Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih'te son durum-Suriyeli'nin lokantası

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Bugün bazı işlerim vardı Fatih'te.
Bir adres sormak için bir küçük lokantanın önünde durdum.
İçeriye girdim.
kapalı bir kadın,1i kız 3 küçük çocuk ve çember sakallı orta boylu bir adam vardı.
Adresi sorar sormaz,
-beğn tükçe bilmorum,arapça bilorum.
dedi.
-Suriyeli misin?
dedim
-Evet.
dedi.

Yüzbinlerce insanımız yarı aç,yarı tok sokaklarda yatıp kalkarken Suriyeli Esad karşıtlarına Fatih'te lokanta açması için kol kanat geren zihniyeti yiyim.

Paylaşmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Bugün bazı işlerim vardı Fatih'te.
Bir adres sormak için bir küçük lokantanın önünde durdum.
İçeriye girdim.
kapalı bir kadın,1i kız 3 küçük çocuk ve çember sakallı orta boylu bir adam vardı.
Adresi sorar sormaz,
-beğn tükçe bilmorum,arapça bilorum.
dedi.
-Suriyeli misin?
dedim
-Evet.
dedi.

Yüzbinlerce insanımız yarı aç,yarı tok sokaklarda yatıp kalkarken Suriyeli Esad karşıtlarına Fatih'te lokanta açması için kol kanat geren zihniyeti yiyim.

Paylaşmak istedim.

abi. insan olarak burada artık bir saygım var sana bir şekilde bir yerde karşılaşsak yardımcı olurum, ağırlarım o denli ama.. zihniyetin o kadar kokuşmuş o kadar iğrenç ki.yani 28 yaşındayım. belki 2 katım yaşındasın ama artık seni kim işlemiş, ne gibi ortamlardan ne gibi kitaplardan akıtmışlarsa zihnine bir zehri böyle düşünebilen biri olup çıkmışsın. bir de bu düşüncelerini aşılama konusunda heveslisin. toxic plant gibi ya. her gördüğümde her defasında vay arkadaş diyorum. en ağır faşistinden, en militan solcusundan, en ne üdüğü belirsiz ulusalcısından duymadığım işitmediğim düşünceleri gördüm sende. hayır ışık mışık diyorsun mason gibi ama mason olman da mümkün değil. onlar da pamuk gibi, uyumlu, çözümcü, asla uçlarda dolaşmayan yapıcı insanlar. başına taş değmesin ama dilerim ki Allah o iğrenç kafa yapının belasını verir bu saçma düşünce sistematiğinden kurtulursun, bize dünyayı gezerken yaşadığı olayları çeto abi olarak anlatan keyif verici biri olarak kalırsın. bu ne arkadaş ya. nasıl bir kafa bu böyle?!
Sosyal ağlarda paylaş

suriyeli demişken bizim mecidiyeköy'de türk dilencilerin yerini suriyeli dilenciler almış, ellerinde suriye'li olduklarını belirken bir karton falan var.(belki gerçekten suriyeli bile değil olaydan faydalanmak isteyen bir çakaldır)

yakında çeteler arası savaş başlayacak diye korkuyorum, benim bölgem senin bölgen diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...