aente Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 CastleStrom baya tatlı duruyor, 2.5 saati falan kaldı indirimde, fiyatı da uygun bir bakılabilir. http://store.steampowered.com/app/241410/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Brothers: A Tale of Two Sons 5 dolar olmuş. Aldım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Elysium da çok güzel oyun beyler, güzel indirime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 farm cry 3 ile blood dragon'u daha ucuza bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 fffffffuuuuuuuu gunpoint kaçırdım. çok oynamak istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Abi 1 saati kaldı, %90 indirmişler 1,5 dolara beatbuddy'i direk alın hala almadıysanız. Bastion v2 direk. Kısa ve öz story, sanat eseri gibi el emeği göz nuru hand-painted world, hayvan başarılı müzikler, unique gameplay. Literally ritimle hareket ediyorsunuz falan. edit: türkilizce ftw -.-' edit2: Ahahah 6 tane de kartı var zaten 0.8 dolara falan geliyor. ALIN OLUM ALSANIZA LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Max Payne 3'ü satın almıştım ben, sakın siz almayın, oyun açılmıyor bile yahu:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 evet ya Games for windows mudur ne boktur o şey yüzünden açılmıyor, insan düzeltir lan kaç aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 30 gb indirdim kurdum bir de :D sdfsdf allah belanı rockstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben steam'den alıp sorunsuzca oynamıştım ya 5-6 ay kadar önce, hiç öyle windows geyikleri vs. engel olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 açılmıyor bile ben de ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Tori said: Abi 1 saati kaldı, %90 indirmişler 1,5 dolara beatbuddy'i direk alın hala almadıysanız. Bastion v2 direk. Kısa ve öz story, sanat eseri gibi el emeği göz nuru hand-painted world, hayvan başarılı müzikler, unique gameplay. Literally ritimle hareket ediyorsunuz falan. edit: türkilizce ftw -.-' edit2: Ahahah 6 tane de kartı var zaten 0.8 dolara falan geliyor. ALIN OLUM ALSANIZA LAN. Aldim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 MaxPayne sorunsuz aciliyor bende silmemisim meraktan bir kez daha denedim gayet acildi. Simdi sildim fark edince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya bitmeden sorayım GODUS nasıl? gerçi indirimli hali bile fazla sanki şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 GODUS'un yorumlarını okudum , herkes yerlere vurmuş oyunu. sadece tıklıyorsun başka hiçbişey yapmıyorsun, hiç eğlenceli değil vs. diye. bence hiç girişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mortis said: GODUS'un yorumlarını okudum , herkes yerlere vurmuş oyunu. sadece tıklıyorsun başka hiçbişey yapmıyorsun, hiç eğlenceli değil vs. diye. bence hiç girişme Mortis merhaba, GODUS kim acaba? Neye dayanarak onlarca insanın emek vermiş olduğu ve kim bilir ne kadar süre zor şartlarda çalıştığı bir oyun hakkında dayanaksız açıklamalar yapıyorsun? Hem de kendin oynamamışken? Bilgisayar başındaki rahat koltuğunda otururken sadece parmaklarını oynatmak ve insanların emekleriyle oynamak çok rahat geliyordur eminim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Evet GODUS kim ola ki? Cik ortaya GODUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 caner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hay bin goduş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 new vegas ultimate editiona girişsem mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi new vegası ben oynamayadım ya aldım kaldı öyle başında ben de mass effect collectionı alsam mı 1 ve 2, 9 dolara diye düşünüyorum :( hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 al hiç oynamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Heroes VI: Complete Edition 9.99usd : Might & Magic: Heroes VI, Might & Magic: Heroes VI - Pirates of the Savage Sea Adventure Pack, Might & Magic: Heroes VI - Danse Macabre Adventure Pack, Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness Şuana kadarki En iyi deal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar