cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 :/ 1 saatte kaç tane çıkartıp satıyorsun? Ölçek ekonomisinden kar ederim belki:P Yalnız 3 gp'den 4'e çıkmak baya farkeder ya 1 gp demeyin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 10 dk da maks 2300 tane balık eti çıkıyor pişmiş olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gereksiz vakit kaybı pişirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 500k balığım olunca yardım istiycem buradan yardım edersiniz dimi taşımama :( denize açıldım ama yanımda ne runebook ne bişi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 15 dk da 4bin balık dilimi hazırlıyorum şu an onu hesapladım. 4bin balık dilimi pişirilmiş şekilde 16k yapar 25 saatte tek balıkçı ile sorun olmazsa 1.6 m kasıyorsunuz. 4 balıkçı açık . 1.6m x 4 = 6.4m yarına sorun olmazsa elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pişirme abi vakit kaybı, o sürede tut ve raw olarak sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pişircem pişirmeden satarsam fiyat düşüyor :( 1.2 m ye düşüyor bir günde para x 4 = 4.8 m ye düşüyor 6.4 m den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 helal ya beilow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben farmda çinliden beterim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pişirmeye harcadığın süreyi balık tutmaya harcansan aradı unite başına 1gp'lik farktan çok daha fazla kazanç elde ediyorsun. dene bence 2 gündür 3 karakterle balık tutuyorum hala 1m yok lan, nasıl bir kasıyorsunuz anlamadım ben günde 6m falan asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak pişirme çok hızlı ya. Çok vakit kaybettirmiyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beyler akşama proje çizmem lzm ya. 8-9 gibi buluşup boks falan yapalım da makroda dursun voryoru kasayım diyorum. haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi bende akşam yardım ederim gerekirse, bir char stealing makrosunda olacak, yeni acc alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sana arkadan vurmaktan çok keyif alırım Uğurcum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 box a gelirim ben de. ama cow dövecektim doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Pyro said: Sana arkadan vurmaktan çok keyif alırım Uğurcum. parry gelsin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 akşama kuruyorum fight club'ı, 7-8 gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 TEAMSPEAK kuracak babayiğit yok mu? edit: esh kurtarır bizi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ule gece makroya bıraktım 2 dakika içinde kopmuş client amk. bıraktığım hali ile duruyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 catze gilin mumble var biz akşamları ordayız ama sahibi ben olmadığım için adresi paylaşmayı uygun görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben ne zaman gece bıraksam makroya uyandığımda böyle banyoya gidiyorum elimi yüzümü yıkarken içerden bleeeğğğhhh diye bir ses geliyor. tam uyandığım saniye açlıktan ölüyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tailoring de gm lendi Sirada magery Tinkering var sonra para kascam ben eush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Gece yatarken eva kasmaya bırakmıstım train edip. 30 train ediyor zaten, 30.5 de server çökmüş sdfh. Tam küfürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: akşama kuruyorum fight club'ı, 7-8 gibin bana da haber edinde parry kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bok var gaza getirdiniz beni de.. Onca zaman güncelde görüp görüp la havle diyodum... Connector iniyo. Bekleyin geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar