Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 15. Hafta | Kasımpaşa -Beşiktaş | 15 Aralık Pazar - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

khala said:

"TV'den gormeyenlere soyleyin, Fernandes donup Besiktas taraftarina tukurdu. Sahaya giren cocuk da Besiktasli"

yazıyor bir yerde, ne kadar doğru bilemicem dedim zaten.

ağır kolpa tabii ki. öyle birşey olsa 1 değil 100 kişi girerdi. bu bir tane holiganın yaptığı denyoluk. beşiktaş tarafından indiği ve beşiktaşlı olduğu doğru.

yalan beşiktaş tribünü ekranın sağında adam karşıdan geliyor direk. adam maraton tribünden geliyor, beşiktaş kale arkasında
Sosyal ağlarda paylaş

hayır cıkacaksın hacı sahadan , sahaya bi adam atlıyor senın futbolcuna vuruyor dırek saldırı var, bıcaklayabilirdide, sonra buna mudahale eden 2 futbolcun da oyundan atılıyor, daha ne oynuyorsun ki çıkacaksın sahadan versinler bakalım ondan sonra kıme ne ceza verılıyor gorelım,
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna oynuyoruz boşuna. Hakem tamamiyle katletmeye çıkmıştı beşiktaşı. Kimse çıkıp mıy mıy mıy atıp tutmasın. 2004 deki samsun maçından beri böle maç göremdim. Alenen dograndı beşiktaş.

Beşiktaşlıların yapacağı en iyi şey dijitürkleri iptal ettirip. Yönetimin de takımı havuzdan çıkarmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

ya zaten fernandesi ıslıklamaya bağırıp çağırmaya başladılar sonra bi tinerci girdi gayet açık
bizim maçtada aynıydı. altında bişey aramaya gerek yok tamamen tiner

hadi lan kolpacı, aklınca pay çıkarak yemezler sdfsdf. sizin maç 1453'tü. o kadar mı ülkede olup biteden bir haberdarsın
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izlemiyordum abi haber sitesinden gördüm baktım pozisyona.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fernandese-saldiri-2

rezalet tek kelimeyle. hakem maçı katletmiş. şurada hiç bi şekilde kırmızılık bir pozisyon yok. rezalet ya. takımı sahadan çekip çıkarsa sonuna kadar haklı biliç.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.59saniye.com/kasimpasali-futbolcudan-yakartop-dersi/

bu nedir hocam bu nasıl bir rezilliktir

oyuncu niye sahadaki ikinci topu eline alıyor? aldı diyelim, niye hemen atmıyor da elinde gezdiriyor? gezdirdi diyelim, niye rakibinin ayağındaki topa atıyor? attı diyelim, hakem niye hakem atışı ile maçı başlatıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...