bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çeto onun adına ben senden özür dilerim, şikayet ettim yönetimin editlemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak said: 2004 girişliyim, milletin kızını niye buradaki muhabbetlerine karıştırıyorsun karaktersiz herif, hiç mi utanma arlanman yok. beni tanıyan tanıyor, utanacak hiçbir şeyim yok. herifin kızı lan. insanda azıcık utanma, haysiyet, ar olur. Selin'de babasının kızı hiç o açıdan baktın mı ? illa çeto mu olması gerekiyor pis u....u müptelası.. kendini bulaştırıyosun bari kız arkadaşını niye o batağa sürüklüyorsun ? birde utanmadan buralara yazıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 noyan söylediklerin suç kapsamına giricek biraz da uğraşırsan. yine mahkeme diye ağlıyacaksın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ahaha abi adamlar seni banlıyor, banımı açın diye ağlıyorsun bi ton.Nasıl bir karizman var sanıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 noyan çoktan banlandı ya geçmiş olsun artık. level up next time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bu adama niye karaktersiz muamelesi yapıyorsunuz diye konu açan arkadaşlar için cevap oluyordur bunlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak said: çeto onun adına ben senden özür dilerim, şikayet ettim yönetimin editlemesi için. Söyle arkadaşımın isminide editlesin hazır elin değişmişken.. öyle dedim çünkü milletin kızların ismini koyuyorsunuz . çeto bu konuda duyarlı baba tavrını buradada konuşturur yaptınız saçmalığı hatırlasınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 milletin kızının resmini buraya koyan sen değil misin noyan sdf. ohş goddes tier oh yattım diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: noyan çoktan banlandı ya geçmiş olsun artık. level up next time. neden banlandım. nufusuma geçiriyorum mu dedim senin gibi ? =) a pardon zaten sen böyle şeyler diyip karşındakini banlatman ile meşhursun. başarılarının devamını dilerim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sen söyleyene kadar kimsenin haberi bile oyktu muhtemelen noyan. yaptığın çok büyük ayıp ulan oha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: milletin kızının resmini buraya koyan sen değil misin noyan sdf. ohş goddes tier oh yattım diye? yattım falan demedim kafandan nufusa geçirme uydurma yine lütfen. yeni kedim dedim sadece tv programım için ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ben çetonun kızının adını falan yazmadım bu arada, noyan sallıyor. yanlış anlayıp bana laf yazmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Liebe said: sen söyleyene kadar kimsenin haberi bile oyktu muhtemelen noyan. yaptığın çok büyük ayıp ulan oha be çık aradan yancı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: ben çetonun kızının adını falan yazmadım bu arada, noyan sallıyor. yanlış anlayıp bana laf yazmayın sonra. bende ismini yazdığın arkadaşımın çetonun babası olduğunu iddaa ettim babalığı ile sana ikinci darbe yapsında böyle buraya gerçek hayat isim soy isimlerini yazma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yav hehe noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 olm yatacak yerine yok yaptığn ayıbı insan düşmanına yapmaz ki çeto sana burda iyi davranan nadir insanlardan biridir. utanacağına hala sağa sola saldırıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 fistanın upgradeli versyonusun tebrik ederim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty noyzura tier e geçmiş ...... :( noyzura bunu kaldıramayıp iyice inmiş ..... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Liebe said: olm yatacak yerine yok yaptığn ayıbı insan düşmanına yapmaz ki çeto sana burda iyi davranan nadir insanlardan biridir. utanacağına hala sağa sola saldırıyorsun... bana söyleyebileceği en kötü şeyi söyledi : troleybit ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yalnız catze nin de olayı vardı arkada bi yerde.Noyzura nın bu hareketi gündem değiştirmece bence.Evden aldırıp çükü kestirmeye gidiyordu sanki catze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Gaboo said: moriarty noyzura tier e geçmiş ...... :( noyzura bunu kaldıramayıp iyice inmiş ..... :(( noyzura tiere geçmedim, noyzura rpsi yaptım. hepsi noyzuranın kendi mesajları. salak kendi kendiyle kavga etti sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ben senden utandım, tiksindim annenin babanın halini düşünemiyorum, allah sabır versin o insanlara. bundan sonra da muhattabım değilsin, senin seviyendeki bir insanı alay için bile muhattaba aldığım için kendimden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 of tam bir işşizler ekürisine denk geldim ya. bazen şaşırıyorum böyle adamları nasıl muhatap alıyorum bunca saat diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ya su adamı ya banlayin/hellbanlayin çeksin gitsin ya da sürekli istediği ilgiyi verin bu kadar sacmalamasin. Herif Türkiye gündemi değişinde "hoyt bizi unutmayın" diyip saldıran PKK gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak said: ben senden utandım, tiksindim annenin babanın halini düşünemiyorum, allah sabır versin o insanlara. bundan sonra da muhattabım değilsin, senin seviyendeki bir insanı alay için bile muhattaba aldığım için kendimden tiksindim. iyi o zaman adam ol bu sözünü tut. bir daha yazdığım ettiğim yerlerde bıngıl bıngıl gelme u.....u müptalası , kızları kötü yola düşürücü seni.. içir içir kıza sonra nasıl olacak test .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar