yüzümü yıkarken içerden bleeeğğğhhh diye bir ses geliyor. tam uyandığım saniye açlıktan ölüyor lel

balığa click ettir arada makroda.

balıkları taşıma yolu buldunuz mu kolay ? serpents banka açılıyor mu gemiden deneyen ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi kurayım club'ı marklayıp moonglow'dan gate açacam, isteyen herkes gelir.

hızlı bir şekilde tinker/carpenterlar evin için istasyonları atsın. bende bandaj/cloth vs. toplayıp getireyim bandaj stackeleyelim. kutular, runebooklar vs. herkes bir şeyler katkıda bulunsun, herkese skill kasma hub'ı yapalım işte.

pvp bölgesine kurmayacağım zaten. amaç hizmet.
Sosyal ağlarda paylaş

balıkları şöle taşınıyormuş ilk bi evin olucak ya da bankanın sahile yakın olduğu yere gidiceksin.[jhelom da ole ıdı
ya yanına 20 tane refresh pot alıp 7,500'er adet elinde bankaya taşıycaksın ya da hiç refreshe gerek yok diyosan 3333'er adet çantaya koyup taşıycaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

TEAMSPEAK kuracak babayiğit yok mu?

edit: esh kurtarır bizi belki

calvaria said:

catze gilin mumble var biz akşamları ordayız ama sahibi ben olmadığım için adresi paylaşmayı uygun görmedim

Abi Mumble bilgilerini verin sorun değil ya :)
http://www.mumble.com/ buradan mumble'ı indirin
Server Adress : hajnal.mumble.com
Port : 6005
Password : retret

genellikle KINAYT ONLAYN EFSUNLU PRENS İMAMİZER kanalında takılıyoruz, oyunu oynayan gelsin, muhabbet etmek isteyen gelsin, gelen gelsin olm. noyan gelmesin bi tek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...