Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kış 2013: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Winter2013Anime Bahar 2013: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Spring2013Anime Yaz 2013: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Summer2013Anime Güz 2013: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/Fall2013Anime Kalıp said: En İyi senaryo: En İyi animasyon: En İyi OP: En İyi ED: En İyi OST: En İyi Action/Adventure: En İyi Komedi: En İyi Dram: En İyi Harem: En İyi Romantik: En İyi Mecha: En İyi Slice of Life: En İyi Kısa (3-10 dakika): En İyi Herif: En İyi Karı: En İyi: Ben ayın birinde üşenmeden toplayacağım. Bu de benimkiler: En İyi senaryo: Uchouten Kazoku En İyi animasyon: Kill la Kill En İyi OP: Gatchaman Crowds En İyi ED: Kitakubu Katsudou Kiroku - İkinci ED En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Gatchaman Crowds En İyi Komedi: Kitakubu Katsudou Kiroku En İyi Drama: Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru En İyi Harem: Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru En İyi Romantik: Nagi No Asukara En İyi Mecha: Suisei no Gargantia En İyi Slice of Life: Silver Spoon En İyi Kısa (3-10 dakika): Aiura En İyi Herif: Yasaburo Shimogamo En İyi Karı: Yukino Yukinoshita En İyi: Uchouten Kazoku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 uzun zamandır yapmıyorduk bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi OP: SIE SIND DAS ESSEN UND WIR SIND DIE JAEGER En İyi ED: SnK ilk ED ve BOKU JA NAI arasında gidip geliyorum En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Kill la Kill En İyi Drama: Yahari En İyi Harem: TWGOK Goddesses Arc En İyi Mecha: Valvrave En İyi Herif: 8man En İyi Karı: Kiryuuin Satsuki En İyi: Kill la Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi senaryo: GITS Arise En İyi animasyon: GITS Arise En İyi OP: Shingeki no Kyojin #1 En İyi ED: Coppelion En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Kill la Kill En İyi Komedi: Watamote En İyi Dram: - En İyi Harem: Walkure Romanze En İyi Romantik: Chihayafuru 2 En İyi Mecha: Suisei no Gargantia En İyi Slice of Life: Genshiken Nidaime En İyi Kısa (3-10 dakika): - En İyi Herif: Okita Juuzou (Yamato 2199) En İyi Karı: Kiryuuin Satsuki (Kill la Kill) En İyi: Kill la Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi senaryo: Suisei no Gargantia En İyi animasyon:Kill la Kill En İyi OP:Kill la Kill En İyi ED:Hunter x Hunter En İyi OST:Kill la Kill En İyi Action/Adventure:Magi En İyi Komedi:Gintama En İyi Dram:Kyoukai no Kanata En İyi Harem:Yuyushiki En İyi Romantik:Beyond the Boundary En İyi Mecha: En İyi Slice of Life: En İyi Kısa (3-10 dakika): En İyi Herif:Rin Matsuoka En İyi Karı:Satsuki Kiryuin En İyi: Kill la Kill en kötü:log horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi senaryo: MaoYuu En İyi animasyon: Kill la Kill En İyi OP: Shingeki no Kyojin En İyi ED: Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Kill la Kill En İyi Komedi: Watamote En İyi Dram: Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru En İyi Harem: Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT En İyi Romantik: MaoYuu En İyi Mecha: Valvrave (Gargantia demediğim için biraz vicdan azabı çekiyorum aslında...) En İyi Slice of Life: Gin no Saji (Servant x Service te kıl payıyla geride kaldı zor karar verdim) En İyi Kısa (3-10 dakika): Namiuchigiwa no Muromi-san (10 dk dan birazcık daha uzundu sanki, sayılır mı?) Sayılmazsa Senyuu En İyi Herif: Hachiman Hikigaya En İyi Karı: Satsuki Kiryuuin (bayağı fazla aday var aslında, ama Satsuki ezdi geçti) En İyi: KILL LA KILL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oylarımdan birini değiştirmek istiyorum, yeterince düşünmediğimi farkettim: En İyi Karı: Chiffon Fairchild (Freezing Vibration) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yapma sam :( sam in tüm oyları kill la kill e gider diyordum ama en iyi karı seçimi üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 klk devam ediyor daha, önümüzdeki yıla da olur nasılsa. yamamoto-grade chiffon'u esgeçsem vicdanıma hesap veremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Onumuzdeki yil yapsak aynisini Kill la Kill ona girmez ama. Yoksa Shin Sekai Yoru derdim bende birkac yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi senaryo: Kill la kill En İyi animasyon: Kill la kill En İyi OP: Kill la kill En İyi ED: Kill la kill En İyi OST: Kill la kill En İyi Action/Adventure: Kill la kill En İyi Komedi: Kill la kill En İyi Dram: Kill la kill En İyi Harem: Kill la kill En İyi Romantik: Kill la kill En İyi Mecha: Kill la kill En İyi Slice of Life: Kill la kill En İyi Kısa (3-10 dakika): Kill la kill En İyi Herif: Kill la kill En İyi Karı: Kill la kill En İyi: cunku baska bisey izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 digerlerini bilmiyorum da, en iyi herif gamagoori ira'dan baskasi olamaz ya. sanmiyorum daha iyi birinin oldugunu piyasada fjkldsfjs. yani sezondan 2 seri takip ediyorum sadece(devam eden), yine de. dur bi' zorliyim En İyi senaryo: hicbiri bitmedigi icin bilemedim, magi onde goturuyor, sonra kill la kill/shingeki no kyojin. En İyi animasyon: kill la kill En İyi OP: shingeki no kyojin En İyi ED: naruto shippuuden 17 En İyi OST: kill la kill En İyi Action/Adventure: kill la kill En İyi Komedi: kill la kill En İyi Dram: -(magi'yi buraya koyabiliriz aslinda bu sezon icin) En İyi Harem: - En İyi Romantik: - En İyi Mecha: - En İyi Slice of Life: - En İyi Kısa (3-10 dakika): - En İyi Herif: gamagoori ira En İyi Karı: kiryuuin satsuki En İyi: kill la kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 En İyi senaryo: En İyi animasyon: Kill la Kill En İyi OP: En İyi ED: En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: En İyi Komedi: En İyi Dram: En İyi Harem: En İyi Romantik: En İyi Mecha: En İyi Slice of Life: En İyi Kısa (3-10 dakika): En İyi Herif: En İyi Karı: Kiryuin Satsuki En İyi: Kill la Kill template bu şekilde olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 GERGE said: Onumuzdeki yil yapsak aynisini Kill la Kill ona girmez ama. Yoksa Shin Sekai Yoru derdim bende birkac yerde. aslında serilerin tamamlandığı yıldaki hallerini dikkate almak daha doğru, hepsini görmeden yapılan değerlendirme eksik kalıyor zira. senayo filan özellikle. ben burada özellikle öyle bir kural konmadığı için devam eden serileri de yazdım ama doğrusu bu diyemem hani. yoksa 6 yıl süren ova'lar var, gene üç yıl üstüste oscar vermeleri gerekirdi yüzüklerin efendisi'ne. :p bir ekleme daha yapmak istiyorum oyuma: En İyi Drama: Space Brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 En İyi senaryo: VALVRAPE Magi sanirim, cok one cikan izlememisim saka maka bu sezon En İyi animasyon: Kyoukai no Kanata En İyi OP: Railgun S En İyi ED: Kyoukai no Kanata En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Kill la Kill En İyi Komedi: Watamote En İyi Dram: Watamote En İyi Harem: *monogatari En İyi Romantik: Kyoukai no Kanata pek uymadi sanirim lol En İyi Mecha: Suisei no Gargantia En İyi Slice of Life: Silver Spoon En İyi Kısa (3-10 dakika): Aiura En İyi Herif: GAMAGÕRI IRA En İyi Karı: Mako Mankanshoku En İyi: Kill la Kill Guilty Crowndan bile Kotu : Samurai Flamenco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 En İyi(Hepsi): Hajime no Ippo: Rising Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 En İyi senaryo:log horizon En İyi animasyon:kil la kill En İyi OP:hajime no ippo En İyi ED:hmm En İyi OST:ippo/kill la kill En İyi Action/Adventure:killa la kill En İyi Komedi:one piece sayılıyosa o En İyi Dram:ne bilem En İyi Harem: En İyi Romantik: En İyi Mecha:gundam fighter! her bölüde yarım gundam sezonu kadar kapısma var işte sahane En İyi Slice of Life: En İyi Kısa (3-10 dakika): En İyi Herif:Coach En İyi Karı:ryuko En İyi:kill la kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tabi su performansı devam ettirirse kill la kill yuakrdaki durum. yoksa hajime no ippo döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 işte o yüzden bu oylamalara sadece yıl içinde biten serilerin dahil edilmesi lazım ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tüm kategorilerde KILL LA KILL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 zaten başka anime seyretmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ya ben daha yeni geass ı izledim ne müthişmiş =p allahtan çıktığında izlememişim R1 ile R2 arasında kaç sene var millete kafayı yedirtitmiş. Bu tarzda ya da claymore tarzı anime var mı başka ya. Bide yeni olmasın bir kaç sezon direk indirip seyredeyim her hafta yeni bölüm beklemek bayıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 en acıtan: watamote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bu sene çok anime izleyemedim En İyi animasyon: Kill la Kill En İyi OP: Shingeki no Kyojin En İyi OST: Kill la Kill En İyi Action/Adventure: Hajime no ippo En İyi Herif: Takamura En İyi: Kill la Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bir delikanlının oylaması. ne harem var ne dram ne romantik ne slice of life haha Cuce said: En İyi senaryo:log horizon En İyi animasyon:kil la kill En İyi OP:hajime no ippo En İyi ED:hmm En İyi OST:ippo/kill la kill En İyi Action/Adventure:killa la kill En İyi Komedi:one piece sayılıyosa o En İyi Dram:ne bilem En İyi Harem: En İyi Romantik: En İyi Mecha:gundam fighter! her bölüde yarım gundam sezonu kadar kapısma var işte sahane En İyi Slice of Life: En İyi Kısa (3-10 dakika): En İyi Herif:Coach En İyi Karı:ryuko En İyi:kill la kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar