moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak said: ben senden utandım, tiksindim annenin babanın halini düşünemiyorum, allah sabır versin o insanlara. bundan sonra da muhattabım değilsin, senin seviyendeki bir insanı alay için bile muhattaba aldığım için kendimden tiksindim. abi şunlara @noyan yaz bişey yaz hep benim mesajımın altına geliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Kaede said: Ya su adamı ya banlayin/hellbanlayin çeksin gitsin ya da sürekli istediği ilgiyi verin bu kadar sacmalamasin. Herif Türkiye gündemi değişinde "hoyt bizi unutmayın" diyip saldıran PKK gibi. bizde tam senin fikriniğ merak ediyorduk saol görüşlerini bildirdiğin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ve noyzuranın ayarı bozulur iyice. abi sandığın kadar akıllı değişmissin? güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: size aşık olmasını istediğiniz bir kız arkadaşınızla geliyosunuz kızı benim yanıma bırakıp, küçük odaya gidip bekliyosunuz. ben çağırcam sizi büyü bitince ;D arkadaşlar moriarty tam bir şaklaban. spiritüel zırvalarla enerji satıyorum ayağına asalak gibi yaşayan boş beleş, işsiz, cahil bi adam. itibar etmeyin şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: bingildak said: ben senden utandım, tiksindim annenin babanın halini düşünemiyorum, allah sabır versin o insanlara. bundan sonra da muhattabım değilsin, senin seviyendeki bir insanı alay için bile muhattaba aldığım için kendimden tiksindim. abi şunlara @noyan yaz bişey yaz hep benim mesajımın altına geliyor sdf. gerek yok, kullandığım sıfatlara denk düşen bir adam var zaten başlıkta, o hepsini üzerine alıyor sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 imamizer said: moriarty said: size aşık olmasını istediğiniz bir kız arkadaşınızla geliyosunuz kızı benim yanıma bırakıp, küçük odaya gidip bekliyosunuz. ben çağırcam sizi büyü bitince ;D arkadaşlar moriarty tam bir şaklaban. spiritüel zırvalarla enerji satıyorum ayağına asalak gibi yaşayan boş beleş, işsiz, cahil bi adam. itibar etmeyin şuna. ayrıca moriarty internet forumlarına dava açmaya çalışacak kadar işsiz bir adam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 size level up yapmadım diye mi bu laflar ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 tam voltran'ı oluşturdunuz ha ;D hepiniz bir robot anca ediyorsunuz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Senden de bir gram adam çıkmıyor. Kader işte ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Kaede said: Ya su adamı ya banlayin/hellbanlayin çeksin gitsin ya da sürekli istediği ilgiyi verin bu kadar sacmalamasin. Herif Türkiye gündemi değişinde "hoyt bizi unutmayın" diyip saldıran PKK gibi. AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sanırsın voltron da beş para etmez bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 BabacumMostors said: Kaede said: Ya su adamı ya banlayin/hellbanlayin çeksin gitsin ya da sürekli istediği ilgiyi verin bu kadar sacmalamasin. Herif Türkiye gündemi değişinde "hoyt bizi unutmayın" diyip saldıran PKK gibi. AHAHAHAHAHAHAH babacum dolaylı yoldan kendini benden alamıyorsun hala.. uzun kompozisyonlarını özledim sarhoşken ağlaya ağlaya yazdığın. çekinme arasıra tekrar yaz .. boşanabildin mi bu esnada ? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 he lan voltron kötü bişey miydi niye öyle dedin bize noyan. olm harbiden mindfuck oluyorum bazen seni okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 işin eğlencesi orada zaten ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 götü olmadığın sürece problem yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 noyan hani bir şarkı vardı 'bye bye happiness, bye bye loneliness'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ikisine de bye olmaz. biri hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kendini herkesten akıllı sanan, peygamber olacağına inanan adam bi topicle yıkıldı lan sdf. devreler yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 birşey sorucam . sizler nasıl sistem adamlarısınız ? ofiste düzenli hayat ve çalışmak dediğiniz bütün gün bana giydirmeye çalışmak mı ? 37 saattir aralıksız devam ediyorsunuz da.. hayatta ne üretiyorsunuz merak ettim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 is it me you looking for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: kendini herkesten akıllı sanan, peygamber olacağına inanan adam bi topicle yıkıldı lan sdf. devreler yandı. nasıl yıkıldım ya.. farkında olmadan nufusuna mı aldın beni noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çakra üretiyoruz olm işte level up oluyoruz seninle savaşarak daha ne üretmeye ihtiyacımız olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hmmm peki tamam. chakra yetersiz gelirse bılgındaktan u.....u isteyebilirsiniz. ama sorumsuz olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 BAYBAY NOYAN. http://www-tc.pbs.org/wgbh/masterpiece/sherlock/images/moriarty_09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 milletin kızı karısı üzerinden yürümesen iyiydi edik : mori girmiş oraya, ona demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar