aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 single player degil mi bu, ne esir mesir alinmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 eyi engiz olsun o zaman, tam arkadaşın aradığı gerçeklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 şu "daha çıkmasına çok var" argüman değil, pillars of opportunity.. aman, eternity daha uzun sürecek ve herkes aldı burada. bir kere de kimse ağlamadı bu hususta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 olm oyunun ismi deli veren C. bir daha düşünün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sam said: şu "daha çıkmasına çok var" argüman değil, pillars of opportunity.. aman, eternity daha uzun sürecek ve herkes aldı burada. bir kere de kimse ağlamadı bu hususta. ACT 1. nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: single player degil mi bu, ne esir mesir alinmasi. Başlıkdaki Realistic open world rpg yi, oper world ibaresinden dolayı MMO gibi algılamışım :). Sen diyince single player odluğunu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yav adamlar, dürst adamlar act.1 dedi diye biliyorsun act 1 diye demese problem yok bilizort aynısının daha kötüsü str de yapınca ve 120tl satınca çok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 starcraft 2 duyrulduğundan bir sene sonra 3 paket olacağını söylediler, duyurudan 3 sene sonra oyun çıktı. apayrı şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ayrı bir taraf göremiyorum, ve 3x120 diyorum, d3 kazığı diyorum ayrıca bunlar tıkılacak konular değil, adamlar şark kurnazlığı yapıp oyumuz bu da diye bilirlerdi, sorunda olmazdı dediğim gibi ben adamları samimi buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ayrı şeyler çünkü oyun çıktı, baktın beğenmediysen almadın. direkt senin preorderlarında oyunu yapmadılar. ayrıca diğer 2 paket expansion. zaten sc'ye exp çıkmama gibi bir ihtimal yok, ilk oyun 10 küsür sene oynandı hala oynanıyor. bu oyunda adam diyor ki 3 oyun var ilkini veriyoruz. parayı bayıl diğer iki parçayı çıkarıcam kafama göre. exp değil çok farklı şeyler. act 1 act 2 act 3 açıcan oyunu harita küçük (zaten eleştiri almışlar) hikaye devam etmeyecek act2'yi bekleyin vs. yani bi strateji oyunun da mı hikaye önemli, bir open world rpg'de mi? kaç kişi sc2'ye campaign oynicam diye almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://galeri7.uludagsozluk.com/215/argo-konusan-esnafin-daha-samimi-gelmesi_299579.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 işte ben ve 700k kadar para veren adamların dediği de o, umurumuz da değil, act??? için almıyoruz oyunu oyun hayırlısı ile bir bitsin bakalım görelim neye benzeyecek ondan sonra konuşuruz ne olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 update#5: living world http://www.youtube.com/watch?v=kA8rTyIO0xE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 oyunu pek bilmiyorum ama su video skyrim modu gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Video güzel, oyun güzel gözüküyor... Da pratikte nasıl işler, vaat ettiklerinin ne kadarını gerçekleştirebilirler önemli olan o. Ama göründüğü gibi olursa baya epik bi oyun olur, biz de bol bol orgazm oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 SenariouS said: oyunu pek bilmiyorum ama su video skyrim modu gibi duruyor bu 5# ... sayet 4# u izlersen combat sisteminin skyrimi nasıl katladıgını gorursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dreagloth said: http://www.youtube.com/watch?v=VMs8TgRcs_0&feature=youtu.be adamın laughing man t-shirt giymesi şirkete güvenimi katladı, ağız tadları. (tu) son videoda da vault boy t-shirt, cidden ağız tadına şapka çıkardım adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bu kikkstarer mevzusu çıktığından veri 6-7 oyun aldım okadarınada aklım kaldı ama bukadar güzel sunum yapanı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 800k... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 850... bitene kadar 900 olur gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Dragonutopia said: SenariouS said: oyunu pek bilmiyorum ama su video skyrim modu gibi duruyor bu 5# ... sayet 4# u izlersen combat sisteminin skyrimi nasıl katladıgını gorursun.. skyrim i hiçbirşey katlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Son update gelsin belki ben de destekleyebilirim. Ki geçmiş KS performanslarına baktığında son 24 saatte bu çizgiyle 1m toplayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bu 2-3 sene development süreci olanlar çok sağlam bir şekilde kickstarter olayını abuse ediyor. insanın ortalama hayatı 75 sene ediyor bunun ilk 15 i ve son 5 ini attığında geriye kalan 55 yıllık süreç içerisindeki bir kickstartçı 3 sene boyunca parasını verdiği bir oyunu beklediğinde, hayatının %2 sini parasına hiçbir ek değer katmadan beklemiş oluyor. birde sanki çok önemli bir olaymış gibi lanse ederek bu parasını veren kitleye, daha çok para verin ve alpha sürümünü test edin diye ek para istiyorlar. hem daha çok para, hem bedavan test ettir. star citizen ve shroud of the avatar'ı bu sebepten desteklemedim. ne kadar çok para, o kadar köfte mantığında giden hiçbir oyunu da bundan sonra desteklemiyorum. 2016 ya kadar da bekleyenlerde iyi sabır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 keriz silkeleme deniyor ona.kickstarter ın başından beri içinde olduğu durum bu zaten. ben inanmıyorum düzgün birşey çıkacağına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Kickstartın olayı sadece ürünü satın almak değil, yapımcıları bu uğurda desteklemek. Bi nevi yayımcı konumuna geçerek sevdiğin yapımcıları korumak. Obsidian oyunlarına o yüzden bu kadar para gömdük, adamlar iyi oldukları için başarılı olmalarını istiyoruz. Deliverance son vidyoda quest sistemine dialoglara falan girecek sanırım, ona göre bu desteği hak ediyorlar mı etmiyorlar mı göreceğim. Bana göre KSnin en büyük olayı erkenden ucuza oyun almak değil, oyun yapımcılarıyla paydaş olduğunun bilincinde sürece katkıda bulunabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar