Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hayır kendercik.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kesin yolu sormak Ben: Are you a Chinese Obür şahsiyet: Yes i am (yada no i am not a chinese) :D[signature][hline] »§-@te§ , §u , Toprak , [b]TAHTA-§« [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulGandalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 O KaReTeCi KiMmmM?[signature][hline]HeM NaZgUl Hem GaNdAlF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 suşiyi neli yersin japon : her çeşit Çinli : ben yemem ki[signature][hline]aydınlar pendikler budabeşteler hepsi feneri bi güzel yendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Daniel_Xavie, 22 Aralık 2004 07:16 tarihinde demiş ki: peki japonlarmı iyi karate yapar yoksa çinlilermi yani hangileri dövüş sanatında iyidir? Çinliler Kung Fu yapıyor sanırım, böyle maymun gibi hoplayıp zıplıyorlar, ellerindeki palaları etrafta savuruyorlar, daha çok isabet ettirmek yerine gösteri yapmaya çalışıyorlar. Oysa Japonlarda ninjitsu felan var, direk rakibi haklamaya, elindeki silahı düşürmeye felan çalışıyorlar. Ben japonlar diyorum. said: NazgulGandalf, 22 Aralık 2004 09:50 tarihinde demiş ki: O KaReTeCi KiMmmM? Yazıyor ya üstte kendercik diye.... Bir küçük bir büyük harf'e dikkat etmek yerine biraz da topiclere dikkat ederseniz çok seviniceğim.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Aralık 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 çinlilermi suşi yer japonlarmı ?[signature][hline]Lathor Wyrm.. Semra Teyze Rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 çinlinin biri bişi demişti: Çinliler Japonlar kadar balık sevseydi dünyadaki balık rezervleri çoktan tükenmişti(ya da böle bişiidi işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 eee, 1 milyar insan yaşıyor çin'de. az değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 lol bonkıraşır, uzakdoğu kültürün geldi tıkandı bu noktada.. :-p milli dövüş sanatları: japonlar: karate çinliler: kung-fu koreliler: tae-kwan-do ha ayrıca çinlilere "gösteri yapıyorlar" demişsin de git suratlarına söyle, bir de sana gösterinler ne yapıyorlar.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tai kwan do ne ya :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sanane çinliden japonludan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Bonecrusher, 22 Aralık 2004 23:35 tarihinde demiş ki: eee, 1 milyar insan yaşıyor çin'de. az değil. yane ..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Sam, 23 Aralık 2004 02:37 tarihinde demiş ki: lol bonkıraşır, uzakdoğu kültürün geldi tıkandı bu noktada.. :-p milli dövüş sanatları: japonlar: karate çinliler: kung-fu koreliler: tae-kwan-do ha ayrıca çinlilere "gösteri yapıyorlar" demişsin de git suratlarına söyle, bir de sana gösterinler ne yapıyorlar.. :horace: ben de japonlar kung fu yapıyor demedim ki. japonlarda ninjutsu yok mu sonuçta, var. ha milli dövüş sanatı değildir belki ama sonuçta japonlar yapıyor. ayrıca evet çinlilerin kung fu stili dövüşlerini sevmiyorum, maymun gibi zıplıyıp duruyorlar. bu yüzden çin dövüş filmleri sux, japon dövüş filmleri rulz. :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Aralık 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben korelileri de karıştırıom .. :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 aa dogru bi de onlar var :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çinde tüm kelimeler tek heceli olduundan (ya tek heceliydi ya da ek almıodu öle bişi) kısa kısa yani Ja Hoda gibi oluo. japonca da türkçenin türünden bi dil odluğu için sondan ek falan alıo uzuyo. Taro Subara Yamada gibi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 http://kamazutra.free.fr/pong/ japonlumu? çinlimi ? korelimi? sorunsalı[signature][hline]Bimx The Bard [Hib/Exc] Giftigadolken The Infil [Alb/Pryd] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar