Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyoğlu'nda Yangın Trajedisi...

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Dar sokakların birinde çıkan yangın sonucu bi vatandaş göz göre göre kameraların önünde yaşamını yitirdi...

Evet...İtfayenin giremeyeceği kadar dar sokakta çıkan yangın bi kişinin hayatına mal oldu...Kişi 5. kat balkonunda çaresiz yardım bekledi fakat beklediği yardımın ona ulaşmayacağını anlayınca son çare olarak diğer kapıyı gördü...ve alevlerin arasına dalmaya karar verdi...

Bu hayatta verdiği son kararı oldu...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

bide öle daracık sokaklara çift taraflı park ediyolar arabaları..Hem bilinçsiz yapılaşma hem duyarsızlık işte...Onlemlerin alınması için illa birinin olmesi yada olumden donmesi lasım Turkiye şartlarında...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 17 Aralık 2004 15:25 tarihinde demiş ki:
said:
cintonick, 17 Aralık 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
bide öle daracık sokaklara çift taraflı park ediyolar arabaları..Hem bilinçsiz yapılaşma hem duyarsızlık işte...Onlemlerin alınması için illa birinin olmesi yada olumden donmesi lasım Turkiye şartlarında...

tamam iyi diyorsunda bahsettiğimiz yer beyoğlu
malum nüfus bkaımından kalabalık çift taraflı araba parkı demişsin adamların başka seçim şansları yok 24saat otoparklar var diyceksin oralarda paralı suyla çalışmıyor adamlar
yanlış bişey ama mecburi

zaten kastetmek istedigim sadece insanların degil oranın belediyesinin de sorumlu oldugudur , herhangi bi park alanı yok olanlar pahalı fln insanlar park etmek zorunda kalıyor, bu yuzden sorumsuzluklar sorumsuzlukları doguruyor..Orda yaşasam bende parketmek zorunda kalırdım.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'un güzelliklerinin yanında bu tür olaylara ortam hazırlayan bir yönü de var malesef..allah rahmet eylesin..

[hline]

istanbul..
seninle yaşadım yüzyıllar boyu..
güze saçların vardı;hiç dokunmadım..
aslında ben seni su perisi sanmıştım istanbul!
[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Baba parası değil alın teri!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya demin izledim off gerçekten çok kötü..Başta doğru düzgün yangın yok adam balkonda kurtarılmayı bekliyor ama itfaye o kdr geç geldi ki adam gz göre göre yandı ya ... Gerçkten çok kötü...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu halimizle kalkıp neler istiyoruz..

en gözde ilimizin en gözde semtlerinde bir kişi 150 kişinin ve kameraların önünde itfaiye (!) yetersizliği ve kurtarma yoksunluğu yüzünden yanarak öldü!!!!

branda kesin çözümdü..araştırmak lazım branda varmıydı eğer varsa neden açılmadı die..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

beyler dalga mi geciorsunuz ya
hangi 13 sn adamin ustundeki herseyden deli gibi duman cikior evet belki adam da alev yok ama adam yaniyor disarda durdugunda da itfaye erlerine dikkat ettiniz mi adam orda can cekisior adamlar tinmior yuruyor ya insan biraz hizli hareket eder ne biliim ya
kardesim hadi brandan yok bir palavrda da bulmussun arac girmiyor diye brandan da mi yok
iceri giricek ekibin de mi yok var ama hepsi sadece gosterilerde meydana cikiyor
Istanbulda itfayenin durumu isler acisi
Bakin ben prag sehrine gitmistim 2 sene once ve bu sene de gittim fener maci icin adamlarin sokaklari burdan daha dar ama itfaye ona gore bir arac mi yaptirmis arac mi almis bilmiyorum ama arac heryere girior bilmem kac litre su da tasior bizim kangolar gibi
hatta ilk gordugumde dalga gecmistim ve icindeki o suyu ile sondurdugu yanginin buyuklugunu tahmin bile edemessiniz ama turkiyede bahaneye konmak varken ne ugrasacan oyle arac alacan itfaye erlerini egiticen bosver bakın alt tarafi bir insan oldu ne oldu degisen birsey var mi yok
YAV KARDESIM MERDIVENIN DE MI YOK BE SEYYAR ANCAK KAMYONUN YANINDA DURUR GOSTERMELIK
AMA BEN KESINLIKLE ITFAYE ERLERINE DIYECEK LAF BULAMIYORUM ADAMLAR YURUYOR TINMIYOR BILE
AYIP AYIP
Sosyal ağlarda paylaş

ne gücünden bahsediyosunuz..

adam o kadar yardım bekledi bizim itfayemizden (!)..
baktı olacak gibi değil son bi ihtimal daldı alevlerin arasına...

Ve ülkemizde malesef ölüm bu kadar kolay :(...

Ve haklısınız kurtuluş yolu ya branda olmalıydı yada merdiven..
bizim itfayelerin maşallahı var Otobana sığmıyo..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu şekilde çok dar sokaklar dünyanın bir çok ülkesinde var, ancak onlarda da bu şekilde büyük itfaiye araçlarının yanında küçük olanlardan da var. O araçlarda su tankı olmaz, sadece pompa ve hortumdan oluşur. Gider en daracık sokağa, bağlar pompasını su kanalına (bizde o da yok) basar suyu. Daha sonra merdiven taşınır olay yerine.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...