Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinli Vs Japonlu

Daniel

Öne çıkan mesajlar

said:
Daniel_Xavie, 22 Aralık 2004 07:16 tarihinde demiş ki:
peki japonlarmı iyi karate yapar yoksa çinlilermi yani hangileri dövüş sanatında iyidir?

Çinliler Kung Fu yapıyor sanırım, böyle maymun gibi hoplayıp zıplıyorlar, ellerindeki palaları etrafta savuruyorlar, daha çok isabet ettirmek yerine gösteri yapmaya çalışıyorlar.
Oysa Japonlarda ninjitsu felan var, direk rakibi haklamaya, elindeki silahı düşürmeye felan çalışıyorlar.
Ben japonlar diyorum.

said:
NazgulGandalf, 22 Aralık 2004 09:50 tarihinde demiş ki:
O KaReTeCi KiMmmM?

Yazıyor ya üstte kendercik diye....
Bir küçük bir büyük harf'e dikkat etmek yerine biraz da topiclere dikkat ederseniz çok seviniceğim.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Aralık 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol bonkıraşır, uzakdoğu kültürün geldi tıkandı bu noktada.. :-p

milli dövüş sanatları:

japonlar: karate
çinliler: kung-fu
koreliler: tae-kwan-do

ha ayrıca çinlilere "gösteri yapıyorlar" demişsin de git suratlarına söyle, bir de sana gösterinler ne yapıyorlar.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Aralık 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
lol bonkıraşır, uzakdoğu kültürün geldi tıkandı bu noktada.. :-p

milli dövüş sanatları:

japonlar: karate
çinliler: kung-fu
koreliler: tae-kwan-do

ha ayrıca çinlilere "gösteri yapıyorlar" demişsin de git suratlarına söyle, bir de sana gösterinler ne yapıyorlar.. :horace:

ben de japonlar kung fu yapıyor demedim ki.
japonlarda ninjutsu yok mu sonuçta, var. ha milli dövüş sanatı değildir belki ama sonuçta japonlar yapıyor.

ayrıca evet çinlilerin kung fu stili dövüşlerini sevmiyorum, maymun gibi zıplıyıp duruyorlar.
bu yüzden çin dövüş filmleri sux, japon dövüş filmleri rulz. :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Aralık 2004 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...