Araz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Merhabalar. Vatan Bilgisayar da işe başlayalı 2 gün oldu. Ama şartları çok ağır geldi. Bir hata ettik başladık işe ama ayrılmak istiyorum. 2 aylık deneme sürecindeyim. İşten çıkmak istediğimi söylesem bana maddi bir yaptırım uygularlar mı ? Lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 2 ay kölelerisin bizim bir arkadaşa 15 milyar maaş vercez gel gold'da çalış demişler kabul etmiş hergün dövüyolarmış karanlık bir odada ayrılamıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Troll yapmayın arkadaşlar lütfen moralim çok bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 1.5ay önce 2gün çalıştığım yerden istifa ettiydim hala arıyor adamlar küfür ediyor bir iki kerede minibüsle adam döktülerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 alışırsın panpa ilk 2 gün her türlü kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kontratin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ya şimdi ne desek yalan olur , bi sözleşme imzaladın mı? İmzalamadıysan hiç bişi olmaz çık , yok imzaladıysan o sözleşmeyi bi okuman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Seni bağlayan bir şeyin altına imza attın mı atmadın mı? İmza, sözleşme vs. yoksa ancak uyuzluk yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bu arada şu çalıştığım iki günün parasını alabilir miyim gitmeden önce diye sorarsan ağzına ortasına çakabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 erkek adama iş zor gelmez, otur çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hic bir sey olmaz. kolelik sozlesmesi diye bir sey yok :) ceo falan olsan belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 vatan da şartlar öyle çokta ağır değil. illa ayrılcam diyosan çalıştığın günlerin parasınıda alırsın. fakat 10-15 gün ver bence. ayaklar anca alışıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 direkt çıkabilirsin. bu arada hem gold'da hem vatan'da çalıştım. vatan'da 2004-2005, gold'da 2005-2009. çok emek verdik olm bu sektöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 2 günde o kadar ağır ne olmuş onu merak ettim. bi de hangi departman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 2 ay deneme ne ya adam silkiyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 olm deneme dediği bedava değil ki. 2 ay sonra görüşücez diyor ya devam ederiz ya ayrılırız. ayrıca ağır dediği vatan'da hala eski sistemse 12 saat ayakta durarak çalışmaktan bahsediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 imzaladığın kontrat/iş sözleşme gibi bir belge varsa oradaki hükümlere bir göz at. Belli bir süreden önce ayrılamama gibi bir koşul var mı onları tara. Bir şeyler imzalatmışlardır diye tahmin ediyorum. Eğer hiç bir şey imzalamadıysan bir şeycik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kontrat bile olsa 2 ay sure icinde deneme dedilerse haber vermeksizin cikabilirsin. onlar da habersiz isten atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 pis vatan zamanında işe almadıydı beni öğrenciyken. hayatımda ki tek iş reddimi ordan yediydim, yeterli kalifikasyonlara sahip değilsiniz diye ordan hep bi kılım sen de çık, bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Argoel said: imzaladığın kontrat/iş sözleşme gibi bir belge varsa oradaki hükümlere bir göz at. Belli bir süreden önce ayrılamama gibi bir koşul var mı onları tara. Bir şeyler imzalatmışlardır diye tahmin ediyorum. Eğer hiç bir şey imzalamadıysan bir şeycik olmaz. Ya bu bana mantikli gelmiyor. Adam nasil "1 seneden once cikamaz" gibi bir madde koyabilir ki? Bildigin sacma. Yok mu calisani koruyan yasa falan? 2 hafta onceden haber vererek cikilabiliyo falan deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Yazılı sözleşme varsa bile 0-6 ay aeasında istifa edip 14 gün sonra qyrılırsında çok iplemezler çık direk yada kendini attır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 işe başlamadan önce ya da sonra sana masraf yaptılar mı eğitim, ya da seminer vs. bunun gibi işyerinin gideri yoksa hic bisi isteyemezler. öbür türlü eğitim yok direk iş başı yaptıysan ceketini al çık bi sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Deacon said: Argoel said: imzaladığın kontrat/iş sözleşme gibi bir belge varsa oradaki hükümlere bir göz at. Belli bir süreden önce ayrılamama gibi bir koşul var mı onları tara. Bir şeyler imzalatmışlardır diye tahmin ediyorum. Eğer hiç bir şey imzalamadıysan bir şeycik olmaz. Ya bu bana mantikli gelmiyor. Adam nasil "1 seneden once cikamaz" gibi bir madde koyabilir ki? Bildigin sacma. Yok mu calisani koruyan yasa falan? 2 hafta onceden haber vererek cikilabiliyo falan deniyordu. süreli sözleşmeli girdiysen keyfi nedenlerden dolayı sözleşme süren boyunca işten çıkamazsın çıkarsan tazminatını ödeyip çıkarsın. ama şirketten şirkete değişir. Herkes yukardaki hükmü uygulamayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 nolursa olsun süzgeç cv dediğimiz hastalığa yakalanmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Bizim bir elemanımız da 4. gün ayrılmıştı. Hem de ÇAT diye. Biz bişey dememiştik. Her gece 22ye 23e kadar çalışıp kapatmıştık yerine eleman bulana kadar. (Tabelacı dükkanına usta almıştık, büyük ölçekli bir sipariş sebepli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar