Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

level up büyüsü yapılır

moriarty

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

2004 girişliyim, milletin kızını niye buradaki muhabbetlerine karıştırıyorsun karaktersiz herif, hiç mi utanma arlanman yok. beni tanıyan tanıyor, utanacak hiçbir şeyim yok. herifin kızı lan. insanda azıcık utanma, haysiyet, ar olur.

Selin'de babasının kızı hiç o açıdan baktın mı ? illa çeto mu olması gerekiyor pis u....u müptelası.. kendini bulaştırıyosun bari kız arkadaşını niye o batağa sürüklüyorsun ? birde utanmadan buralara yazıyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

çeto onun adına ben senden özür dilerim, şikayet ettim yönetimin editlemesi için.

Söyle arkadaşımın isminide editlesin hazır elin değişmişken.. öyle dedim çünkü milletin kızların ismini koyuyorsunuz . çeto bu konuda duyarlı baba tavrını buradada konuşturur yaptınız saçmalığı hatırlasınız .
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

ben çetonun kızının adını falan yazmadım bu arada, noyan sallıyor. yanlış anlayıp bana laf yazmayın sonra.

bende ismini yazdığın arkadaşımın çetonun babası olduğunu iddaa ettim babalığı ile sana ikinci darbe yapsında böyle buraya gerçek hayat isim soy isimlerini yazma diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben senden utandım, tiksindim

annenin babanın halini düşünemiyorum, allah sabır versin o insanlara.

bundan sonra da muhattabım değilsin, senin seviyendeki bir insanı alay için bile muhattaba aldığım için kendimden tiksindim.

iyi o zaman adam ol bu sözünü tut. bir daha yazdığım ettiğim yerlerde bıngıl bıngıl gelme u.....u müptalası , kızları kötü yola düşürücü seni.. içir içir kıza sonra nasıl olacak test ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...