Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdun, WW1 multi fps

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kısmen doğru lan ahaha, ama arada ne bileyim cephe şarjı falan olsa, izlediğim her videoda bütün gün herkes siperde, illallah gelir lan bi süre sonra kjhsdf
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ya ben daha eski zamanların fps sini istiyorum. hani ordular mal gibi birbirlerine yürüyor sonra sırayla ateş ediyorlar birbirlerine.

tam istediğin gibi değil ama ona en yakın, http://store.steampowered.com/app/17570/

hem de bele$
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

senko said:

ataturk olabiliyormuyuz
olamiyorsak almam

ABİ ACIYIP BAZEN KARŞI SİPERE EKMEK ATABİLMEK DE OLMALI MESELA.

biri kill streak yapıtğında oynun durdurup cesetleri toaplıamaca olmalı, en cok ceset toplıyana cuvara vermeli
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
mono sponsorluğunda oynadık, fena değil hiç. bayağı ww1 hissini veriyor her bakımdan. hem saldırı hem savunma var dönüşümlü, iyi mekaniği oyunun. fiyatına göre iş yapıyor.
Mesaj tarihi:
Classlar enteresan hehe, elde durbun ile mortar strike yapip spotliyip, tepeyi ele gecirince en arkadan adeta kumandan edasi ile yavas yavas gidiyorum :).

4lu paket baya iyi fiyata geliyor, harita tasarimlari ve atmosfer baya tatli valla, Ultra'da baya guzel sahneler cikiyor..onun disinda hani idare eder gayet. RA2 indirime girene kadar goturur hehe.

Ha birde trench warfare uzerine hic oyun gormemistim, oda vesile oldu.
  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
birinci dunya savasinda ne fps si be! siperlere takilip kalinan, kimsenin metre ilerleyemedigi dunyanin en garip savasi. fps si mi olurmus? karsilikli 60 dk siperde yatip arada birbirimize sigara mi aticak misiz?

orta dogu suveys vs deseler tamam, orada bildigin hareketli savas var da, avrupa dan bir cacik cikmaz.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şuan indirimde ben aldım oynadım. 18 Tl bir kaç gün arada oynanır eğlendirir. Siper savaşı değişik bir tecrübe başka da esprisi yok zaten.

Oynanış olarak insurgency nin ww1 versiyonu. Silah falan önemli değil kime neyle vursan ölüyor zaten
  • Yeni Oluştur...