RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 edward kim ? ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 totemic 2 - raiden 1 baya iyi maçlardı ateşlerde yandık ikimizde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sdfdsfdsf ilk maci oynayamadim bile ama ya :S okadar rush beklemiodum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hazır haftasonuyken oynayalım maçı, stream de yapıyorum :D kayıt edebilirim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 totemic said: totemic 2 - raiden 1 baya iyi maçlardı ateşlerde yandık ikimizde. olm bu adama noob muamelesi yapılmıyor muydu, burada ağlamıyor muydu devamlı, millet de dalga geçmiyor muydu? kart alınca bi anda pro mu oldu, herkesi yenmeye başladı :D yoksa harbiden kartların önemine dair bir kanıt mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Benden başlayarak ne kadar dalga geçen adam varsa dümdüz etti murloç deckiyle. Bide üstüne druidimi oynamadım, onla 4. turda keserdim mehehe diye hava attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sanırsam murloc deckin ne kadar OP olduğuna dair bir kanıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi ultima degil bu neticede kartlar önemli ne kadar allah oyuncu olursan ol uygun kartlar 2 yaşında agugu diyen kardeşime gelirse parçalar seni lamer diye dalga geçer bide kumanda sokturur adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 murloc'u rogun uygun deckleri çok iyi alıyor. hatta murlocklu warlock gelince free win diye seviniyorum ben rank 6 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 akıllı olun.. asdfgsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ahmedinejad said: murloc'u rogun uygun deckleri çok iyi alıyor. hatta murlocklu warlock gelince free win diye seviniyorum ben rank 6 falan. hangi deck bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 şu stream yapan apaçi eleman kullanıyordu. benim maç bitsin koyarım benimkinin resmini şimdi. dünden beri 1 tane bile murloc decke yenilmedim. http://i.imgur.com/ilmGO5I.png elemanda sylvanas falan da var ama bende yok tabi o. baya başarılı deck bu. druid ve shaman dışında pek zorlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 zmain aksama müsaitsen oynayalım finali. haftasonu yokum persembeye kadar oynabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 totemic said: zmain aksama müsaitsen oynayalım finali. haftasonu yokum persembeye kadar oynabilirim. Ok evdeyim zmain#2515 eklersen oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Zmain 3-2 Totemic çok güzel maçlar oldu. zmain kaydetti sanırım yükler birazdan heralde... tebrikler.... WP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 totemic dünyaları aldın hala yeniliyon mu lan. vııy ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Güzel maçlar oldu, açıkçası şans da yanımdaydı, yüklüyorum maçları youtube a ilgilenen olursa :D allahım uzun diye sığmadı koca youtube a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 videoyu bi şekilde bana yollarsan ben yüklerim. sınırsız uzunlukta yükleyebiliyorum sanırım benim hesaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Adam iyi oynuyor desteleri de iyi ben ne yapam hafız. Arada real madrid'de yeniliyor asdfasdf Tekrar tebrikler zmain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yükledim de, sessiz olan flv dosyasına yaradan youtube a yüklerken ses verdi :D Dinlediğim müzik+arada kendime "bal" falan deyişim falan kaydolmuş :D Tam bir noobluk şaheseri yani, utandım linklemeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahaha ver ver, izleyelim, yazdın da öğrendik zaten yaptığın rezaletleri, izlesek bişi değişmeyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tamam ülen :D youtube'un kaçıncı senesinden sonra video yüklemeye kalkarsan anca böyle oluomuş :D Zmain vs Totemic Paticik Hearthstone #2 Finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tost makinesiyle mi çektin panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 videoyu yeni tabda açtım allahım ben nerelere tıkladım acaba diye düşündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar