Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Catze said: gerçek adını versene sen bi Noyan EzikYiğeninAmcaDostoğulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 chrome said: Noyzura said: moriarty said: Noyzura said: moriarty said: adam kendiyle kavga ediyor farkında değil abi. sen kaç mesajdır kendinle farkettiğinin farkında mısın ;D ? Farkında mısın yaptığın şeyin çünkü bana nasıl olmam gerektiğine dair talimatlar veriyorsun. Hani istersen bedenimden ruhumla çıkayım içine girebilirsen sen Moriarty ol nasıl istiyorsan öyle olsun dicemde bedenimi neden sana vereyim ki ? ;D Kimseye birşey ıspatlama çabasında değilim. Bilgilerimi de sadece bunu algılama açıklığına açık ve önyargısızca yaklaşabilen kişilere sunuyorum. Hayatımı bununla geçindiriyorum ve bilgilerii bedel karşılığında paylaşıyorum. Burada ücretsiz bir workshop var değerini bil. Ama yukarıda yazdığın mentalitene bakarsan o şekide olduğun sürece sadece diğerlerinden daha seviyeli bir şekilde bana bilir kişi konuşması yapıp kendini mutlu edersin.. Ama burada alakalı bilgi içerikli mesajlar atıyorum. Bu mesajımda sana armağan olsun fakat nasıl olmam gerektiğine dair gereksiz yorumlarına daha fazla cevap veremem. Eğer özgür iradeye dair bir bilincini geliştirebilirsen tam şuan o şekilde gereksiz mesajlar atmaktanda kendini kurtarabilirsin. İstersen bir kere level up çalışmama katıl sana bedava ;D tamam ama bizim evde de bilgisayarın klavyesini annem saklamış oynamayayım diye. arkadaşın net gidince onun klavyeyi söktük. koştur koştur bize gittik. ulan yeşil set gidece +3 katana gidicek diye. bize geldik internete girdik heyecanlı heyecanlı. bizi kesmişler cesedi parçalamışlar lootlamışlar falan. şu anda trafik kazası yapsam hissetmeyeceğim üzüntüyü yaşamıştım. ne level-up'dı be. ulan!!?! benim anim bu?! pardon kenks sabah bi ara kendime karşı gölge dövüşüyaparken hatlar karışmış ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Noyzura said: Çeto'nun kızının ismini niye buraya yazıyorsun adi herif ! şu mesajını sil millet gerçek sanacak. iyice abarttın artık sen noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 R lerin çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: Noyzura said: Çeto'nun kızının ismini niye buraya yazıyorsun adi herif ! şu mesajını sil millet gerçek sanacak. iyice abarttın artık sen noyan. Noyzura said: ehuehue gerilimss çetintaş senin arkadaşın, benim değil. yaptığın ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Noyzura said: Çeto'nun kızının ismini niye buraya yazıyorsun adi herif ! noyan. başlarım muhabbetine. ne karıştırıyorsun lan kızımı? bokunu çıkartmayın lan muhabbetin. çıldırtmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çeto moriarty tauntlarına gelme ;D nufusuna aldırmak isteyen o ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 lan salak salak konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Adamın varlığının sebebi aptallık yapmak zaten. Ne bekliyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Catze said: R lerin çok güzelmiş ulen hem benimle görüşmeye korkup amcamı çağırırım ha diyorsun. hemde R falan diyorsun. senin gibisini görmedim hayatımda . kaç yaşına kadar annene bitti diye bağırdın 14 falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: lan salak salak konuşma. sinsi sinsi özelden saf ayağına yatıp gelip buraya kendince bişiler yapıştırmayı biliyorsun ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 auuuw manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 tabi lan ne sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 noyan oha sen bile bunu yapmış olamazsın önceki sayfadaki mesajını editle ayıp lan eşşek kadar adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Noyzura said: moriarty said: lan salak salak konuşma. sinsi sinsi özelden saf ayağına yatıp gelip buraya kendince bişiler yapıştırmayı biliyorsun ama . sana gelip özelden ne diyosun ne yazması bu çetin taşın kızının adı mı dedim sende evet öyle falan dedin. gittim çetin taşa sordum o yüzden. çıktı foyan ortaya. sen nasıl bir adamsın olum, çetin taş senin arkadaşın lan ayıp harbiden. içtin uyuşturucuları yine kafayı kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 mesele çeto değil , mortiarynin kuyruk yarası. bide utanmadan saftrik ayağına yatıp çetoyu kızdırcak aklınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 lan koydurtma bana buraya özel mesajları. yalan söyleme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty sanat yapmış bikaç sayfa geride farkedilmemiş ama hala. umarım değerin anlaşılır ilerki sayflarda moriarty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Noyzura said: Çeto'nun kızının ismini niye buraya yazıyorsun adi herif ! terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 moriarty said: Noyzura said: moriarty said: lan salak salak konuşma. sinsi sinsi özelden saf ayağına yatıp gelip buraya kendince bişiler yapıştırmayı biliyorsun ama . sana gelip özelden ne diyosun ne yazması bu çetin taşın kızının adı mı dedim sende evet öyle falan dedin. gittim çetin taşa sordum o yüzden. çıktı foyan ortaya. sen nasıl bir adamsın olum, çetin taş senin arkadaşın lan ayıp harbiden. içtin uyuşturucuları yine kafayı kırdın. bu forumda u......u müptelası birisi varda o da bıngıldağın ta kendisi.. adamın paticiye üye olma sebebi u....u testi Bıngıldak ve "Kafa" dengi Kız arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bıngıldaktan bize ne olm senin önceki sayfada yaptığın terbiyesizilik nedir şimdi çetin abi senin adresini istese yine adam suçlu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 2004 girişliyim, milletin kızını niye buradaki muhabbetlerine karıştırıyorsun karaktersiz herif, hiç mi utanma arlanman yok. beni tanıyan tanıyor, utanacak hiçbir şeyim yok. herifin kızı lan. insanda azıcık utanma, haysiyet, ar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 senko said: moriarty sanat yapmış bikaç sayfa geride farkedilmemiş ama hala. umarım değerin anlaşılır ilerki sayflarda moriarty... ah ya yok benim böyle yaverciklerim.. olsa şöyle bi kaç adam manyax olurdu oysa ne showlar yapmıştım kendime karşı mücedale verirken copy paste yapan adama şak şak yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hadi hadi biraz daha kızışın bu muhabbetinizle daha iyi xp gelebilir ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar