KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bugün bazı işlerim vardı Fatih'te. Bir adres sormak için bir küçük lokantanın önünde durdum. İçeriye girdim. kapalı bir kadın,1i kız 3 küçük çocuk ve çember sakallı orta boylu bir adam vardı. Adresi sorar sormaz, -beğn tükçe bilmorum,arapça bilorum. dedi. -Suriyeli misin? dedim -Evet. dedi. Yüzbinlerce insanımız yarı aç,yarı tok sokaklarda yatıp kalkarken Suriyeli Esad karşıtlarına Fatih'te lokanta açması için kol kanat geren zihniyeti yiyim. Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ATAM olsa bütün suriyelileri sınırdan geçer geçmez asardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Cons kadar komik insan yok hayatta, müthiş bir idol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 türkçe bilmiyorsa nası konuştunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu kadar konuştuk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 uefa türkçe bilmeden nası karar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Yemekler nasıldı, menüde ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Masakari said: Yemekler nasıldı, menüde ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Cons said: uefa türkçe bilmeden nası karar verdi bize komplo kurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR BEĞENMEYEN DIŞARIDA İÇSİN SİGARASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bide bunların yeşilköyde sl500'e binen modelleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bizim kapiya da zavalli suriyeliler sogukta donuyorlar vs temali bir afis asmislar sdf. o cumleyi gorene kadar aa ne guzel galiba sokak hayvanlari ile ilgili diyordum yine suriyeli cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sizlerin Atatürk ile alıp veremediğiniz nedir yiğitler ? Forum girişinizde Gençliğe Hitabe var ama her sayfada Atatürk ile en az bir kez dalga geçiliyor bu nasıl bir çelişki anlam vermek gerçekten zor yiğitler. http://forum.paticik.com/read.php?13,1827546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 o değil de londrada ingiliz yok acaba ingilizler de diyo mudur "ulan poolda ingiliz halkı sersefil yaşıyıp ayda 5 pound un hesabını yapıyo biz elin hintlisini bentleyle gezdiriyoruz" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://i.imgur.com/H1c8d8T.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kimsenin dalga geçtiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 nası bi salaksın ya sanki yurtdısında o ülkenin dilini bilmeyen milyar tane dönerci yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 milyar tane nasıl dönerci olsun amk topu topu 7 milyar insan var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://i.imgur.com/UNAOKjn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sorun yüzbinlerce insanımızın yarı aç yarı tok olması değil çeto , yüz milyonlarca insanın yarı aç yarı tok olması.Bir duruşun olacaksa adam kayırmadan yap.O suriyeli yerine bir türk özel işletme açsa sorun olmayacak mıydı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yuzbinlerce insanimiz acken, sen toksun, buyuk ihtimalle ihtiyacindan da fazla, ona napicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bizim restorana günde yüz milyon ortadoğulu geliyor ve bu kadar nefret ettim artık adamlardan. ortalığın içine edip gidiyorlar. aylardır gözlemleyip genelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 KuddusiMavra said: Bugün bazı işlerim vardı Fatih'te. Bir adres sormak için bir küçük lokantanın önünde durdum. İçeriye girdim. kapalı bir kadın,1i kız 3 küçük çocuk ve çember sakallı orta boylu bir adam vardı. Adresi sorar sormaz, -beğn tükçe bilmorum,arapça bilorum. dedi. -Suriyeli misin? dedim -Evet. dedi. Yüzbinlerce insanımız yarı aç,yarı tok sokaklarda yatıp kalkarken Suriyeli Esad karşıtlarına Fatih'te lokanta açması için kol kanat geren zihniyeti yiyim. Paylaşmak istedim. abi. insan olarak burada artık bir saygım var sana bir şekilde bir yerde karşılaşsak yardımcı olurum, ağırlarım o denli ama.. zihniyetin o kadar kokuşmuş o kadar iğrenç ki.yani 28 yaşındayım. belki 2 katım yaşındasın ama artık seni kim işlemiş, ne gibi ortamlardan ne gibi kitaplardan akıtmışlarsa zihnine bir zehri böyle düşünebilen biri olup çıkmışsın. bir de bu düşüncelerini aşılama konusunda heveslisin. toxic plant gibi ya. her gördüğümde her defasında vay arkadaş diyorum. en ağır faşistinden, en militan solcusundan, en ne üdüğü belirsiz ulusalcısından duymadığım işitmediğim düşünceleri gördüm sende. hayır ışık mışık diyorsun mason gibi ama mason olman da mümkün değil. onlar da pamuk gibi, uyumlu, çözümcü, asla uçlarda dolaşmayan yapıcı insanlar. başına taş değmesin ama dilerim ki Allah o iğrenç kafa yapının belasını verir bu saçma düşünce sistematiğinden kurtulursun, bize dünyayı gezerken yaşadığı olayları çeto abi olarak anlatan keyif verici biri olarak kalırsın. bu ne arkadaş ya. nasıl bir kafa bu böyle?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 suriyeli demişken bizim mecidiyeköy'de türk dilencilerin yerini suriyeli dilenciler almış, ellerinde suriye'li olduklarını belirken bir karton falan var.(belki gerçekten suriyeli bile değil olaydan faydalanmak isteyen bir çakaldır) yakında çeteler arası savaş başlayacak diye korkuyorum, benim bölgem senin bölgen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar