Feamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu arada suriyeden kaçanların hepsini esat karşıtı ilan etmemek lazım gelebilir, parası olan ve rahatını düşünen normal insanlarda olabilirler binaenaleyh, akp ve saz arkadaşları o kadar kötü yönettiler ki şu süreci, insanları bu düzeye getirdiler. ayrıca hataya geçen sene bu zamanlar gitmiştim, özellikle yemek kültürü olsun, insanları olsun, kızları olsun on numara bir yer ve böyle eften püften şeyler için oraların piç edilmesine çok sinirliyim... ayrıca, said: "Fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor Eski zamanlardan bir cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 arkadaşlar bu kadar tartışmışsınız ama bu suriyelinin, savaş zamanı gelip sığınıp sonra lokanta açtığını biliyor musunuz? yoksa bu suriyeli çok daha önce gelip yerleşmiş ve bu yeri açmış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Adamın gelip buraya çalışarak para kazanması en azından boş boş dilenmesinden veya suça bulaşmasından çok daha iyidir. Keşke bütün hepsi adam gibi iş bulup çalışsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Dworgian said: arkadaşlar bu kadar tartışmışsınız ama bu suriyelinin, savaş zamanı gelip sığınıp sonra lokanta açtığını biliyor musunuz? yoksa bu suriyeli çok daha önce gelip yerleşmiş ve bu yeri açmış olabilir mi? bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KuddusiMavra said: Yüzbinlerce insanımız yarı aç,yarı tok sokaklarda yatıp kalkarken Suriyeli Esad karşıtlarına Fatih'te lokanta açması için kol kanat geren zihniyeti yiyim. http://www.youtube.com/watch?v=768h3Tz4Qik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kuddusi sen solcu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Marty said: Hepsini okudum. Kim daha itici karar veremedim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Seele said: kuddusi sen solcu musun? konu ile bir ilgisini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yok merakimdan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KuddusiMavra said: Seele said: kuddusi sen solcu musun? konu ile bir ilgisini göremedim. benim soruma cevap verir misin gelmişken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Dworgian said: arkadaşlar bu kadar tartışmışsınız ama bu suriyelinin, savaş zamanı gelip sığınıp sonra lokanta açtığını biliyor musunuz? yoksa bu suriyeli çok daha önce gelip yerleşmiş ve bu yeri açmış olabilir mi? çok büyük tesadüf olur. mekanın bağcılar,ümraniye,küçükçekmece değil de Fatih olması(resmi olarak türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde olsa da fiiliyatta pek öyle değil ne yazık ki),adamın türkçe bilmemesi,lokantanın yeni olduğunun içeriden ve dışarıdan belli olması bu tesadüf ihtimalini kaldırıyor diye düşünüyorum. bu başlığı açmamın ve vermeye çalıştığım mesajın ırkçılık ile bir ilgisi yok.ırkçı bir adam değilim.hayatımın hiç bir aşamasında da olmadım.Van depremzedeleri 3üncü yılında hala konteynerlerde ve çadırlarda yaşamaya devam ederken,bir çok devlet kuruluşunun çay,şeker istihkakları ödeneksizlik yüzünden kesilirken,işssizler ordusu o da açıklanan rakamlara göre silahlı kuvvetlerin 8 katına ulaşmışken...yani işin özü bu ülkenin vatandaşlarına gereken değer verilmezken...(ben yazmıyorum,tvlar,gazeteler gösteriyor,yazıyor bir çok haber,siz de görüyorsunuz etrafınızda)kendi ülkesinde ki iç savaş nedeni ile sığındığı Türkiye'de sığınmacılıktan asli vatandaşlığa ve hatta vatandaşlara sağlanan imkanlardan da fazlasına erişilmesi benim düşünceme ters geliyor.isteyen istediğini düşünebilir bu konuda.ne yapayım? ayrıca bu başlığı açmamda ki asıl amacı anlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 İnsanların daha iyi yaşam şartları arama hakkı olduğu gibi insanların kendi yaşam alanlarında mülteci, çapulcu, 3. dünya insanı görmek istememe hakkı da var. Adam hayatını kurtarmak için buraya kaçmış olabilir, ama burada yaşayan adam da hayat standartları düşmesin diye o adamı istememe hakkına sahip. Hakkıyla iş sahibi olana birşey demiyorum ama sokakları kirleten dilenci çapulcu ve çeteleri oluşturanları kendi yaşam alanımda görmeyi ben de istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lokantanın adamın olduğunu nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lokantayı işlettiği kesin. mülk onun mudur,tabii ki bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yemekleri güzel mi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 :) ahhahah ya cıvımayın bir konuda da arkadaş yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 siz elin türkiyeye gelmek isteyen suriyelisine, başka ülkeye gitmeye çabaladığından saydırıyorsunuz. ama avrupaya giderken ya da oturum almaya kalktığınızda sorun olduğunda yok bizi köpeklerle aradılar, yok biz bitli miyiz başka kapıdan aldılar. bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hükümetin bütün kapıları açıp geleni geçeni alması ve sonra bunları DENETLEYEMEMESİ (alıyorsan denetleyeceksin) ne kadar yanlış ise. sizin KÖPEKLER VE SURİYELİLER GİREMEZ düşünceniz de o kadar yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 okuduğunu anlamayan, okuduğunu anlamak istemeyen, okuduğunu anlayıp da işine öyle geldiği için anlamamış gibi davranan bayağı insan var yahu paticik'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 KuddusiMavra said: Dworgian said: arkadaşlar bu kadar tartışmışsınız ama bu suriyelinin, savaş zamanı gelip sığınıp sonra lokanta açtığını biliyor musunuz? yoksa bu suriyeli çok daha önce gelip yerleşmiş ve bu yeri açmış olabilir mi? çok büyük tesadüf olur. mekanın bağcılar,ümraniye,küçükçekmece değil de Fatih olması(resmi olarak türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde olsa da fiiliyatta pek öyle değil ne yazık ki),adamın türkçe bilmemesi,lokantanın yeni olduğunun içeriden ve dışarıdan belli olması bu tesadüf ihtimalini kaldırıyor diye düşünüyorum. bu başlığı açmamın ve vermeye çalıştığım mesajın ırkçılık ile bir ilgisi yok.ırkçı bir adam değilim.hayatımın hiç bir aşamasında da olmadım.Van depremzedeleri 3üncü yılında hala konteynerlerde ve çadırlarda yaşamaya devam ederken,bir çok devlet kuruluşunun çay,şeker istihkakları ödeneksizlik yüzünden kesilirken,işssizler ordusu o da açıklanan rakamlara göre silahlı kuvvetlerin 8 katına ulaşmışken...yani işin özü bu ülkenin vatandaşlarına gereken değer verilmezken...(ben yazmıyorum,tvlar,gazeteler gösteriyor,yazıyor bir çok haber,siz de görüyorsunuz etrafınızda)kendi ülkesinde ki iç savaş nedeni ile sığındığı Türkiye'de sığınmacılıktan asli vatandaşlığa ve hatta vatandaşlara sağlanan imkanlardan da fazlasına erişilmesi benim düşünceme ters geliyor.isteyen istediğini düşünebilir bu konuda.ne yapayım? ayrıca bu başlığı açmamda ki asıl amacı anlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. güldürdün beni panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ne için güldüğünü bilemiyorum.gülmek iyidir. ancak bir insana ırkçı demek,ırkçı olduğunu ima etmek en ağır küfürle eş değerdir.umarım bana küfretmiyorsundur? yoksa gül gülebildiğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 faşist+ırkçısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fin kardeşim. ben de seni seviyorum. bu arada lep topumun sol yarısı sabah işe gelip açtığımda bana büyük kazık attı. kırılmış ekran yahu?!?! çok zor koşullarda yazıyorum size bu mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lep top ların genel davranışı o yönde oluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kapatmadan önce kontrol ettin mi suriyeli sıkışmıştır ekranla klavye arasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar