Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 06.02.2025 03:15 tarihinde dedi ki:

ulan bi aile var gittim o kadar görev yaptım, kızın hayatını kurtardım, onlar için adam öldürdüm, üstüne bütün paralarını önerdiler almadım hatta 150 borcum vardı onu da verdim hiç gerek yokken. ne onurlu adamsın falan filan.sonra yoruldum şurda 2dk uzanayım da save'lesin dedim kızın yatağına, HUUOP hemen 25 sökül yoksa guardlara bağırırım, valiye çıkarım suçunun cezasını çekersin. ABV.

anlatmayın lan şööle canım çekti bir tarafım şişecek asdfsds

Mesaj tarihi:

@Shadow var ya ortamlarda, yok mu?

@ahmedinejad ya oyun iyi de bu detay kötü sdf. o kadar husumetimiz olmuş, gece evine falan da girebiliyorum izin var. yatağa yatınca normal npc'ye bağlama hemen. kalk de ben yatıcam de, leş gibi zırhlarla girmişsin de, kay kenara acık ben de sokulayım de ya da hayde yallah la kendi evine de.

hemen hırsız girmiş gibi komşulaaar yetişin, para vermezsen bağırırım yapmasın yani. o kadar yaşanmışlıklar var.

o değil de yatacak yer bulamadım harbi. bi tane cinayete kurban giden bi herif vardı onun evinde yatıyom her seferinde çatıdan girip lol.

• Haha 1
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi o evde 3 yatak var biri senin zaten girince kapinin yani. (digerlerine gidince sorun cikiyor) sen gidip baskasinin yatagina yatinca kadinlar o kadar yedirdik icirdik yatak verdik, arsiza bak demislerdir sdf  

Spoiler

ha bide ilk ana gorevlerin ikisinden biride yatak veriyor blacksmith sectim ben ilk gorevi yapinca sana oda veriyor.

reampage tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
  • Haha 2
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Yalnız kaldığım an baya kafam karıştı. Eeee şimdi ne olacak .

Geleneksel oyunuma döndüm. “ Hedef yok ,sadece etrafta gezin”

Köyü ana üsüm kabul edip etrafında dairesel olarak gezerek çevreyi tanımaya başladım. 
Dantel gibi işlenmiş bir dünyada gezerken küçük sürprizler ile her karşılaşmam heyecanımı arttırdı.

8 saat oldu ve hala köyün etrafını gezerek devam ediyorum ..

Spoiler

Hiç beklemediğim bir yerde ( taş ocağı ) bir hikaye dinledim. Etrafa baktım ve “ Yine boşuna zaman harcayacaksın, fazla karmaşık düşünüyorsun” diye kendini uyardım ama araştırmaya devam ettim. ( Görev yok araştırmayı tetikleyecek bir neden yok ) 

Hayal ettiğimi buldum ..

kizillelma tarafından düzenlendi
Heyecan ..
  • Yeni Oluştur...